Arkadaşlar verizon iphone 4 satışına başladı biliyorsunuz ki verizon simkart kullanmıyor cihazlarına esn adında bi yazılım atılarak simkart yükleniyor.dikkatimi çeken versiyon 4.2.1 değil versiyon 4.2.5 yüklü geliyor bu versiyon üzerindende açık bulabilirler diye tahmin ediyorum tabiki bu sadece bi tahmin umalımda bundan bi şekide yararlansınlar.
şubatın 10 unda verizon telefonlar çıkıcan bunların içinde sim kart girişi bulunmuyor o yüzden apple yeni bir ios geliştiriyor muhtemelen 4.3 bu verizonu kaplayan bi ios olucak hem verizon hemde normak iphone lar için o yüzden mart değilde 10 şubat unlock için daha güzel bi tahmin hayrlısı diyelim ve 10 şubatı bekleyelim bence bide 10 şubatta çıkar bi iki gün sonrada UL çıkar die ümit ediyorum
Ne o 25 aralik bitti, 16 ocak'dan umit kesildi simdi de 10 subat hurafeleri mi basladi? Hakilaten sikti artik bu is! Varlik icinde yokluk cekiyoruz bu ne yaa.. Tovbe bir daha boyle bir halt edersem!
bu işin böyle olacağı belliydi geeçekten çok kötü oldu resmen bizimle dalga geçtiler ama yapacak bişey yok bu adamlar kafaya koymuş bize kayışı koparttıracaklar bu saaten sonra cıksa da cıkmasada farketmez artık ipodlarımız vatana millete hayirlı olsun
ben zaten telefonla konuşmaya karşıyım ya bir sürü radyasyon falan boşver konuşmayalım olsun bitsin
zamanında bırak 16 ocakı bunlar bize 16 şubata rahmet okutmasalar demiştim.. haklı da çıktım iyimi.. keşke çıkmasaydım :))
şimdi i4 cdma olan 10 şubatda 4.2.5 versionlu cıkacak bu version sadece verizon içinmi bilinmiyor
birde 19 ocakda Museum of Modern Art San Franciscoda steve jobs THE DAİLY gazetesi CEOsu ile yeni bir uygulama acıklayacağı haberi var ayrıca 4.3 versiyonla birlikte ve İPAD 2 ile tahmin ediliyor bu THE DAILY gazetedir ve abonmalıktır daha önce bunun için yeni versiyonla birlikte olacağı söylendi ayrıca San Franciscoda hep APPLE yeni sürümler ve cihazlar tanıtmiştır
umarım tahminler tutar, bu ay sonu UL cıkar halen beta yok ortada ama bilmiyorum sadece 4.2.1 ekleme yapıp 4.3 demiş olabilirler maksak tamamen yeni diye olayı pazarlamak sonuctda gazete abonanlık ve para kazanmak var
acaba son 3 ayda donate tan kac para alindi bilen varmi?
az önce bültenlere düşen habere göre Geohot açıklama yaptı
quote:
iOS 4.3 to Arrive by January 19th ?
Posted: 11 Jan 2011 10:53 AM PST
As noted by MacRumors that Forbes has confirmed with a trusted source that the publication of "The Daily" will be formally announced on January 19th. The Daily will be a new journal specifically for iPad only with Apple support.
Mark your calendars, media nerds. Wednesday, Jan. 19, 2011 is the day it all changes. Maybe.
That's the planned launch date for The Daily, the iPad-only publication News Corp. has been feverishly developing. The company has yet to say boo about it, and a spokesman declined to comment when I asked him about the launch date, which comes via a News Corp. insider. It's now expected that Apple will release iOS 4.3 with the arrival of this electronic journal "The Daily", as Apple has been said to be supporting The Daily with "recurring subscription payments" for iTunes accounts, this famous feature will only exist on the upcoming iOS 4.3. Anyway, let's wait and see.
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
az önce bültenlere düşen habere göre Geohot açıklama yaptı
quote:
iOS 4.3 to Arrive by January 19th ?
Posted: 11 Jan 2011 10:53 AM PST
As noted by MacRumors that Forbes has confirmed with a trusted source that the publication of "The Daily" will be formally announced on January 19th. The Daily will be a new journal specifically for iPad only with Apple support.
Mark your calendars, media nerds. Wednesday, Jan. 19, 2011 is the day it all changes. Maybe.
That's the planned launch date for The Daily, the iPad-only publication News Corp. has been feverishly developing. The company has yet to say boo about it, and a spokesman declined to comment when I asked him about the launch date, which comes via a News Corp. insider. It's now expected that Apple will release iOS 4.3 with the arrival of this electronic journal "The Daily", as Apple has been said to be supporting The Daily with "recurring subscription payments" for iTunes accounts, this famous feature will only exist on the upcoming iOS 4.3. Anyway, let's wait and see.
ne demiş ??????????
yuh arkadaş kaç ay oldu lanet gelsin unlock unada iphone unada ya
Arkadaşlar sakin olun sinirlerinize hakim olun. Bende 1 ay oldu alalı.Ama daha parasını vermediğim için rahatım sıkıntı yapmıyorum :) Amerikadan getirttim.Buradan da Sanalpazar üzerinden ödemesini yaptım.Garantiye 10 taksit nisanda başlayacak ödeme. Nisana kadar çıkar herhalde unlock.şuan paketinde duruyo açıp elime bile almıyorum canım sıkılmasın diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.kz
quote:
Orijinalden alıntı: inibarva
jailbreaktir bence o:)
quote:
Orijinalden alıntı: pirenneshu
Arkadaslar bende bir konuda bilgilendirmek isterim ANkarada 02.10.04 basebandını kıracak bir teknik servis buldum ama söyle bir problem var. Cihaza atacagı yazılımla sim kildinin kırıldığını ancak cihaz herhangi bir nedenle kapanırsa (sarzı bitmesi flan gibi) tekrardan kilidin devreye girecegini soyluyor. Bu konuda fikri olan var mıdır?? Bir de Verizon bugun mu açıklma yapacak bıktık artık beklmekten vallahi.....
bencede jb dir tethered unlock mu buldu yoksa bizimkiler
Simkilidi olduğunu biliyorum jailbreak değil bir süre daha çıkmazsa yaptıracağım...
çevirebildiğim kadarı ile 19 ocak ta ios 4.3 çıkacak demiş fakat ipad den bahsediyo yanılmıyorsam bi ümit ipad için çıkan iphone içinde çıkar belki
görüldüğü gibi yeni bir menü var ayrıca sim kartı olamdığı gibi yeni bi sürümde var ama tabi apple her seferinde verizon için ayrı bir ios mu yapar yoksa çıkartılan ios lar hem normal iphone lar hemde verizonlu iphone lar içinmi olur bilinmez ipadler he ne kadar farklı bi ürün olsalarda aynı ios u kullanıyorlar nede olsa buda demek oluoki unlock rekoru ip4 lerin olucak
@ typhoon41 espri yaptın sanırım:) lafım sadece satmak ısteyıp de buraya dıgerlerını geren yorumlar bırakanlara...
quote:
Orijinalden alıntı: nesine
@ typhoon41 espri yaptın sanırım:) lafım sadece satmak ısteyıp de buraya dıgerlerını geren yorumlar bırakanlara...
neya.. telefonu elime alıp amuda kalkacak halim yok bir unlock için.. neyse şu bizim ünlü hacker lar 4.1 ve 4.2.1 için unlock eta yı verseler bari...(en azından biz bekleyenlerin işi görülsün) sonra ister 4.3 ü beklesinler ister 4.5 i .......
AT&T iPhone 4 ile verdiği internet paketinin hotspot yöntemi ile bilgisayarlarda vb. yerlerde kullanılmasını istemiyor. Adamların politikası böyle. Verizon ise bu konuda sorun yaratmıyor.
Bu sebeplerden ötürü AT&T sim kartı ile satılan iPhone 'ların AT&T politikasında değişiklik yapana kadar hotspot özelliğine sahip olacağını sanmıyorum.
Ayrıca, AT&T ve Verizon iPhone 4 lerin frimware versyonları hiçbir zaman aynı olmayacağını düşünüyorum. En basitinden Verizon iPhone 4 lerin sim kart yerine farklı yazılımı olduğundan bir frimware farklılığı olacaktır.
Verizon 'a gelecek olan iPhone 4 'ün AT&T unlock olayında bir rol oynayacağını sanmıyorum. Sim yuvası bile yok. Baseband mimarisi tamamen farklı olacaktır.
Cihazlarini ingiltere veya fransadan almis kisiler icin; 6 ay sonra otomatik olarak simkilit kalkiyor diye soylentiler var. Dogru mudur arkadaslar? Bilgisi olan var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: iphnee4 ben zaten telefonla konuşmaya karşıyım ya bir sürü radyasyon falan boşver konuşmayalım olsun bitsin