Arkadaşlar iOS 5.0.1 Yüklü Bir 3GS'im var. Önceden Safari'den Videoları Direk İzleyebiliyordum. Ama Şimdi Download Ediyormuş Gibi Bekliyor ve "Şurada Aç..." vs. Diyor. Daha Önceden Cydia'dan Safari Download'ı Yüklemiştim ama Beğenmeyip Kaldırmıştım. Acaba Safari'nin Dosyalarını Etkilemiş Olabilir mi. Bu Konuda Restore Yapmadan Düzeltme Şansım Var mı ya da plist Düzenleme İle Yapılacak Bir Şey İse Nasıl Yapabilirim Yardım Olabilecek Kimse Var mı? Şimdiden Teşekkürler.
Saygılarımla;
Önceden yukledıgın dosyanın kalıntıları kalmış olabilir . o yuzden iyice arastır oyle sil artıkları . dikkat et yanlıs dosya silme .
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
Önceden yukledıgın dosyanın kalıntıları kalmış olabilir . o yuzden iyice arastır oyle sil artıkları . dikkat et yanlıs dosya silme .
Doğrudur. Silme İşlemini Yaparken Zaten Bir Takım Dosya Kalıntıları Oluştu, İlerleyen Zamanlarda da Cydia Onları Silmek İçin Bir Uyarı Vermişti ve Silme İşlemini Gerçekleştirdi. Demek Hala Dosya Kalıntıları Var. Ama Hangi Dosyalar Onları Bilmek Lazım İşte.
UP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme