Şimdi Ara

IPhone 3Gs recovery mod da kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3Gs sürüm yükseltmek isterken yanlışlıkla düşük sürüm yükledik ve recovery modda kaldı. Nasıl kurtulabiliriz? Orijinal, hiç jailbreak falan yapılmamış.

• Yardim icin yukari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hic mi yardim edebilecek yok?

• Alıntıdır, ben böyle çözdüm

1-) İcihazınızı komple kapatın. (recovery moduna attığı zaman kilit ve home tuşuna basılı tutun. Elma ekranı iki kere gelip kapanacaktır. bundan sonra parmaklarınızı çekin)
    2-) İcihazınızın kilit ve home tuşuna basın ve elma ekranı gelince hemen ses yükseltme tuşuna basılı tutun. Cihaz açılana kadar basılı tutmaya devam edin.
    3-) Cihaz açılacaktır.

Sana lazım olan kısmı kestim buraya ,hadi kolay gelsin
  • Exit Recovery yaz Google'a.

• Simlilit vs var mı? yoksa DFU Mod'a al yükle yeni versiyonu. Tam olarak anlatır mısın, ne yapmak istiyorsun?
  • Tiny umbrella ile Recovery moddan çıkılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yarin hepsini sirayla deneyecegim tesekkur ettim ilginiz icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Simlilit vs var mı? yoksa DFU Mod'a al yükle yeni versiyonu. Tam olarak anlatır mısın, ne yapmak istiyorsun?

Sim kilit yok normal telefon. Versiyon 4.3 du sanirim yanlislikla 4.0 i yuklemis arkadasim 6 yi yuklemek isterken. Yanlis dosya indirmis. Yuklenirken hata vermis telefon bama getirdi recovery modda kaldi telefon kurtarma yapiyorim itunestan sonra tekrar kurtarma yapim diyor.

• Tamam Geri Yükle'yi seç, bırak en son versiyon yazılımı bulup indirsin yüklesin hiçbirşey yapma yalnızca talimatları izle.
  • iphone 3gs recovery mod takıldı arkadaslar. internette bulabildigim tüm yöntemleri denedim. redsnow ya da fix recovery gibi.. işlem normal baslıyor ancak iphone açılıp kapanıyor ve recovery mode geciyor. hiç bir işlem tamamlanmıyor bu yuzden. ne yapmalıyım 2 gündür ugrasıyorum hiç bir çözüm bulabilmiş degilim. shsh kaydı falan da yok. napıcam bilmiyorum =((
  • Telefonu Pwned DFU moda alın. iFaith ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiroku

iphone 3gs recovery mod takıldı arkadaslar. internette bulabildigim tüm yöntemleri denedim. redsnow ya da fix recovery gibi.. işlem normal baslıyor ancak iphone açılıp kapanıyor ve recovery mode geciyor. hiç bir işlem tamamlanmıyor bu yuzden. ne yapmalıyım 2 gündür ugrasıyorum hiç bir çözüm bulabilmiş degilim. shsh kaydı falan da yok. napıcam bilmiyorum =((

Hocam aynı durumu yaşıyorum çözüm bulabildin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruuuuud

quote:

iphone 3gs recovery mod takıldı arkadaslar. internette bulabildigim tüm yöntemleri denedim. redsnow ya da fix recovery gibi.. işlem normal baslıyor ancak iphone açılıp kapanıyor ve recovery mode geciyor. hiç bir işlem tamamlanmıyor bu yuzden. ne yapmalıyım 2 gündür ugrasıyorum hiç bir çözüm bulabilmiş degilim. shsh kaydı falan da yok. napıcam bilmiyorum =((

Hiç tuşlara filan basmadan PC üzerinden yapımı anlatayım. %90 çalışacaktır.

1- Bilgisayarına Tiny Umbrella indirip kur. Google'da ilk çıkanı indirsen de çalışır, ufacık dosya zaten.
    2- Programa girince sol tarafta cihazlar var. iPhone'u bağlayınca orada çıkacak.
    3- Sol tarafta üstte 7-8 basamaklı bir sayı var. Ona bas.
    4- Şimdi sağ üstte Exit Recovery var. Ona basarsan iPhone Recovery Moddan çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

1- Bilgisayarına Tiny Umbrella indirip kur. Google'da ilk çıkanı indirsen de çalışır, ufacık dosya zaten.
    2- Programa girince sol tarafta cihazlar var. iPhone'u bağlayınca orada çıkacak.
    4- Şimdi sağ üstte Exit Recovery var. Ona basarsan iPhone Recovery Moddan çıkacaktır

sağolasın hocam yaa, kaynar sular dökülmüştü başımdan aşağı

nasıl bu hale geldi cihaz onu da anlatayım. ifaith ile shsh kaydı alıp signed ipsw oluşturdum bugün. Onu yüklemek istediğimde hata verip recovery mod da takılı kaldı. itunes a bağlayıp son versiyona güncelleyerek kurtarıyım dedim fw yi yükleyip restart atıyo yine recovery de kalıyodu. neyseki halloldu.

peki shsh neden olmadı acaba, neyi yanlış yaptım diycem de ifaith kendi yaptı zaten herşeyi :s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

quote:

sağolasın hocam yaa, kaynar sular dökülmüştü başımdan aşağı

nasıl bu hale geldi cihaz onu da anlatayım. ifaith ile shsh kaydı alıp signed ipsw oluşturdum bugün. Onu yüklemek istediğimde hata verip recovery mod da takılı kaldı. itunes a bağlayıp son versiyona güncelleyerek kurtarıyım dedim fw yi yükleyip restart atıyo yine recovery de kalıyodu. neyseki halloldu.

peki shsh neden olmadı acaba, neyi yanlış yaptım diycem de ifaith kendi yaptı zaten herşeyi :s

Evet evet iPad 2 konundan da okudum.

Yok ama sen en fazla Restore edip kullanırdın. Aynısı benim geveyli 4S'e oldu. Bak hem 4S, hem de Geveyli.
    Yani restore etsem kullanılmaz hale gelecekti

Biraz araştırmayla buldum da kurtuldum neyse ki. Size de hayırlı olsun

• Erol Tevfik kullanıcısına yanıt
    benim telefonum yurtdısı alım simkilit var yani ve şuan recovery modda kalmıs durumda bir nevi çöktü yardımcı olabilirmisiniz bir sürü şey denedm :(
  • ya aynn bi yardım lütfen son arkadaşla aynı sorun bende de var recovery moddan imkanı yok çıkmıyo naparsam yapayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.