Şahsen benim heyecanım da kalmadı. Unlcok çıktığında ha iyiymiş hadi yapayım o zaman diye tepki veririm büyük ihtimal. Her gün her gün buraya bak, Twitter'i incele, ne zaman çıkacağını sor ... Bunlarla kendimizi üzmekten / sinirlendirmekten başka bişi yaptığım(ız) yok. Allah'tan sınavlarım var, finaller falan derken buralara eskisi gibi vakit ayıramayacağım. Zor ama, telefonu almadan önceki hayatınıza dönüş yapın derim. Telefonu da kutusuna koyup kaldırın üst raflara. Tanıdıklar da telefonu görmediği için soru sormayı keserler en azından.
Alıntıları Göster
geohotun muhtemelen cıkaracagı untethered jailbreak ile bizim unlock arasındaki ilişki ne derece kuvvetli
Yılbaşından önce daha çok unlock haberi oluyodu bu forumda şimdi durdu arkadaşlar. Biraz heyecanlanıyoduk biraz sinirleniyoduk ama şimdi herkes daha sinirli o yüzden daha çok unlock haberi vermeye çalışalımki buraya bakmamızın bizim için anlamı olsun:) Bu arada 16 sında çıkacak bu hafta dev team üyeleri yaygaraya başlayacaklar görürsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
Orijinalden alıntı: xavi06 turkcell den alınma 4.2.1(8C148a) sürüm lü..05.15.04 firmware li ıphonumuza jb yapabılırmıyız arkadaslar bı kac sayfa baktım pek bırsey anlamadım..varsa bır arkadasımız yardımcı olabılır mı?
Dostum anladigim kadariyla cihazin 3gs ya da 3g. Bu baslikla sorunun alakasini kuramadim ben yalniz. Valla millet atlar tepene simdi zaten basliktaki herkes sinirli unlockun cikmamasinin gerginligi var. Bi de boyle sorulara dayanamiyor insanlar.
haklısın dostum ya ınan 4.2.1 ı gorunce balıklama dalmısım..sıze kolay gelsın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thezephyr
quote:
Orijinalden alıntı: lost34
quote:
Orijinalden alıntı: rosalinda90
bu haber fake mi şimdi?
EVETTTT...
Konuyu netleştirelim artık.geohot.us sitesi fakedir.Daha önce bu konuyu açıklayan arkadaşlarında dediği gibi %100 fake.Lütfen bu sitedeki haberlere itibar etmeyiniz.
Hay saolasin dostum. Whois koyacaktim da o kadar uzun yazidan sonra usendim galiba :)
Yalniz bunu fln da dikkate almaz o arkadaslar. Gormuyor musun o kadar emin konusuyolar ki ne desek bos. Varsin inansinlar tabi ama buraya da o fake siteden alintilar koyup insanlari umutlandirmanin bir manasi yok.
Ayrica bu arkadaslar yuzunden kiytirik adamlarin siteleri hit alip duruyor. Twitterda 10000 follower varsa onun 10 kati da ziyaretcisi vardir o fake siteye. Bu da iyi para eder haliyle reklam fln. Ben buna da uyuz oluyorum.
Eyvallah doğru düşünüyorsun.Uzun zamandır her gün takip ediyorum bu forumu, yaklaşık 2 aydır bende bekliyorum unlock çıkmasını, her gün bir umutla bakıyoruz haliyle güzel bir cihaz kullanamamak biraz zor geliyor.Fakat artık dayanamadım bazı şeyleri açıklamadıkça bu tür yazılar yazıp buradaki takipçileri boş yere ümitlendirmenin anlamı yok diye söz söylemek istedim.Umarım artık sadece gerçek haberler yazılır..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rosalinda90
bu haber fake mi şimdi?
EVETTTT...
Konuyu netleştirelim artık.geohot.us sitesi fakedir.Daha önce bu konuyu açıklayan arkadaşlarında dediği gibi %100 fake.Lütfen bu sitedeki haberlere itibar etmeyiniz.
Hay saolasin dostum. Whois koyacaktim da o kadar uzun yazidan sonra usendim galiba :)
Yalniz bunu fln da dikkate almaz o arkadaslar. Gormuyor musun o kadar emin konusuyolar ki ne desek bos. Varsin inansinlar tabi ama buraya da o fake siteden alintilar koyup insanlari umutlandirmanin bir manasi yok.
Ayrica bu arkadaslar yuzunden kiytirik adamlarin siteleri hit alip duruyor. Twitterda 10000 follower varsa onun 10 kati da ziyaretcisi vardir o fake siteye. Bu da iyi para eder haliyle reklam fln. Ben buna da uyuz oluyorum.
Eyvallah doğru düşünüyorsun.Uzun zamandır her gün takip ediyorum bu forumu, yaklaşık 2 aydır bende bekliyorum unlock çıkmasını, her gün bir umutla bakıyoruz haliyle güzel bir cihaz kullanamamak biraz zor geliyor.Fakat artık dayanamadım bazı şeyleri açıklamadıkça bu tür yazılar yazıp buradaki takipçileri boş yere ümitlendirmenin anlamı yok diye söz söylemek istedim.Umarım artık sadece gerçek haberler yazılır..
Alıntıları Göster
bayadır bakmıyordum hala bir gelişme yok he vay halimize...
quote:
tek umudum geohot da...şerif merif hikaye.....
Tek umut bu aga.. steve jobs-->apple-->geo/dev team = Unlock
Anlaşılır galiba.
quote:
quote:
tek umudum geohot da...şerif merif hikaye.....
Anlaşılır galiba.
ben bu olaya pek inanmıyorum... apple zaten at&t anlaşmasından parayı kaldırıyor... gidip hacker lara neden versin açıklarını.. hadi diyelimki verdi zırt pırt neden yeni versiyon çıkarıyor apple.. pekde öyle ahım şahım bir değişiklik yapmıyorlar.. yaptıkları sadece açıkları kapamak..
mesela nexus one çıktığı gün kırıldı..adam gidipte hemen yazılım yükseltip açığı kapatma yoluna gitmedi bile.. adroid deyip geçmeyin..apple nin önünde bir yazılım neticede..
hem sonra apple nin açıkları vermesinin kendilerine öyle ahım şahım bir faydada getireceğini zannetmiyorum.. nasıl olsa öyle yada böyle adamlar satıyor ve cihaz yetiştiremiyorlar.. turkcell ve vodafone u gördük..piyasada iphone yok... adamlar 1600e aldıkları 16lık cihazı 1-2 ay kullandılar şlimdi 1800 istiyorlar utanmadan.. maalesef durum bu..cihaz yok ve altın değerinde şu an...
üstat ps3 kırıldı... geohot dan daha öncede bahsettim.. ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. önce çıkarır sonra duyurur... reklamla falan işi hiç olmaz.. kimseyide takmaz..
üstat ps3 kırıldı... geohot dan daha öncede bahsettim.. ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. önce çıkarır sonra duyurur... reklamla falan işi hiç olmaz.. kimseyide takmaz..
Alıntıları Göster
geohot geçenlerde tam hatırlamıyorum ama sanırım twitir da bi link paylasti ve unlock icin sadece kendi cihazim üzerinde calisiorum yazmisti.. umarim kendi cihazini kirar sonra bize de paylasir artik cunku digerlerinden ben ümidi kestim
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
geohot geçenlerde tam hatırlamıyorum ama sanırım twitir da bi link paylasti ve unlock icin sadece kendi cihazim üzerinde calisiorum yazmisti.. umarim kendi cihazini kirar sonra bize de paylasir artik cunku digerlerinden ben ümidi kestim
Alıntıları Göster
şerif filan hikaye bu işi yapabilecek adam geohot'tı, o da yapmıyor elini sürmüyor şuan iphone unlock'a o yüzden daha çoooooook beklenir unlock..
quote:
Orijinalden alıntı: glazer
şerif filan hikaye bu işi yapabilecek adam geohot'tı, o da yapmıyor elini sürmüyor şuan iphone unlock'a o yüzden daha çoooooook beklenir unlock..
Alıntıları Göster
16 sina bence cok guvenmeyin oyle rastgele yazdigi birsey bence suan sorsaniz yazdigini bile hatirlamiyordur biz daha cok bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: sebboist
16 sina bence cok guvenmeyin oyle rastgele yazdigi birsey bence suan sorsaniz yazdigini bile hatirlamiyordur biz daha cok bekleriz
Alıntıları Göster
beklemekten okadar çok sıkıldım ki , yani apple firması yada herhangi birisi para karşılığında bile unlock çıkaracak olsa, ona bile razıyım artık.. telefon süs gibi duruyo evde ... uzun yola çıkarken onu ipod olarak kullanmak üzere yanıma alıyorum , çok sinir bozucu..
quote:
Orijinalden alıntı: denizdeca
beklemekten okadar çok sıkıldım ki , yani apple firması yada herhangi birisi para karşılığında bile unlock çıkaracak olsa, ona bile razıyım artık.. telefon süs gibi duruyo evde ... uzun yola çıkarken onu ipod olarak kullanmak üzere yanıma alıyorum , çok sinir bozucu..
Alıntıları Göster
Gercek su ki bu isin altindan kalkamadilar belli.. Eger en ufak bir hareket olsaydi birseyler soylerlerdi.. Kaldi ki Yilbasina kadar cikmazsa tarih aciklayacagiz diyen yine kendileriydi..
Yazik oldu San Franciscodan 660Dolara aldigimiz telefon elde kaldi kanimca..