Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkartal

quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

@myfranco Yönetici kardeşim, dün p0sxninja açıklama yaptı ve chronic dev'in unlock üzerine herhangi bir çalışması olmadığını belirtti :(

"we don't care about unlock. Simple as that really" p0sixninja nın az önceki twiti. Unlock umurumuzda değil. Aslında bu kadar basit diyor kendileri.

Yine MuscleNerd le Sherif e kaldı bu iş ama artık enazından Geveyimiz var.

Alıntıları Göster
    Zaten son senaryolara göre 15-20 gün içinde de çıkmazsa bir daha zor görünüyor software unlock:(

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Zaten son senaryolara göre 15-20 gün içinde de çıkmazsa bir daha zor görünüyor software unlock:(

Alıntıları Göster
    bu gevey onlarında işine geldi herkes geveyle uğraşırken DT zaman kazandır eğer ki yapabilirse bu sırada yapacaklar yoksa daha da umut yok demektir...

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

bu gevey onlarında işine geldi herkes geveyle uğraşırken DT zaman kazandır eğer ki yapabilirse bu sırada yapacaklar yoksa daha da umut yok demektir...

saygılar

Alıntıları Göster
    Vallahi bu şerif ve tayfasından pek bi umudum kalmadı benim artık. Gevey konusundada çok aceleci davranmamak lazım 112 meselesi kafa karıştırıyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

saygılar

Alıntıları Göster
    @burcink Dostum gerçekten hayranım pozitifliğinize 4.3 öncesini hiç saymazsak (verilen tarihleri vs.) 4.3 yayınlandığı saatten itibaren başladılar kıvırmaya, dikkatinizi çekti mi hiç? Daha saatler olmamıştı ki vay efendim elimizdeki exploitlerle sadece kendi telefonum oldu. Vay efendim büyük engele takıldık, yani bu söylediklerine milyonlarca insanın inanmasını bekleyerek beni hayrete düşürdüler. 4.3 çıkmasının ardından saatler geçmemişken mi fark ettiler engele takıldıklarını, açık ki oyalıyorlar, yapamadılar.

Daha sonra 3 yıldır bilinen teorik NCK yöntemini deneyeceğiz olayı başladı, ondan da tık yok. Ben size söyleyim hatta 2 hafta buna yoğunlaşıcaz, sesimiz çıkmayacak dediler ya. Şimdi bir kaç gün içinde bahse varım ki "NCK yöntemini başarıyla deneyip, bir kaç cihazı unlock yaptık ancak son kullanıcının bunu kendi imkanları dahilinde kendi başına yapması imkansız bu nedenle herhangi bir sw unlock yayınlamayacağız" diye bir açıklama yaparlar. Yani ben yaptım oluyor ama sana yaptırmam imkansız gibi bir yaklaşım olacak.

Benim görüşlerim bunlar, her zaman dediğim gibi yine diyorum ki umarım yanlışımdır, umarım yanılıyorumdur ve umarım en kısa sürede hepimiz bu işkenceden kurtuluruz (dile kolay - 7 ay - kısa dönem askerlik yapmıştık şimdiye)

• quote:

@burcink Dostum gerçekten hayranım pozitifliğinize 4.3 öncesini hiç saymazsak (verilen tarihleri vs.) 4.3 yayınlandığı saatten itibaren başladılar kıvırmaya, dikkatinizi çekti mi hiç? Daha saatler olmamıştı ki vay efendim elimizdeki exploitlerle sadece kendi telefonum oldu. Vay efendim büyük engele takıldık, yani bu söylediklerine milyonlarca insanın inanmasını bekleyerek beni hayrete düşürdüler. 4.3 çıkmasının ardından saatler geçmemişken mi fark ettiler engele takıldıklarını, açık ki oyalıyorlar, yapamadılar.

Daha sonra 3 yıldır bilinen teorik NCK yöntemini deneyeceğiz olayı başladı, ondan da tık yok. Ben size söyleyim hatta 2 hafta buna yoğunlaşıcaz, sesimiz çıkmayacak dediler ya. Şimdi bir kaç gün içinde bahse varım ki "NCK yöntemini başarıyla deneyip, bir kaç cihazı unlock yaptık ancak son kullanıcının bunu kendi imkanları dahilinde kendi başına yapması imkansız bu nedenle herhangi bir sw unlock yayınlamayacağız" diye bir açıklama yaparlar. Yani ben yaptım oluyor ama sana yaptırmam imkansız gibi bir yaklaşım olacak.

Benim görüşlerim bunlar, her zaman dediğim gibi yine diyorum ki umarım yanlışımdır, umarım yanılıyorumdur ve umarım en kısa sürede hepimiz bu işkenceden kurtuluruz (dile kolay - 7 ay - kısa dönem askerlik yapmıştık şimdiye)

Alıntıları Göster
    @yusufsan Dostum kafa karıştırıcak bir şey yok, öteki konuya gel, orada istediğin bilgiye ulaşabilirsin.

• quote:

@yusufsan Dostum kafa karıştırıcak bir şey yok, öteki konuya gel, orada istediğin bilgiye ulaşabilirsin.

Alıntıları Göster
    @myfranco Umarım burayı ziyaret eden tüm değerli ul bekleyenleri bu ilk mesajı okuma zahmetinde bulunur.

Ayrıca bazı Avrupa operatörlerinden kilitli iphone2/3/4 Factory Unlock konusuna burdan ulaşabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_47747580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47747855

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 25 Mart 2011; 17:00:01 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bence GEVEY pazardan ıyı bır ekmek yedıkten sorna UNLOCK u çıkarırlar ıyı bir pazar kımse bu pazarı boşa çıkaracak hamleye ızın verdırmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

bence GEVEY pazardan ıyı bır ekmek yedıkten sorna UNLOCK u çıkarırlar ıyı bir pazar kımse bu pazarı boşa çıkaracak hamleye ızın verdırmez..

Alıntıları Göster
    Günlerdir twitter'a girmeyen MuscleNerd ve Sherif Hashim acaba bu hafta sonu NCK key ile ilgili bir açıklama yapacaklarmı hayretle bekliyorum yoksa Gevey biraz satılsın para kazansınlar ondan sonramı açıklama yapacaklar gerçekten merak konusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Günlerdir twitter'a girmeyen MuscleNerd ve Sherif Hashim acaba bu hafta sonu NCK key ile ilgili bir açıklama yapacaklarmı hayretle bekliyorum yoksa Gevey biraz satılsın para kazansınlar ondan sonramı açıklama yapacaklar gerçekten merak konusu...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kendi tahminimce konuşuyorum en az 2 ay kimse simkilit yazılımı beklemesinler 4.3 te yapabilselerdi çoktan çıkarırlardı tükürdüklerini yalamazlardı bi sonraki yazılım beklenecek muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Alıntıları Göster
    şimdi kafama şu takılıyor arkadaşlar 4.1 den bb 1,59 u koruyarak 4.2.1 e mi geçmelı yada gevey ile 4.3 e( 4.3 ü destekledıgını söyledıler) geçmek ?? sizce hangısı?? 4.1 de kal dıyecek olan olursada 4.1 de mms ve face tıme calısmıyor ve sureklı ag hatası verıyor buda ultras0 dan dolayı sanırım.. unlock yaparken bazı uygulamarının kodlarınıda etkılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

şimdi kafama şu takılıyor arkadaşlar 4.1 den bb 1,59 u koruyarak 4.2.1 e mi geçmelı yada gevey ile 4.3 e( 4.3 ü destekledıgını söyledıler) geçmek ?? sizce hangısı?? 4.1 de kal dıyecek olan olursada 4.1 de mms ve face tıme calısmıyor ve sureklı ag hatası verıyor buda ultras0 dan dolayı sanırım.. unlock yaparken bazı uygulamarının kodlarınıda etkılıyor..

Alıntıları Göster
    bence çok iyi olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy chapman

01.59 koruyunuz. Gevey çok sağlıklı değil. Geveyle baseband yüksek de olsa ağ hatası daha fazla.

4.2.1 4.1'den de 4.3'den de daha stabil hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

Orijinalden alıntı: tracy chapman

01.59 koruyunuz. Gevey çok sağlıklı değil. Geveyle baseband yüksek de olsa ağ hatası daha fazla.

4.2.1 4.1'den de 4.3'den de daha stabil hem

Çok teşekkürler bugun 4.2.1 için ugrasacagım sonucu paylaırım:))

• beyler veeence 9 dk once tweetinde ios 4.3.1 ile ilgili biseyler yazmis...tam ceviremedim bi de siz baksaniz.
  • bir link vermis sanirim 4.3.1 yayinlanma ile ilgili..4.3.1 icin tarih 25 mart yaziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

bir link vermis sanirim 4.3.1 yayinlanma ile ilgili..4.3.1 icin tarih 25 mart yaziyor.
    4.3.1 yayınlandı. Ondan bahsediyordur.
  • Musclenerd son mesajinda 4.3.1 in yayinlandigindan ve unlock bekleyenlerin kesinlikle bundan uzak durmalari gerektiginden bahsetmis.

Bunu bos yere niye soyler bir insan..

Dilerim laf olsun diye dememistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decabol -- 25 Mart 2011; 20:08:35 >
  • Bunlar resmen dalga geçiyorlar uzak dursak ne olacak daha ortada 3 tane kırılmamîs bb var bunlar 4. süne yaklaşmayın diyorlar sanki öncekilerini kırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Bunlar resmen dalga geçiyorlar uzak dursak ne olacak daha ortada 3 tane kırılmamîs bb var bunlar 4. süne yaklaşmayın diyorlar sanki öncekilerini kırdılar
    Unlockers derken unlock bekleyenlerden değil de, daha önce kırdıkları sürümleri kullanan insanlardan bahsediyor olabilir. 01.59 gibi. Umarım öyle değildir de bu dediğini bir "umut" olarak algılayabiliriz.

Bu arada ********'in birinin yazdığına bakın:

ThePirateKid The Pirate Kid

@MuscleNerd There's no point in releasing a software unlock now... Better being targeted for iOS 5... Most people can use Gevey TurboSim
    ---------

Herif Musclenerd'e diyor ki, "Şimdi unlock yayınlamanın manası yok. IOS 5'e odaklanmak daha iyi. Birçok insan Gevey kullanabilir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravefart -- 25 Mart 2011; 20:33:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Decabol

Musclenerd son mesajinda 4.3.1 in yayinlandigindan ve unlock bekleyenlerin kesinlikle bundan uzak durmalari gerektiginden bahsetmis.

Bunu bos yere niye soyler bir insan..

Dilerim laf olsun diye dememistir..
    ios 4.3.1 çıkmış arkadaslar :))

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.