Şimdi Ara

İphone 3GS Restore Nasıl Yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar iphone 3GS 16 gb cihazım var(ios 5.0.1) . cihazda bir problem var.Problemim , telefonda dolanırken veya arama geldiğinde ışık kapanıyor ancak işlem devam ediyor . Ekrana ışık tuttuğumda ekranda olup biteni görüyorum yani sadece ışığı kapanıyor.Sorun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu bilmiyorum o yüzden restore edeceğim ancak acemi olduğum için nasıl olacağını bilmiyorum.

Öncelikle şunu belirmek isterim . Telefonu restore etmek konusunda internette bir çok araştırma yaptım ancak çok fazla işlem var ve kafam acayip derecede karıştı. Ve ben iphone kullanmaya yeni başladım ve çok acemiyim . Yazılarda okuduğum bir çok yabancı kavram var pek anlamadım.

Şimdi telefonu nasıl restore edeceğim ? bende ios 5.0.1 kurulu , 5.1 e yükseltmek istemiyorum .5.0.1 ' e devam etmek istiyorum.Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum :( ayrıca acemi olduğum için telefona zarar vermekten korkuyorum ( açılmama gibi sorunlar ) .

Ben en son sürüm itunes kullanıyorum ve herşeyi Türkçe . Bana nasıl yapıldığı anlatacak olan var mı ? Şuan moralim çok bozuk , daha 1 hafta önce aldım ve hemen bozuldu . Lütfen yardım edin ..

• arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu şuan tek umudum bu konu
  • Ayarlar - Genel - en altta sıfırla bas - tüm ayarları sıfırla de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.