Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmerdal

arkadaslar unlock yapmak isterken jailbreak yapiyorsunuz

buyrun size hangi telefon kilitlidir hangisi degildir listesi :
    http://shomblingteam.blogspot.com/2010/05/iphone-carrier-list-model-numbers.html

mor renkle yazanlar simkilitsiz satilanlar
    yesil olanlar kilitli fakat talep edildiginde acilma ihtimali var diyor
    kirmizilar ise kilitli gelen ve basvuru yapsaniz da kilidi acilmayan telefonlar (ornek : AT&T ABD)

nereye talep ediyoruz acmaları için?

• Kardesim benim ki mc603dn yaziyor bilamadim yardimci olurmusun bi almanyadan geldi cihazğ avea hat taktigimda ise oparatör : vf de 8.1 oluyor benimki hakkinda yorum yaparmisin
  • @ny46
    @ozhanergen

Konuya sizler kadar hakim değilim, eğer abes bir soru sorarsam kusura bakmayın.
    Benim cihaz isviçre'den alınma(swisscom). iOS4.1, bb 02.10.04 8B117
    Şimdi bu cihazı unlock ettirmem için swisscom ile mi bağlantıya geçmem lazım?

Yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo1903
    @burcink senin şu an türkiyede kullandığın hat ne acaba ? ve cihazı ingilterede hangi firmadan aldın vodafone mu? ayrıca dediğin gibi pini sıfırlayıp iphone taktım ve itunesu açtım bu hatayı verdi. cihazım sim free ise başka hangi yolla kullanabilirim ? teşekkür ederim...

ben ingiltereden almadım cihazım benim K.K.T.C den alınma burdaki tüm iphone'lar ya ingiliz yada Honb Kong dan gelme hepsi sim free benim cihazın kodu MC603B seklinde aldigim yerde sim kartimi kestirdim pc ye bagladim itunesdan direk aktive etti sorun olmadi icine Kktcell yani kibris turkcell hattı takip aktive ettim sorun olmadii

saygılar
  • @burcink. MC603DN benim cihazim peki benim ki olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myrealite

quote:

Orijinalden alıntı: ny46

arkadaşlar bende bi itunes a bağlıyım dedim..şu çıktı(pin kodu isteğini kaldırdım bu arada)

the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported bu yazının altındada şöyle devam ediyor....

only compatible sım cards from a supported carrier may be used to activate iphone.please insert the sim card that came with your iphone or visit a supported carriers store to receive areplacement sım card.

diyor...

sürüm 4.1(8B117) bb 02.10.04 seri no:87023853A4T Model:MC605DN

bilgi verebilecek arkadaş varmı???*zaten 4 aydır bekliyorum boşuna beklediysem asarım kendimi

Merhaba,

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do adresinden sorgu yapabilirsiniz.
    Sizin serinosunda herhangi bir kısıtlama görülmüyor bilginiz olsun... Umarım size müjde olur..

zehiri saldın ortaya kayboldun bende gırdıgımde imei numarasını vodafone ve turkcell yazıyor eee şimdi ben turkcell hat takınca calısıcakmı telefonum demek bu? gercı taktım calısmadı ama bi ümit

• @burcink. MC603DN benim cihazim peki benim ki olabilir mi?
  • arkadaşlar benim sorum şu;

a.b.d'den alınma telefonum var...ancak kanada ve ingilterede yaşayan arkadaşlarım var..usa'dan alınan teli canadada kullanmak adına unlock yapabiliyorlar mı?simdiden teşekkürler..
  • @turkish_republic ve diğer arkadaşlar,

B – İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    C – Kanada (Fido & Rogers: bloke)
    CZ – Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz)
    DN – Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke)
    EE – Estonya (EMT: bloke)
    E – Meksika (Telcel: bloke)
    FD – Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    GR – Yunanistan (Vodafone: kilitsiz)
    HN – Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke)
    J – Japonya (SoftBank: bloke)
    CN – Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke)
    KS – Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke)
    LA – Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LE – Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LL – ABD (AT & T: bloke)
    LZ – Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    MG – Macaristan (T-Mobile: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    NF – Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PL – Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PO – Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PP – Filipinler (Globe: bloke)
    RO – Romanya (Turuncu: bloke)
    RS – Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz)
    SL – Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke)
    T – İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz)
    TU – TÜRKİYE (kilitsiz)
    X – Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    X – Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz)
    Y – İspanya (Movistar: bloke)
    ZA – Singapur (SingTel: kilitsiz)
    ZP – Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)

Yukarıdan Model Noya Göre Hangi ülke cihazı ise Cihazınızı bulun

Buradanda http://support.apple.com/kb/HT1937?viewlocale=en_US Buradanda "Carrier offers authorized unlocking1" onaylı ise hemen açtırın cihazınızı boşa beklemeyin daha...

Carrier offers authorized unlocking1 (Unlock etme yetkisine sahip operatörler)

• quote:

Orijinalden alıntı: utbe

@burcink. MC603DN benim cihazim peki benim ki olabilir mi?

DN kodlu cihazlar almanya oluor genellikle ve sim locklu oluyor ne yazıkki benim eski 3gs imde DN kodlu idi ordan biliyorum
  • Arkadaslar 2 sorum var cehaletımı bagıslayın
    -ben vodafonden aldım carrier 9 dıyor ve MC603MY Avea ile calıştırıyorum cıhazım unlocklu demek oluyo deılmı?
    -4.2.1 kullandıgım sımdı 4.2.5 cıkarsa yukseltırsem unlocktan cıkıcakmı
    bu unlock olayını bırı detaylı acılkasa ne guzel olur valla...
  • ozhanergen

o listeye göre kanada cihazlarıda locked gözüküyor fakat benim bildiğim kanada'dan gelen cihazlar sim free olarak geliyor forumda satan arkadaşlar olmuştu

saygılar
  • YA ARKADAŞLAR BİZ KAÇ KEZ UYARICAZ YAA.LÜTFEN ÖNCE KONU BAŞLIĞINA BAKIN ONDAN SONRA YORUM YAZIN.DAHA ADAMLAR YENİ ÜYE OLMUŞ,HOOPPP BURAYA YAZIYO.YOK ŞURDAN ALDIM VERSİYON NE,YOK ONUMU YAPAYIM,YOK BUNUMU YAPAYIM.ARKADAAŞLAR BEN TAM 4 AYDIR UNLOCK BEKLİYORUM.VE BENİM GİBİ BİR SÜRÜ ARKADAŞ VAR.LÜTFEN GİDİN SORUNLARI BAŞKA SAYFALARDA HALLEDİN YAA...BİZ ESKİDEN DERT YANARDIK HER ÖNÜNE GELEN YAZIYO DİYE,SONRA ZAR ZOR KENDİMİZE Bİ SAYFA OLUŞTURDUK 4.1 , 01.20.04 UNLOCK BEKLEYENLER DİYE, ŞİMDİ HER DERDİ OLAN BURADA YAZIYO.SAYGIYLA SÖYLEDİK OLMADI,SEVGİYLE SÖYLEDİK OLMADI... NAPALIM DAHA YAA...LÜTFEN BİRAZ SAYGI YAA.LÜTFEN HERKEZ ÖNCE BAŞLIĞA BAKSIN SONRA YORUM YAZSIN.LÜTFENNN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Arkadaslar 2 sorum var cehaletımı bagıslayın
    -ben vodafonden aldım carrier 9 dıyor ve MC603MY Avea ile calıştırıyorum cıhazım unlocklu demek oluyo deılmı?
    -4.2.1 kullandıgım sımdı 4.2.5 cıkarsa yukseltırsem unlocktan cıkıcakmı
    bu unlock olayını bırı detaylı acılkasa ne guzel olur valla...

Türkiye vodafone'dan aldı isen sim kilit yoktur o modem nuaraması Malezya ya ait demekki oranin cihazları da sim free az önce ozhanergen in verdigi listeden kontrol ettim malezya cihazlari sim free o nedenle sorun yoktur versionunu kaç yaparsan yap senin icin sorun yok istedigin sekilde kullanabilirsin tek sıkıntı düzgün jailbreak cikarmi onu beklemen lazim ama kilit konusunda kafan rahat olsun

saygılar

• benimkinde de MC318LL yaziyor bu olmaz herhalde ,, APPLE ararsam bir çözüm bularlar mı ..

Unlock daha çıkmıcak bu arada , adamlar hiç niyetli değil
  • valla hocam sen kusura bakmabende okadar bilgi sahibi değilim..mutlaka sana yardımcı olacak bi arkadaş çıkargerçi bi arkadaş demin harbiden zehiri saldı kayboldu sonra ama olsunturkcell i aradım 25 dakika olmuş telefonu kapatığımda sonuç yok cihazım kitli malesef,bi umutlanmıştım ama cırtıngen şitrase

quote:

Orijinalden alıntı: murtitotti

@ny46
    @ozhanergen

Konuya sizler kadar hakim değilim, eğer abes bir soru sorarsam kusura bakmayın.
    Benim cihaz isviçre'den alınma(swisscom). iOS4.1, bb 02.10.04 8B117
    Şimdi bu cihazı unlock ettirmem için swisscom ile mi bağlantıya geçmem lazım?

Yardımcı olur musunuz

• @burcink

Cihazını Canada apple store dan satın alındıysa dediğin doğru, fakat öperatör kampanyasından kontratlı alındıysa cihazın Locked cihazdır. Bu tüm dünyada böyledir. Yani daha öncede dediğim gibi model no felan hikayeden başka bişey değil aynı model noya sahip iki cihazın biri app storedan unlock, diğeri operatörden locked olabilir. Bunu anlamanın tek yoluda itunes ile TR simkart ile aktive edebiliyor olmaktır. Edemiyorsan malesef Locked cihazın var.

Sadece ve sadece USA' dan alınan tüm cihazlar kayıtsız şartsız LOCKED dir ve tamamının model nosu LL ile biter.

Bir önceki gönderdiğim post u sadece model nosunun son 2 harfini baz alarak hangi ülke cihazı olduğunu öğrenebilmen ve diğer linktende operatörüne unlock ettirip ettiremeyeceğini öğrenmen amacı ile yolladım.

Eğer locked cihaz isehttp://support.apple.com/kb/HT1937?viewlocale=en_US linkinde "Carrier offers
    authorized unlocking1" checkli ise cihazını yine açtırıp kullanabilirsin.

• almanya'dan alınan cihazlarda bu unlock problemi olmuyormuş diye bilgi aldım. ama merak ediyorum. amerika'dan bi arkadaşımın getirdiği telefonu alacaktım. ama bu forumda yazılanları okudukça tamamen fikrim değişti. şimdi almanya'ya dönüş yaptım.. oradan getirteceğim giden bir arkadaşa.. yardımcı olur musunuz arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

YA ARKADAŞLAR BİZ KAÇ KEZ UYARICAZ YAA.LÜTFEN ÖNCE KONU BAŞLIĞINA BAKIN ONDAN SONRA YORUM YAZIN.DAHA ADAMLAR YENİ ÜYE OLMUŞ,HOOPPP BURAYA YAZIYO.YOK ŞURDAN ALDIM VERSİYON NE,YOK ONUMU YAPAYIM,YOK BUNUMU YAPAYIM.ARKADAAŞLAR BEN TAM 4 AYDIR UNLOCK BEKLİYORUM.VE BENİM GİBİ BİR SÜRÜ ARKADAŞ VAR.LÜTFEN GİDİN SORUNLARI BAŞKA SAYFALARDA HALLEDİN YAA...BİZ ESKİDEN DERT YANARDIK HER ÖNÜNE GELEN YAZIYO DİYE,SONRA ZAR ZOR KENDİMİZE Bİ SAYFA OLUŞTURDUK 4.1 , 01.20.04 UNLOCK BEKLEYENLER DİYE, ŞİMDİ HER DERDİ OLAN BURADA YAZIYO.SAYGIYLA SÖYLEDİK OLMADI,SEVGİYLE SÖYLEDİK OLMADI... NAPALIM DAHA YAA...LÜTFEN BİRAZ SAYGI YAA.LÜTFEN HERKEZ ÖNCE BAŞLIĞA BAKSIN SONRA YORUM YAZSIN.LÜTFENNN...

BEYLER KİMEEE SÖLÜYOZZZ YAAA.HALA UZATIYOSUNUZ...
    ŞU KONU DIŞINDA SORU SORANLARADA LÜTFEN CEVAP VERİP SAYFALARI ÇILDIRTMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ozhanergen

o listeye göre kanada cihazlarıda locked gözüküyor fakat benim bildiğim kanada'dan gelen cihazlar sim free olarak geliyor forumda satan arkadaşlar olmuştu

saygılar

Ben cevap vereyim Canada da cihazı operatörden kontrat karşılığı alırsanız sim kilitli olur. (Rogers, Fido gibi..) ama apple store'dan aldıklarınız sim kilitsiz geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.