Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgur

ayın 27 sıne kadar yazılımsal ul cıkmıs olacak arkadaslar

Apple da tanıdıkların mı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

ayın 27 sıne kadar yazılımsal ul cıkmıs olacak arkadaslar

Apple da tanıdıkların mı var :)

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar videomu izlediniz heralde videomu youtube a koyan arkdasa cok tesekkur ederim.hala bana laf atanlar var ama daha ne yapabilirim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: feryil

selam arkadaslar videomu izlediniz heralde videomu youtube a koyan arkdasa cok tesekkur ederim.hala bana laf atanlar var ama daha ne yapabilirim bilmiyorum

video linki vermedinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

quote:

video linki vermedinki

Alıntıları Göster
    tmm buldum en sonunda. tşkler
  • quote:

Feryil la bende skype de konustum gercekten soyledikleri dogru ve alet çalisiyor. Turkcell hattini takiyor china gsm yaziyormus o da normal bisey zaten. Amerikada turbo simle turkcell hatti taksaniz at&t yazacak. Yani kisaca alet calisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

quote:

video linki vermedinki

Alıntıları Göster
    arkadasim link var dikkatli okursan gorursun linki
  • quote:

Videonu izledik evet.Ellerine sağlık teşekkür ederiz.
    Eğer zamanın olursa, daha uzun anlatımlı bir video daha yüklersen sanırım herkes daha memnun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnky

quote:

Videonu izledik evet.Ellerine sağlık teşekkür ederiz.
    Eğer zamanın olursa, daha uzun anlatımlı bir video daha yüklersen sanırım herkes daha memnun olacak.

Alıntıları Göster
    Güncel olsun o linki tekrar koyarmısınız sayfa sayfa aramayalım arkadaşın videosunu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yaşa--R

Güncel olsun o linki tekrar koyarmısınız sayfa sayfa aramayalım arkadaşın videosunu :(

Alıntıları Göster
    Denizliden İsteyenler Yazsında Bizde Topluca Alalım Türkiye'de Satan Arkadaşlardan ..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamzinxxx

Denizliden İsteyenler Yazsında Bizde Topluca Alalım Türkiye'de Satan Arkadaşlardan ..

Alıntıları Göster
    youtube a kendim yukluyorum simdi 1 saate kadar veririm kendi linkimi
  • quote:

youtube a kendim yukluyorum simdi 1 saate kadar veririm kendi linkimi

Alıntıları Göster
    size alabilirim ben hesap numarami verip para gonderebilirsiniz.fiyatim 115 tl .urun cuma gunu turkiyede olcak.sonra kargoyla gonderim yapilcak.isteyenler pm atsin
  • feryil videodan cok yaklaşık 1 gündür kullaniyosun şarj .3g,gibi konularda aydınlatrsan gözüne çarpan herhangi bı sorun var mı??
  • Hat gittiginde 112 yi aramak gibi bir sikintisi var mi? Hat cok gidiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 19 Mart 2011; 10:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

feryil videodan cok yaklaşık 1 gündür kullaniyosun şarj .3g,gibi konularda aydınlatrsan gözüne çarpan herhangi bı sorun var mı??
    Feryil Fiyat ARttırmıs Arkadaslar sanırım 115 tl dıor komık ! @ Raaasim nıcklı arkadas 50-60 dolara satıcak forumu okuyun bu sayfada 5tlde kargo desen ona gore hesaplayın KAZIK YEMEYIN BU URUN SITELER UZERINDEN BENCE GET OLARAK ALINMALI AYRICADA
  • ben cinde yasiyorum arkadaslar ticaret yapiyorum ve benim cinde yasamamin bir bedeli olmali b benim kendi fiyatim daha ucuza satmak isterim ama su an fiyatlar yuksek toptan fiyatta ucuza alabilirsem bende fiyatimi indiririm zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

Feryil Fiyat ARttırmıs Arkadaslar sanırım 115 tl dıor komık ! @ Raaasim nıcklı arkadas 50-60 dolara satıcak forumu okuyun bu sayfada 5tlde kargo desen ona gore hesaplayın KAZIK YEMEYIN BU URUN SITELER UZERINDEN BENCE GET OLARAK ALINMALI AYRICADA
  • quote:

ben cinde yasiyorum arkadaslar ticaret yapiyorum ve benim cinde yasamamin bir bedeli olmali b benim kendi fiyatim daha ucuza satmak isterim ama su an fiyatlar yuksek toptan fiyatta ucuza alabilirsem bende fiyatimi indiririm zaten
    quote:

tabı sende haklısın kendıne gore ben sadece daha ucuzada oldugunu hatırlatmak ıstedım okadar farklı bı amacım yokdu yanı. ve sole bı olay var sız geveyı cınde kullandınız ve oldu acaba turkıyede farklılık gosterırımı ?

• quote:

ben cinde yasiyorum arkadaslar ticaret yapiyorum ve benim cinde yasamamin bir bedeli olmali b benim kendi fiyatim daha ucuza satmak isterim ama su an fiyatlar yuksek toptan fiyatta ucuza alabilirsem bende fiyatimi indiririm zaten
    quote:

Alıntıları Göster
    offf su sorunlardan bahsedebılırmısın???saglık bır bıçımde çalısıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

offf su sorunlardan bahsedebılırmısın???saglık bır bıçımde çalısıyormu?

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=SMQ4fW4Sb9o

buyrun beyler indirdim youtube a

• quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

Orijinalden alıntı: daylight__123

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn238

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-gevey-turbo-sim-iphone-4-unlock-bekleyenlere-45150735/detay türkiyedede satışa başlanmış ama fiyata bakın

bunlara biz türk dilinde öküz diyoruz başka bi tabiri yok , insanları sömürüyo anca kan emici işte

fırsatçı bunlar

Arkadaslar hafta basi urun elime geccek ve fiyatida 50-60. $ olucak kapilmayin sakin

70$ lık corroyu nasıl 50-60$ a vereceksin peki? Öyle ise ben talibim...

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

quote:

Orijinalden alıntı: Raaasim

quote:

Orijinalden alıntı: daylight__123

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn238

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-gevey-turbo-sim-iphone-4-unlock-bekleyenlere-45150735/detay türkiyedede satışa başlanmış ama fiyata bakın

bunlara biz türk dilinde öküz diyoruz başka bi tabiri yok , insanları sömürüyo anca kan emici işte

fırsatçı bunlar

Arkadaslar hafta basi urun elime geccek ve fiyatida 50-60. $ olucak kapilmayin sakin

70$ lık corroyu nasıl 50-60$ a vereceksin peki? Öyle ise ben talibim...

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=SMQ4fW4Sb9o

benim fiyat 115 tl su an cuma gunu turkiyede olcak ama daha ucuza almaya calisiorum toptancidan.isteyen olursa pm atsin hesap numarami gondereyim.videomu da izleyebilirsiniz.urunde bi sorun yok burda 112 yi kullanmadan acabiliyorum.turkiyede gerekebilir belki 112 yi aramak.sarj problemide yasamadim henuz.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.