Benim İphone4 32 de kardeşimde bekliyor yılbaşında elime geçecek kısmetse mesajım bulunsun ne de olsa ben de beklemedeyim...
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A. Benim İphone4 32 de kardeşimde bekliyor yılbaşında elime geçecek kısmetse mesajım bulunsun ne de olsa ben de beklemedeyim...
INS kardesim hepimiz takipteyiz herhangi bi gelisme olursa paylasilacaktir hepimiz en kisa sürede mutlu oluruz ins
Great news for iPhone unlockers! It seems like Sherif Hashim has managed to crash the new 05.14.02 and 2.10.04 baseband which can ultimately lead to an unlock for iOS 4.1 and iOS 4.2 for both iPhone 3GS and iPhone 4 users. http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2010/10/Unlock-iOS-4.2.jpg
hmm.., 95% of the tweets i get (at least the last 500) are either about 5.14 or 2.10
since nearly all my received tweets ask about both BB, I can report very early "initial" 1st step success on both sides, calmed down?
this won’t be feasible before the official 4.2 release at the earliest if everything went fine
But yes, don’t expect them to release it anytime before Apple releases iOS 4.2 to public. If you are an iPhone 4 user, you can either use TinyUmbrella to update to iOS 4.1 without the updated baseband (instructions here), or wait for the new PwnageTool which will help you cook custom firmware files for iOS 4.1 without the upgraded baseband.
We will have more on it as soon as we get more information on this. Stay tuned for that!
You can follow us on Twitter or join our Facebook fanpage to keep yourself updated on all the latest from iPhone jailbreak and unlock releases.
Kaç kişiyizz acaba...Sanki diğer konuda ki çoğu kişi 3gs ciymiş gibi ...
Ben de bekliyoum...
quote:
Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim
Great news for iPhone unlockers! It seems like Sherif Hashim has managed to crash the new 05.14.02 and 2.10.04 baseband which can ultimately lead to an unlock for iOS 4.1 and iOS 4.2 for both iPhone 3GS and iPhone 4 users. http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2010/10/Unlock-iOS-4.2.jpg
hmm.., 95% of the tweets i get (at least the last 500) are either about 5.14 or 2.10
since nearly all my received tweets ask about both BB, I can report very early "initial" 1st step success on both sides, calmed down?
this won’t be feasible before the official 4.2 release at the earliest if everything went fine
But yes, don’t expect them to release it anytime before Apple releases iOS 4.2 to public. If you are an iPhone 4 user, you can either use TinyUmbrella to update to iOS 4.1 without the updated baseband (instructions here), or wait for the new PwnageTool which will help you cook custom firmware files for iOS 4.1 without the upgraded baseband.
We will have more on it as soon as we get more information on this. Stay tuned for that!
You can follow us on Twitter or join our Facebook fanpage to keep yourself updated on all the latest from iPhone jailbreak and unlock releases.
Eski haber bu dostum...
Valla ip4 u evde İnternet'e girmek dısında kullanamıyorum şimdilik . Bu hafta ici çıkar diyordu bazı arkadaslar ama şimdi de inşallah bu ay cikar diyor arkadaslar. Moralim bozuluyor gördükçe.
Olsun haber olsun konu bomboş bilmiyordum eski olduğunu yeni haberleri de paylaşacağım ins beklemedeyim...
@Sheriff_hashim
Eklemiş olduğun haber eski, 3G/3Gs unlock çıkmadan önce verildi o haber.
Ben de 36 gündür bekliyorum, aranızdayım.
selamlar konu iyi olmuş valla. bugun geldi i4 02.10.04 baseband. bekleyelim hep beraber :)
3g/3gs'i hallettiler, sıra bizim 4'lere gelince ses seda yok ikisinden de.
quote:
Orijinalden alıntı: alsidoga
Ben de 36 gündür bekliyorum, aranızdayım.
ben tam tamına 2.5 aydır beklıyorum ve daha da beklıycez anlasılan satayım dedım aldıgım fıayata musterısı de cok oldu ama tr de satılan ı phone 4 bulamadımkı alayım garantılı o yuzden satmadım madem beklıycem cıhaz gelsınde alayım dıye beklıyceme unlock beklıyeyım barı dedım en azındna aradakı 700 lıra farkı odemem dımı ama
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
3g/3gs'i hallettiler, sıra bizim 4'lere gelince ses seda yok ikisinden de.
evet ya twett lerıne bakıyorum hıc ip4 dıyen soru soran yok ancak 3g 3gs lerden bahsedıyorlar adı herıfler bızı cok bekletıcek bunlar galıba ayrıca beklıyen cogunluk sanırım 3g 3gs cılermıs baksana ortalık duruldu ip4 soran yokk bırde su teweet nasıl kullanılıyor bıor beceremedım becersem ben sorcam adamlara ne zaman ne yapıcaksınız dıye becerebılen bır arkadasımız su muscelard mı ne halttır ona sorsun bakalım ne alemdelermıs
bu şerifin "unlock hazır sadece 4.2 bekliyoruz ki apple açığı kapatmasın" dediğini adım gibi hatırlıyorum,
şimdi ise ip4 2.10.04 ü daha kırmadıklarını yeni yeni keşif yaptıklarını söylüyorlar, 4.2 çıkana kadar ne yaptılar onu merak ediyorum.
yalan olmasın iphone 4 unlock işi o zaman cihazı aldığımız fiyatada satamayız alim allah :(
takipteyim.
Yeni mekânımız hayırlı olsun.
Dün Sherif_Hashim'e 9-10 tane tweet atsamda iPhone 4 hakkında bilgi vermedi... Muscle Nerd'den de ses yok. Böyle giderse bizim unlock işi dahada uzayacak gibi gözüküyor.
arkadaşlar sorum olacak yardım eder misiniz? yurt dışı cihaz ilk defa kullanıyorum. i4 version:4.1 baseband:2.10.04 şimdi jb yapayım dedim de bulamadım gerekli konuyu. jb yapsam şu an herhangi bir sorun olmaz di mi? shsh kaydı alayım dedim ama almış gibi göründü 2 3 dk işlem sürdü umbrella da. önce cydia ya kaydedildi. yazdı ondan sonra geç kaldınız tarzı bir yazı vardı. kapattım ss alamadım alsam koyardım .shsh klasorune 2 adet dosya gelmiş i4.4.2.1.shsh ve i4.4.2b3.shsh diye. sonuç olarak sorum şu. shsh almışmıdır? turkcelden alınma 3g im vardı. jb yi benzer şekilde mi yapacağım yoksa dikkat etmem gereken noktalar var mı. teşekkür ederim şimdiden.
quote:
Orijinalden alıntı: feelthesin
arkadaşlar sorum olacak yardım eder misiniz? yurt dışı cihaz ilk defa kullanıyorum. i4 version:4.1 baseband:2.10.04 şimdi jb yapayım dedim de bulamadım gerekli konuyu. jb yapsam şu an herhangi bir sorun olmaz di mi? shsh kaydı alayım dedim ama almış gibi göründü 2 3 dk işlem sürdü umbrella da. önce cydia ya kaydedildi. yazdı ondan sonra geç kaldınız tarzı bir yazı vardı. kapattım ss alamadım alsam koyardım .shsh klasorune 2 adet dosya gelmiş i4.4.2.1.shsh ve i4.4.2b3.shsh diye. sonuç olarak sorum şu. shsh almışmıdır? turkcelden alınma 3g im vardı. jb yi benzer şekilde mi yapacağım yoksa dikkat etmem gereken noktalar var mı. teşekkür ederim şimdiden.
JB'yi direkt yapabilirsin limera1n ile. Dikkat etmen gerek bir nokta yok. SHSH kaydı hakkında pek bilgi sahibi olmasamda 4.2 çıktığı için 4.1'lerin artık SHSH kaydının alınamadığını duymuştum. Bilen bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olur.