Şimdi Ara

iPhone 3GS Türkiye Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3gs in türkiye fiyatı belli oldumu acaba yada tahminen ne kadar olur ?

• belli olmadı ama tahmini mi söyleyeyim.16 gb 1400-1500,32 gb 1600-1700 olur bence en fazla.3g nin şu anki fiyatı ile aynı olacak deniliyor.ama burası türkiye diyorum.normalde 16 gb nin 1300-1350 civarı olması gerekiyor.
  • 2000 TL den bahsedenler vardı bence mümkün değil.
    3Gs 16GB en fazla 1600
    3Gs 32GB en fazla 1800
  • bizim Türkiye'mizde 32gb 16gb'ın 2 katı o zaman fiyatı da 2 katı olmalı diye düşünen zihniyet görürsem şaşmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan.sen

bizim Türkiye'mizde 32gb 16gb'ın 2 katı o zaman fiyatı da 2 katı olmalı diye düşünen zihniyet görürsem şaşmam

he he he evet hafıza 2 katı o halde fiyatta iki katı olmalı değilmi..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

2000 TL den bahsedenler vardı bence mümkün değil.
    3Gs 16GB en fazla 1600
    3Gs 32GB en fazla 1800

32 gb 2000 olur bencede =)

3g 8 gb lıklar bilr 1500 liraya satılırken 3gs ler daha pahalı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

quote:

Orjinalden alıntı: Alden

2000 TL den bahsedenler vardı bence mümkün değil.
    3Gs 16GB en fazla 1600
    3Gs 32GB en fazla 1800

32 gb 2000 olur bencede =)

3g 8 gb lıklar bilr 1500 liraya satılırken 3gs ler daha pahalı olacaktır.

,kardeş 3g 8gb amerikada sözleşmeli olarak 199 dolara satılırken türkiye fiyatı 1300-1400 civarı idi.ama 3gs çıkınca amerikada 99 dolara düştü.şu an ülkemizde bunun indirimi yapılmadı.çünkü ortada 3gs yok.3gs gelsin bak 3g fiyatı nasıl düşecek aşağıya.düşünki yeni model çıkmış ve eski modeli geçen yılın fiyatıyla satılacak bu mümkün değil.2000 lira bence çok abartılı bir fiyat.650 dolara amerikadab vergi dahil 16gb buldum ben mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kabaca düz mantık, şöyle düşünebiliriz;

Sözleşmeli ABD fiyat arkadaşların dediği gibi 199'dan 99 dolara düştü.

Burada da Turkcell sözleşmesini ele alalım, atıyorum 200 küsür liraya yapılan 8gb küçük paket sözleşmesi, 100 lira civarına iner, paket ücretlerini de biraz düşürürler.

Şu anki fiyatları da 3Gs fiyatı yaparlar, olur biter.

Ha ama eğer GSM şirketleri 3Gs için pazar araştırması yapıp, talebin yüksek olacağını tahmin ederlerse, şu anki fiyatlar aynı kalır, 3Gs'in kontrat fiyatlarını biraz daha yüksek olarak açıklarlar. Tüketiciler olarak böyle bir riskimiz de mevcut
  • bence de 3GS 32 GB 2000 tl olmaz.tahminen fiyatı şimdiki 3G 16 GB'lardan az biraz yüksek olur.benim tahminim olsa olsa 1700 tl olur.
  • iPhone 3G'nin İtalya fiyatları şöyleydi geçen sene;

16 Gb---569 Euro
    8 Gb---499 Euro

Türkiye'de;

16 Gb---758 Euro
    8 Gb---645 Euro

Ülkemizdeki fiyatlar İtalya'dakinden %29-%33 daha pahalı.Bunu vergi-taşıma ücreti sayarsak ve aynı farkın 3Gs içinde yapılacağını düşünürsek;

İtalya'daki 3Gslerin fiyatları;

32 Gb--719 Euro
    16 GB--619 Euro

Türkiye'de yaklaşık;

32 Gb---949 Euro ~ 2079 Lira
    16 Gb---799 Euro ~ 1750 Lira

İnşallah yanılırım tabiki
  • amerikada doğmak varmış zaten bu dünyada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

Kabaca düz mantık, şöyle düşünebiliriz;

Sözleşmeli ABD fiyat arkadaşların dediği gibi 199'dan 99 dolara düştü.

Burada da Turkcell sözleşmesini ele alalım, atıyorum 200 küsür liraya yapılan 8gb küçük paket sözleşmesi, 100 lira civarına iner, paket ücretlerini de biraz düşürürler.

Şu anki fiyatları da 3Gs fiyatı yaparlar, olur biter.

Ha ama eğer GSM şirketleri 3Gs için pazar araştırması yapıp, talebin yüksek olacağını tahmin ederlerse, şu anki fiyatlar aynı kalır, 3Gs'in kontrat fiyatlarını biraz daha yüksek olarak açıklarlar. Tüketiciler olarak böyle bir riskimiz de mevcut

Muhteşem bi öngörü. Şu an yeni 1Gb pakette 18 ay taahüt etme şartıyla 8gb Iphone'u ötv-kdv dahil 99,00 YTL'ye veriyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady
    Ülkemizdeki fiyatlar İtalya'dakinden %29-%33 daha pahalı.Bunu vergi-taşıma ücreti sayarsak

Siz de herkesin yaptigi hataya dusmussunuz. Apple urunlerinin turkiye fiyatini kazik bulanlara hep "ama KDV var, gumruk var vs vs" derler. Iyi de italya'da da KDV var, butun avrupa birligi'nde var, hatta bazilarinda bizimkinden de yuksek vergi var ama hepsinde fiyat ayni. Orada da Amerikan mallarina gumruk vergisi uygulaniyor.... Ayrica mesela Nokia telefonlar Avrupa'da da Turkiye fiyatina yakin, demek ki vergiler falan ne eklersen ekle ayni fiyati buluyorsun, Apple urunleri niye 30% daha pahali? Cok basit, ithalatcinin cok daha fazla kazanma hirsi yuzunden.ç
  • 32gb 1850-1900 civarı olacak kanımca :D
  • Doğmamış çocuğa don biçiyoruz hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

Doğmamış çocuğa don biçiyoruz hadi bakalım

vallaaarkadaşlar sabırlı olun çıkacak elbet fiyatını hep beraber öğreneceğiz
  • arkadaşın dediği çok mantıklı geliyor bana.ama shady de teknik açıdan haklı italya fiyatı bildiğim kadarıyla 3gs için 719€, 3g için 569€ olması gerek.bu fiyat üzerinden hareket edersek arada 150€ luk bir fark var.Kadıköyde 16GB 3G yi 1350 gibi fiyata bulabiliyorduk.300 TL farkı da eklersek 32GB 3G S 1650 yani 1700 civarında bir fiyattan çıkacak diyebiliriz herhalde ? tabi nakit fiyatı taksitli de 1900 civarı olur eğer bu senaryo tutarsa ...

quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

quote:

Orjinalden alıntı: Shady
    Ülkemizdeki fiyatlar İtalya'dakinden %29-%33 daha pahalı.Bunu vergi-taşıma ücreti sayarsak

Siz de herkesin yaptigi hataya dusmussunuz. Apple urunlerinin turkiye fiyatini kazik bulanlara hep "ama KDV var, gumruk var vs vs" derler. Iyi de italya'da da KDV var, butun avrupa birligi'nde var, hatta bazilarinda bizimkinden de yuksek vergi var ama hepsinde fiyat ayni. Orada da Amerikan mallarina gumruk vergisi uygulaniyor.... Ayrica mesela Nokia telefonlar Avrupa'da da Turkiye fiyatina yakin, demek ki vergiler falan ne eklersen ekle ayni fiyati buluyorsun, Apple urunleri niye 30% daha pahali? Cok basit, ithalatcinin cok daha fazla kazanma hirsi yuzunden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder9 -- 7 Temmuz 2009; 19:20:43 >

• Bu arada arkadaşlar bugün Turkcell bayine gidip çıkış tarihini ve fiyatını sordum.Tarih olarak 9 Ağustos diyorlar ama pek sanmıyorum Ağustos 2009 olması gerek bence tabi ne kadar erken çıkarsa iyi ...Fiyat hakkında ise bir bilgileri olmadığını söylediler.
  • 3g ler ne fiyata düşer acaba 3gs lerden sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

Siz de herkesin yaptigi hataya dusmussunuz. Apple urunlerinin turkiye fiyatini kazik bulanlara hep "ama KDV var, gumruk var vs vs" derler. Iyi de italya'da da KDV var, butun avrupa birligi'nde var, hatta bazilarinda bizimkinden de yuksek vergi var ama hepsinde fiyat ayni. Orada da Amerikan mallarina gumruk vergisi uygulaniyor.... Ayrica mesela Nokia telefonlar Avrupa'da da Turkiye fiyatina yakin, demek ki vergiler falan ne eklersen ekle ayni fiyati buluyorsun, Apple urunleri niye 30% daha pahali? Cok basit, ithalatcinin cok daha fazla kazanma hirsi yuzunden.ç

Hayır iPhone'un vergisiz fiyatları birbirlerine çok yakın.Zaten bu fiyatlarında Apple tarafından belirlendiği ve ülkelerdeki fiyat farklılıklarının vergilerden kaynaklandığı iddia ediliyor..

Ben İtalya'da vergi yok demedim..Onlarda %x ise bizde %x+y fark da buradan kaynaklanıyor zaten.iPhone 3G'de kaynaklanan yüzdesel farkı yaklaşık olarak 3Gs'e de uyguladım ben.Bu yüzdesel farkta genel olarak y'e + dağıtım ücretlerinden kaynaklanıyor...

iPhone 3Gs'in İtalyadaki fiyatları;

http://iphone.vodafone.it/offerta_ricaricabile.html

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.