Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la itunese ne gerek var bi ton ios güncellemesi mevcut internette 4.2.1 alıp yükleriz de bu iş kolpa çıkmasa tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoroz

quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn
    video kolpa cocugun yaptıgı bişi yok zaten unlock aldığı iphone 4 telefonuna kartı takıp internete giriyo durum bundan ibaret ahah

Ne ictiysen aynisindan istiyorum. :)

açıkla abi napıyo o adam orada yazılım falan hiç bişi kurma yok bişi yok acıkla bi

Exploit gerekmeyen yeni bir metod denedim diyor ama bilmiyorum hocam 3 gun icinde patlak verir zaten.

yaw bunun gibi milyonlarca video var yaptığı bişi yok boşuna ümitlenmeyiniz.

• GeekWizzurd GeekWizzurd
    Release date is 3 days or less. Finishing up some bugs. Fixed crashing, just a few more to clean up. 03 for now. Stay tuned for 02 info.

Çeviri: Çıkış tarihi 3 gün ya da daha az. Bazı bugları çözüyorum. Hataların düzeltilmesi ve bir kaç temizlik. Şu anda sadece 03 baseband için. 02 baseband hakkında bilgi için bekleyin.
  • En son bi aciklama yapti 02 bbler icin beni takip edin diyor. 3 gun icinde 03 bb icin hatalari yani buglari temizleyip yayinlicakmis .
  • bu arada unlocked degıl cıhaz
    mc608LL
    modelı bu unlocked mı oluyor?

United States – AT&T
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 21 Mart 2011; 1:38:01 >
  • 02 bb leri 03 bb ye güncelleyemiyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

quote:

@GeekWizzurd
    GeekWizzurd
    Ive tried a new method where no need for exploit. Why not make your phone believe you have an AT&T sim in at all times? EVEN WHEN NO SIM?

Çevirisi: Exploit gerekmeyen yeni bir method denedim. Neden iPhone 'unuz sürekli AT&T sim kartı kullandığınızı zannetmesin? İÇİNDE SİM KART YOKKEN BİLE?

Keza adamın söylediği videosu ile örtüşüyor. No Sim yazısı varken Network AT&T olarak görünüyor. Ama benim locklu telefonumda AT&T sim kartı olduğu halde ve No Service yazarken Network kısmında Not Available yazıyor.

At&t haricinde diğer hatlardan alanlar kullanamayacaklarmı bu unlocku yani ben gene yanlışmı anlıyorum :(

Yanlış anlaşılma olmuş sanıyorum.
    Taktığınız sim kart ne olursa olsun, iPhone 'unuz onun AT&T kartı olduğunu zannedecek demek istiyor.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby
    bu arada unlocked degıl cıhaz
    mc608LL
    modelı bu unlocked mı oluyor?

United States – AT&T
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black

Simkilitli oluyor bu modeller.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@GeekWizzurd
    GeekWizzurd
    Ive tried a new method where no need for exploit. Why not make your phone believe you have an AT&T sim in at all times? EVEN WHEN NO SIM?

Çevirisi: Exploit gerekmeyen yeni bir method denedim. Neden iPhone 'unuz sürekli AT&T sim kartı kullandığınızı zannetmesin? İÇİNDE SİM KART YOKKEN BİLE?

Keza adamın söylediği videosu ile örtüşüyor. No Sim yazısı varken Network AT&T olarak görünüyor. Ama benim locklu telefonumda AT&T sim kartı olduğu halde ve No Service yazarken Network kısmında Not Available yazıyor.

At&t haricinde diğer hatlardan alanlar kullanamayacaklarmı bu unlocku yani ben gene yanlışmı anlıyorum :(

Taktığınız sim kart ne olursa olsun, iPhone 'unuz onun AT&T kartı olduğunu zannedecek demek istiyor.

teşekkürler

Ozaman att haric diger modeller kullanamayacak oyle mi?

• Why patch exploit when its not needed for unlock. You've been defeated Apple.

bu cümlenin anlamı nedir ben son cümlesini anlayabildim apple sana karşı mağlup oldum diyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@GeekWizzurd
    GeekWizzurd

teşekkürler

Ozaman att haric diger modeller kullanamayacak oyle mi?

Bunu ona sormak lazım. Twitter üzerinden sorayım kendisine ama cevap verir mi bilemem.
    Benim mantığım ve az çok bilgime göre söylediğiniz gibi olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drorbital
    Why patch exploit when its not needed for unlock. You've been defeated Apple.

bu cümlenin anlamı nedir ben son cümlesini anlayabildim apple sana karşı mağlup oldum diyor

Maglup oldum degil de yenildin diyor (pasif zamanda kullanmis arkadas :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otoroz -- 21 Mart 2011; 1:46:28 >
  • O cümlede sen kaybettin apple diyor, ben mağlup oldum demiyor.
  • Bana da biraz öyle geliyor.Çünkü cihaz içinde AT&T kart var olarak kabul ediyorsa ve açılıyorsa sadece At&T ye kontratlı cihazlar açılacak gibi düşünüyorum.
  • anladığım kadarıyla bütün hatlarla kullanabileceksin arkadaşım telefon içerisinde sürekli at&t kart takılıymış gibi algılayacak ama sen hangi kartı takarsan o operatörle çalışacak tabi unlock işi hikaye değilse inşallah değildir gerçekçi duruyor ama :)
  • I forgot who state requirements for an unlock video. 1)show about screen (model, bb) 2)winterboard (no fake abt) 3)DIAL 611 no contacts.

burada ne diyor
  • quote:

anladığım kadarıyla bütün hatlarla kullanabileceksin arkadaşım telefon içerisinde sürekli at&t kart takılıymış gibi algılayacak ama sen hangi kartı takarsan o operatörle çalışacak tabi unlock işi hikaye değilse inşallah değildir gerçekçi duruyor ama :)

Evet aynen... ben yanlış mantık yürütmüşüm mantıklı olanı bu dostum +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

quote:

anladığım kadarıyla bütün hatlarla kullanabileceksin arkadaşım telefon içerisinde sürekli at&t kart takılıymış gibi algılayacak ama sen hangi kartı takarsan o operatörle çalışacak tabi unlock işi hikaye değilse inşallah değildir gerçekçi duruyor ama :)

Evet aynen... ben yanlış mantık yürütmüşüm mantıklı olanı bu dostum +1

Ama mesela Hollanda 'da Vodafone NL ve T-Mobile NL 'e kilitli iPhone 'lar var. Bu telefonlara gerçek AT&T hattını taksan da çalışmaz. Kaldı ki sahteden AT&T gibi gösteren birşey olacak.
    Bu telefonlarda çalışması için Vodafone NL ya da T-Mobile NL (artık hangisine kontratlıysa -kilitliyse-) takılıymış gibi göstermek lazım.

• evet biraz önce benimde o aklıma takıldı benimki tmobile

Herhalde at&t diye nasıl algılatıyorlarsa diğer hatlarlada aynısını yaparlar İnşallah yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAVUZ001 -- 21 Mart 2011; 2:03:57 >
  • İse 3 kisi baslamislar sonra tek basina kalmis ama basarmis sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.