Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khancebi

arkadaşlar
    sorum olacak yardımınızı bekliyorum:
    ip4 4.1 02.10.04 amerika çıkışlı . henüz J.B yapmadım.4 aydır UL bekleyenlerdenim.yanlış birşey yapmamak için temkinli davranıyorum.

1-Sizce JB yapayım mı yoksa UL ile birliktemi yaparım?
    2-J.B daha önce yapmadım .Beni forum içinde yönlendirceğiniz bir başlık varmı?
    3-J.B için hangi programı kullanmalıyım (greenspoin - lime1 )

Bilgi için şimdiden teşekkürler

Ben greenpoison ile sorunsuz bir şekilde jailbreak yaptım apptrackr'dan da hosuma giden bütün uygulamaları indirip kurdum. Keşke 2 ay öyle bekleteceğime bu işi önceden yapsaymışım diyorum. Psp gibi oldu alet telefon özelliği açılmasa da yanımdan ayırmam sanırım artık. Greenpoison ı kur talimatları izle gerçekten cok kolay. Unlock cıktığında da sorunsuz bir şekilde cihazımızı telefon olarak kullanmaya baslarız. Jailbreak yönergeleri içinwww.elmablog.com sitesinde resimli JB rehberi var , oradan bakabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

@khancebi

hocam limera1n.com dan windows icin olani indir sonra ordaki yönergeleri izle JB yap telefonu..UL çıksa bile JB yapman gerekecek çıkana kadar oynarsın makina ile...

@turkish_republic

hocma çıkacak UL şimdilik 2.10 ve 3.10 bb yi kapsıcak dendi haliyle 4.2.1 de UL olcak

saygılar

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun 11-13 mart cıkacak kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

Arkdaslar unlock ciktiktan sonra islemin nasil yapildigini anlatip ilk mesaja koyucakmisiniz?

İlk önce JB yapacaksın, sonra Ana ekrana Cydia gelecek.
    Oraya eklemen için bir source verilir, (bu konuyu takip et burada defalarca verilir unlock çıktıktan sonra), sonra o source da bir yazılım indireceksiz.
    O yazılım ile telefonunu Unlock edeceksin, hepsi bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

Arkdaslar unlock ciktiktan sonra islemin nasil yapildigini anlatip ilk mesaja koyucakmisiniz?

Unlock çıktıktan sonra açıklama detaylı olarak ilk mesaja eklenecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

İnşallah temennimiz o yönde fakat 11-13 kesinliği nereden geliyor? Daha önce bazı arkadaşlarımız Mart sonuna kalabileceği ihtimali üzerinde de durmuşlardı.
  • quote:

Kardeşim sen de kuzenim falan deme yaa :D kaynak varmı? yoksa düşüncenmi öyle
    bn şahsen 13 martta bekliyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherafettyn

quote:

Alıntıları Göster
    ne o apple 13 mart dedide haberimizmi olmadi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherafettyn

quote:

Alıntıları Göster
    evet 11 mart

http://forum.donanimhaber.com/m_47203147/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: emrea94

evet 11 mart

http://forum.donanimhaber.com/m_47203147/tm.htm

Alıntıları Göster
    11 marttan sonraki herhangi bi gün ( mart ayı dışına cıkmama kaydı ile ) sadece bizlerin degil apple servislerinin bile beklentisi bu yönde. hatta su an simlock lu cihazlar icin ön kayıt bile alıyorlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

11 marttan sonraki herhangi bi gün ( mart ayı dışına cıkmama kaydı ile ) sadece bizlerin degil apple servislerinin bile beklentisi bu yönde. hatta su an simlock lu cihazlar icin ön kayıt bile alıyorlar. :)

Alıntıları Göster
    Beyler twitter'a @veeence vincent tarafından 4 martda bu eklenmiş:

Guys, I was a little confused, made a mistake when replying to some of you. Like I said before, 03.10 and 02.10 are already unlockable
    Derki:
    Beyler, Biraz kafam karıştı, bazılarınıza cevap verirken bir hata yaptım. 03.10 ve 02.10 bb larının zaten kırılabilir durumda olduğunu daha önce söylemem gibi.

@veeence yi tanıyanlar varmı söyledikleri ne kadar dikkate alınır???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 5 Mart 2011; 14:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Beyler twitter'a @veeence vincent tarafından 4 martda bu eklenmiş:

Guys, I was a little confused, made a mistake when replying to some of you. Like I said before, 03.10 and 02.10 are already unlockable
    Derki:
    Beyler, Biraz kafam karıştı, bazılarınıza cevap verirken bir hata yaptım. 03.10 ve 02.10 bb larının zaten kırılabilir durumda olduğunu daha önce söylemem gibi.

@veeence yi tanıyanlar varmı söyledikleri ne kadar dikkate alınır???

Alıntıları Göster
    çıkacak unlock 3GS 5.14.02 bb yi de kapsayacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

çıkacak unlock 3GS 5.14.02 bb yi de kapsayacak mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim cihazım 4.2.1 3.10.01 Baseband model MC603FD telefonu şuan kullanıyorum 4.3 yüklediğimde unlock gerekecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragon_22_

arkadaşlar benim cihazım 4.2.1 3.10.01 Baseband model MC603FD telefonu şuan kullanıyorum 4.3 yüklediğimde unlock gerekecekmi.

Alıntıları Göster
    Ne zaman çıkacak bu unlock ya. Valla arkadaşımın cihazı için bekliyorum, ben bıktım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

Ne zaman çıkacak bu unlock ya. Valla arkadaşımın cihazı için bekliyorum, ben bıktım ya.

Alıntıları Göster
    hadi hayırlısı inşallah 11-15 mart arası bu unlock çıkar ve hepimiz telefonlarımıza kavuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassilandia

Arkadaslar iphine 3g deki yontemi kullanarak 4 u de kiramazmiyiz?

Alıntıları Göster
    İP4 için unlock haberleri okurken 3G/3GS ibarelerini görmekten ne kadar sıkıldım, bilemezsiniz.

yurtdışı 32 gb aldım 2 hafta önce fromwww.ectops.com .

Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık. . Ben çok seviyoruz!

iphone 4factory unlocked MC605B/A.

• quote:

Orijinalden alıntı: Susanth11

İP4 için unlock haberleri okurken 3G/3GS ibarelerini görmekten ne kadar sıkıldım, bilemezsiniz.

Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık. . Ben çok seviyoruz!

bu site üzerinden mi aldınız cihazınızı ? güvenilirmi ?

• quote:

Ben de var böyle saçma dolandırıcılık nefret ediyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: scandisk

quote:

bu site üzerinden mi aldınız cihazınızı ? güvenilirmi ?

bu siteyle az önce internet üzerinden konustum, ne dediysem elden teslim almaya ikna edemedim mecbur online almam gerekiyormus.. Almayı düsünen varsa bidaha düsünsün derim

• quote:

Google translate ile dolandiricilik ! Anlayacagi gibi cevap verelim o zaman ;
    God verecek belanizi !

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunkutay

quote:

Google translate ile dolandiricilik ! Anlayacagi gibi cevap verelim o zaman ;
    God verecek belanizi !

Alıntıları Göster
    @ozgunkutay

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.