Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Eğer öyle bir terbiyesizlik yaparlarsa varya onları inlerinde basarım :)

zannetmiyorum böyle birşey olacağını..
    bizim namıdeğer hacker lar çıkacak unlock un 4.1 ve 4.2.1 ide kapsayacağını belirtmişlerdi tweet lerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Eğer öyle bir terbiyesizlik yaparlarsa varya onları inlerinde basarım :)

zannetmiyorum böyle birşey olacağını..
    bizim namıdeğer hacker lar çıkacak unlock un 4.1 ve 4.2.1 ide kapsayacağını belirtmişlerdi tweet lerinde

öyle bir şey olursa 6 ay bekle bundan sonra:(((
  • @allroad
    İnşaallah yakin zamanda çıkacak olan UL dan faydalanabileceksin.
    Ama sakın 4.2.1 update yapma. İşi riske atmaya gerek yok. Olduğun sürümde kal.
    Az kaldı az. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 4 Şubat 2011; 22:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@allroad
    İnşaallah yakin zamanda çıkacak olan UL dan faydalanabileceksin.
    Ama sakın 4.2.1 update yapma. İşi riske atmaya gerek yok. Olduğun sürümde kal.
    Az kaldı az. İyi akşamlar.
    bu nedir, deneyen varmı

http://dl.dropbox.com/u/16524018/gp_win32_rc4.zip

http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/194425-ipad-ve-iphone-ios-4-2-1-hapisten-kacti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: allroad
    arkadaslar.. benim telefon 4.1.. shsh kaydi falan almadim.cikarsa bu unlock tan yararlana bilicem mi?

shsh kaydi almak istersem, versionu mu yukseltmem gerekiyor? sanirim o zaman da versiyon yukselirse unlock yapamicam..

Bu konuda ne yapmam lazim. bi yardimci olsaniz?

4.1 baseband 02.10.04 te zaten şu an shsh alınmıyor. update'e gerek olmadan direk yeni ultrasnowu kurup halledicez diye biliyorum. Bende 4.1 02.10.04teyim, shsh yok. Yine buradan takip ederiz onu hele bi çıksın da yeter ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

arkadaslar.. benim telefon 4.1.. shsh kaydi falan almadim.cikarsa bu unlock tan yararlana bilicem mi?

shsh kaydi almak istersem, versionu mu yukseltmem gerekiyor? sanirim o zaman da versiyon yukselirse unlock yapamicam..

4.1 baseband 02.10.04 te zaten şu an shsh alınmıyor. update'e gerek olmadan direk yeni ultrasnowu kurup halledicez diye biliyorum. Bende 4.1 02.10.04teyim, shsh yok. Yine buradan takip ederiz onu hele bi çıksın da yeter ki

SHSH kaydı Apple ve Cydia serverlarına alınamıyor. Lokal olarak alabilirsiniz.

Cydia'dan iSHSHit isimli programı kurarak 4.1 için SHSH kaydınızı alabilir ve mail adresinize gönderebilirsiniz. Gelen mailden de dosyayı indirip bilgisayarda saklayabilir ve lazım olduğunda tinyumbrella'ya gösterip kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

quote:

Cydia'dan iSHSHit isimli programı kurarak 4.1 için SHSH kaydınızı alabilir ve mail adresinize gönderebilirsiniz. Gelen mailden de dosyayı indirip bilgisayarda saklayabilir ve lazım olduğunda tinyumbrella'ya gösterip kullanabilirsiniz.

ishshit lede alınmıyor az önce çook denedim almayı ama olmuyor her seferinde hata veriyor artık bu version için alınamıyor yazıo sadece şuan için 4.2 ler alabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

quote:

ishshit lede alınmıyor az önce çook denedim almayı ama olmuyor her seferinde hata veriyor artık bu version için alınamıyor yazıo sadece şuan için 4.2 ler alabiliyor

Alıntıları Göster
     iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler

bu yazıya göre galiba 3.10.01 Basebandi kıramamışlar ki MuscleNerd yusuflarda. aman yine de dikkatli olun yükseltmeyin zaten 4.2 ile 4.1 arasında NERDEYSE hiç fark yok bu riske deymez shsh ile BB yükseltmeden 4.2.1 e geçebiliyorsanız iyide yine riske girilmez bence olurda hata olur takılır düzelmesi için mecburen 4.2 normal yüklersiniz shsh kaydınız hatalı çıkar virüs bulaşmıştır bug vardır vs... unlock çıksında o zman geçersiniz nolur nooolmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: alkindiker

quote:

Orijinalden alıntı: junex

Bu Twitten sonra sanirim UNLOCKED hazir..
    IOS 4.3 belki beklenir (tam surum icin konusuyorum) belki beklenmez..

Eger gercekten bu islerde APPLE in rizasi bekleniyorsa..
    Yandik yok eger oyle birsey beklenmiyorsa

Tahminim en gec 1 hafta..

Alıntıları Göster
    Öncelikle hepinize merhaba. bende bir simlock zedeyim ve gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyorum. Sizle 02.10.04 baseband a sahip ios 4.1 ve AT&T kontratlı (sim kilitli (model no "LL" ile bitiyor)) telefonun kırılmış olduğuna dair bir fotoğraf paylaşmak istedim. Resim sherif hashim in yine mısırlı olan bir arkadaşı tarafından facebook a yüklenmiş ve sherif hashim de tag lenmiştir. acaba fake bir resim mi die inceledim ama bi kusur göremedim. Hesabın sherif e ait olduğuna eminim çünkü ailesiyle çekildiği bir çok resimi paylaşmış. Resimi aynen kaydettiğim gibi paylaşıyorum, yorum sizlerin... Umarım Unlock gerçekten hazırdır ve 4.3 ü bekliolardırda bu ay içinde kavuşuruz telefonlarımıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuner106

Öncelikle hepinize merhaba. bende bir simlock zedeyim ve gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyorum. Sizle 02.10.04 baseband a sahip ios 4.1 ve AT&T kontratlı (sim kilitli (model no "LL" ile bitiyor)) telefonun kırılmış olduğuna dair bir fotoğraf paylaşmak istedim. Resim sherif hashim in yine mısırlı olan bir arkadaşı tarafından facebook a yüklenmiş ve sherif hashim de tag lenmiştir. acaba fake bir resim mi die inceledim ama bi kusur göremedim. Hesabın sherif e ait olduğuna eminim çünkü ailesiyle çekildiği bir çok resimi paylaşmış. Resimi aynen kaydettiğim gibi paylaşıyorum, yorum sizlerin... Umarım Unlock gerçekten hazırdır ve 4.3 ü bekliolardırda bu ay içinde kavuşuruz telefonlarımıza...

Alıntıları Göster
    @tuner106 operatörün yukardaki ismini değiştiren programlar var istersen kendi adınıda yazabiliyorsun o yüzden bişey söylemek çok zor öle de olmuş olabilir kırılmışta olabilir tamamen muamma

• quote:

@tuner106 operatörün yukardaki ismini değiştiren programlar var istersen kendi adınıda yazabiliyorsun o yüzden bişey söylemek çok zor öle de olmuş olabilir kırılmışta olabilir tamamen muamma

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Resim dogru mu Yanlis mi bilemeyecegim ama bence unlock Hazir...
    Apple 4.3 icin hazir son rutüslerini yapiyor...
    4.3 ciksin unlock ayni gün patlatirlar...
    O güne kadar Chronicle anlasip untethered redsn0w da cikar...
    Bizde rahat ederiz insallah...

Saygilar

• quote:

bu yazıya göre galiba 3.10.01 Basebandi kıramamışlar ki MuscleNerd yusuflarda. aman yine de dikkatli olun yükseltmeyin zaten 4.2 ile 4.1 arasında NERDEYSE hiç fark yok bu riske deymez shsh ile BB yükseltmeden 4.2.1 e geçebiliyorsanız iyide yine riske girilmez bence olurda hata olur takılır düzelmesi için mecburen 4.2 normal yüklersiniz shsh kaydınız hatalı çıkar virüs bulaşmıştır bug vardır vs... unlock çıksında o zman geçersiniz nolur nooolmaz

Alıntıları Göster
    Geohot

iPhone 4 Unlock BB 02.10.04, 03.10.01 May Be Arriving on February 14th, Valentines Day?
    about 1 hour ago via Tweet Button

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyuce

Geohot

iPhone 4 Unlock BB 02.10.04, 03.10.01 May Be Arriving on February 14th, Valentines Day?
    about 1 hour ago via Tweet Button

Geohot konuştuysa iş iyiye gidiyordur. Manyak lan o çocuk.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Resmi sağda solda veya saçma sapan bi yerde görsem bende kale almazdım gerçekten. Ama şu an sherifin profil resimlerine girince ilk bu resim çıkıo. Belki tanıdığıdır bu telefonun sahibi ve bi güzellik yapmıştır ona Dediğim gibi fotoğraf ortada ve hepinizin yorumuna açık. Saygılar...

• quote:

Resmi sağda solda veya saçma sapan bi yerde görsem bende kale almazdım gerçekten. Ama şu an sherifin profil resimlerine girince ilk bu resim çıkıo. Belki tanıdığıdır bu telefonun sahibi ve bi güzellik yapmıştır ona Dediğim gibi fotoğraf ortada ve hepinizin yorumuna açık. Saygılar...

Alıntıları Göster
    Geohot
    Unlock iPhone 4 on iOS 4.2.1 / 1.59.00 Baseband after Jailbreak with Greenpois0n RC5 [How to Gudie] Plz Retweethttp://bit.ly/eGmQ0e

1.59.00'da unlock var mı?

• quote:

Ben göremedim resmi serif hashim in profilinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Ben göremedim resmi serif hashim in profilinde

Alıntıları Göster
    @sam0

Sherif in Tag lendiği fotolara bak, ilk baştaki resim

• quote:

@sam0

Sherif in Tag lendiği fotolara bak, ilk baştaki resim

Alıntıları Göster
    Bunca zaman bütün haberlerin hep balon cıkmasından sonra artık hic biseye inanılmıyor. aylardır yüzlerce yalan balon haber. ahada unlock cıktı buyrun denilene kadar hic biseye inanmamaya devam :)
  • 14 subat saat 19: 00 itibatiyle ios 4.3 indirmeye sunulacakmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55
    14 subat saat 19: 00 itibatiyle ios 4.3 indirmeye sunulacakmis

Kaynak..
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.