Şimdi Ara

****Iphone 4 02.10.04 ve 03.10.01 Unlock Başlığı**** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
2
Favori
90.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muscle ve serif e kil oluyorum abi.
    O kadar oyaladilar milleti. Yok ul yapinca bagis kabul etmeyeceklermis! Cok da s...deydi bagis kabul edip etmemeleri. Sanki ul cikinca millet bagis yapacak ya. Artik bu iki embesile ihtiyacimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinafro
    Yazilimsal UL yalan oldu desenize. :(
    Muscle ve serif e kil oluyorum abi.
    O kadar oyaladilar milleti. Yok ul yapinca bagis kabul etmeyeceklermis! Cok da s...deydi bagis kabul edip etmemeleri. Sanki ul cikinca millet bagis yapacak ya. Artik bu iki embesile ihtiyacimiz yok.

adamlar kopyaci gevey deki cipi sokup entegre okuyucuya takip yazilimi programa cevirip ultrasnow cikarcaklar
    gehot bile cinliler donglecikardiktan sonra ayni sekilde cfw yapti cipin icindeki yazilimdan herseyi cinliler kirdi ps2 yi cogu cipler cinden geliyor diger ulkeler gelistirip klon yapip piyasaya surduler
  • @tmc eger cipteki yazilimi programa cevirip ultranow adinda yayinlarlarsa yine 112 ucak modu falan ugrasmamiz gerekicek tek fark aparat olmicak beles olucak bu saatten sonra boyle bisey yapicaklarina hic yapmasinlar daha ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

@tmc eger cipteki yazilimi programa cevirip ultranow adinda yayinlarlarsa yine 112 ucak modu falan ugrasmamiz gerekicek tek fark aparat olmicak beles olucak bu saatten sonra boyle bisey yapicaklarina hic yapmasinlar daha ii
    Hem apple a hem de devteam a kapak olsun gevey
  • quote:

@tmc eger cipteki yazilimi programa cevirip ultranow adinda yayinlarlarsa yine 112 ucak modu falan ugrasmamiz gerekicek tek fark aparat olmicak beles olucak bu saatten sonra boyle bisey yapicaklarina hic yapmasinlar daha ii
    cümleten. Selamün aelyküm.
    Ya nası bi şeymiş bu ıphone. Eylülden beri bi umutla bekliyoruz halen bi şey yok. allahtan bu gevey çıktı ama ben almadım bekliyecem bakalım.

Az önce bi arkadaşım aradı İstanbul Sultangaziden dediki senin versiyon ne bende 4.1 dedim. Adam tamam o kırılıyo artık unlock oluyo dedi.
    Bende nası oluyo Geveymi dedim Ya sen napacan kartını takacan çalışacak diyo. Dananımsalmı yazılımsalmı hiç bi şey demedi. adama tekrar ısrarla sordum Geveymi diye gene aynı cevabı verdi kartını tak çalışssın. Bu kesin Geveyden bahsediyodur demi. giyatına 230 dedi. üç kağıtçı biridir diye düşünğyorum. Ha bide şöle dedi Biz bunun makinesini aldık bi sürü para verdik kırıyoruz artık dedi.

Vallahi Şu içinde yaşadığımız toplumun bu tür davranışları beni deli ediyor. her kes üç kağıtçılık peşinde.

ama bu unlock bana bayağı bi şeyler öğretti. form sayfalarına üye oldum msj atmayı öğrendim. hatta internetten alış veriş bile yaptım benim gibi teknoloji düşmanı için çok büyük bi olay.

son olarak kayıtlı 4.1 telefonuma 1100 tl veriyolar satsammı acaba. (Ben gevey çıkmadan 1 hafta önce sim free almıştım.)

• quote:

biraz gelistircekler onemli olan acigi nasil bulduklari nasil calustigi gerisi program onlar jcin geveyden once kimse kiramadi 2g den beri kanit isde
  • Forumu duzgun takip ederseniz cikar cikmaz haberiniz olur..emin olun telefoncunuza gelmeden burda zaten duyrulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireblade73

Forumu duzgun takip ederseniz cikar cikmaz haberiniz olur..emin olun telefoncunuza gelmeden burda zaten duyrulur..
    simlock lu telefonlar için aldığınız operatörün müşteri hizmetlerini arayın yada mail atın imei nosu ve gerekli bilgileri verdiğinizde onlar 1 2 hafta sürmez açılıyor derler yoğunluğa göre dahada kısa sürer 6 ay geçmişse sözleşmeli alınan cihaz ücretsiz açıyorlar ben az önce yaptım iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

simlock lu telefonlar için aldığınız operatörün müşteri hizmetlerini arayın yada mail atın imei nosu ve gerekli bilgileri verdiğinizde onlar 1 2 hafta sürmez açılıyor derler yoğunluğa göre dahada kısa sürer 6 ay geçmişse sözleşmeli alınan cihaz ücretsiz açıyorlar ben az önce yaptım iyi forumlar

AT&T için geçerli değil heralde söylediğiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaqus

AT&T için geçerli değil heralde söylediğiniz..

AT&T için bilgim yok ama o2 den alınma benim boşuna 150 200 tl verip sitelere unlock için uğraşmayın
    bu AT&T harbi çok berbat bi opereatör müş forumlarda sık sık karşılaşıyom onlar haricinde dier tüm operatör ler açıyor
  • Karmateque kendini kurtardı ya ben bile rahatladım. Darısı basımıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskan2306
    Ya nası bi şeymiş bu ıphone. Eylülden beri bi umutla bekliyoruz halen bi şey yok. allahtan bu gevey çıktı ama ben almadım bekliyecem bakalım.

Az önce bi arkadaşım aradı İstanbul Sultangaziden dediki senin versiyon ne bende 4.1 dedim. Adam tamam o kırılıyo artık unlock oluyo dedi.
    Bende nası oluyo Geveymi dedim Ya sen napacan kartını takacan çalışacak diyo. Dananımsalmı yazılımsalmı hiç bi şey demedi. adama tekrar ısrarla sordum Geveymi diye gene aynı cevabı verdi kartını tak çalışssın. Bu kesin Geveyden bahsediyodur demi. giyatına 230 dedi. üç kağıtçı biridir diye düşünğyorum. Ha bide şöle dedi Biz bunun makinesini aldık bi sürü para verdik kırıyoruz artık dedi.

Vallahi Şu içinde yaşadığımız toplumun bu tür davranışları beni deli ediyor. her kes üç kağıtçılık peşinde.

ama bu unlock bana bayağı bi şeyler öğretti. form sayfalarına üye oldum msj atmayı öğrendim. hatta internetten alış veriş bile yaptım benim gibi teknoloji düşmanı için çok büyük bi olay.

son olarak kayıtlı 4.1 telefonuma 1100 tl veriyolar satsammı acaba. (Ben gevey çıkmadan 1 hafta önce sim free almıştım.)

Çakal esnaf.. Genel demiyorum illaki aralarında temiz durust vardır ama nerde it kopuk var telefoncu oluyor. Yok cihaz almışlar bilmem ne de yemeyin bunları dostlar . Yazılım unlock yok. Donanimsal unlock sadece gevey. Bunu dunya biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: baskan2306

Çakal esnaf.. Genel demiyorum illaki aralarında temiz durust vardır ama nerde it kopuk var telefoncu oluyor. Yok cihaz almışlar bilmem ne de yemeyin bunları dostlar . Yazılım unlock yok. Donanimsal unlock sadece gevey. Bunu dunya biliyor

Alıntıları Göster
    Acaba birisinin "UNLOCK ÇIKTI SÖMÜRÜN" dediğini ne zaman göreceğiz. aha tarih atıyorum. 31.03.2011 saat21.25. unlock çıktıgınd editliyip tarihi yazıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

Acaba birisinin "UNLOCK ÇIKTI SÖMÜRÜN" dediğini ne zaman göreceğiz. aha tarih atıyorum. 31.03.2011 saat21.25. unlock çıktıgınd editliyip tarihi yazıcam.

Alıntıları Göster
    @ukalaa

Ben de büyük bir merakla bekliyorum. Bahsettiğin olay büyük bir infial yaratacak herhalde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

@ukalaa

Ben de büyük bir merakla bekliyorum. Bahsettiğin olay büyük bir infial yaratacak herhalde. :)

Alıntıları Göster
    Yarın 1 Nisan Şakası Yaparlar Bu Konuyu Kesin.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua41

Alıntıları Göster
    arkdaşlar telefonum simlocklu bugun itibari ile açılması için müşteri hizmetlerine bilgileri verdim en geç 1 2 haftaya açılacak dediler şimdi telefonu update etsem simlock ekranında kalırmı telefon açılana kadar eyer kalıcaksa boşuna update etmim 1 2 hafta beklim
    bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Devteam Joke&joy(enjoy) yapmasın? :) ne güzel olurr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

quote:

Alıntıları Göster
    Beyler aylarca beklemekten en sonunda sıkıldım. AT&T simlocklu telefonumu satıp bugün Fransadan gelme factory unlock cihazımı alıp konuşmaya başladım. Geveye 200 lira verip 112ydi hat geldi gittiydi uğraşacağıma 200 daha verip factory unlock almaya karar verdim. Üstümden büyük yük kalktı yemin ediyorum. Ne illetmiş bu unlock işi. Bu kadar süreceğini bilsem en baştan yapardım bu işi. Ha bugün ha yarın aylar geçti :) Bekleyenlere sabır diliyorum. Meraktan forumu takibe devam tabi.

• Benim iPhone Almanya vodafone actirabilen varmı vodafondan kontrantli 2 yillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

quote:

Guinness rekorlar kitabına girerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebusta -- 1 Nisan 2011; 3:19:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.