Şimdi Ara

İphone 3GS mi yoksa başka telefon mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el telefon almayı düşünüyorum iphone un kolaylıkları işletim sistemi populerliği kullanım kolaylığı falan çok konuşuluyor bende yıllardır nokia kullanmış biriyim bu kaliteye geçmek istiyorum ama başka markalarda aklımı çelmiyor değil. Bütçem tahmini olarak 650 tl aciliyeti yok daha sonrada alabilirim hem belki elimdeki parada artar. Bu fiyat etrafında önerebilceğiniz modelleri ve yorumlarınızı bekliyorum. lg,galaxy serisinden biri, htc arasındada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• uup
  • 3 gs tavsiye etmem kardeş
  • İOS bi dene derim, her insana hitap etmez ama sen bi şansını dene
  • neden ios tavsiye etmiyorsunuz :) çoğu kişi androidden daha iyi diyor. kararsız kaldım ne yapcağım hakkında daha detaylı yardım ederseniz sevinirim :)
  • hocam ios iyidir de paralıdır. ha crack sayesinde ücretsiz de kullanılır ama asıl mesele 2. el 3gs alınmaz bence bu saatten sonra. şu andan itibaren alacağın 3gs tamamen ölü yatırım olur. daha güncel modellere bakmanı tavsiye ederim. android işletim sistemli cihazlara bakabilirisn mesela.
  • ios'u tek geçerim

not:bütün işletim sistemli telefonları en az 8 ay kullandım en son ios'lu appleda karar kıldım hem ios dışında malzeme kalitesindende anlarsın apple farkını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakazuka -- 27 Ekim 2011; 19:22:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 Tl daha kat xperia neo 2.elini al
  • dediklerinizi dikkate aldım yorumlar içinde sagolun. ip3gs i ikinci el alcam bide 38. hafta öncesi üretim almam gerekiyormuş sanırım jailbreak yapmak için öyle bişey geçerli mi hala ? ben sürekli symbian kullandım ve artık bıktım ya android yada ios istiyorum ip hiç kullanmadım videolarını izliyorum sürekli çok hoşuma gitmeye başladı ama hala kararsızım yeni çıkan teller mi yoksa ip3gs mi diye :)
  • Huawei İdeos X5
  • onu düşünmüyorum sagol :)
  • up
  • up

iphone 3gs mi yoksa yeni çıkan tellerden biri mi ?

bütçe 650-700 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

up

iphone 3gs mi yoksa yeni çıkan tellerden biri mi ?

bütçe 650-700 tl

ben desire z diyorum
  • ya kardesim bak sana soyle bi yorum getireyim:
    herkes iphone u bu kadar overken neden bu internet siteleri iphone ilanlarindan yikiliyor ? bi insan telefonunu veya her hangi bir malini niye elden cikarir ?
    ihtiyaclarini karsilamadigi icin,surum yukseltmek icin,marka degistirmek icin,eskisi gibi olmadigi icin bla bla bla bole devam eder..peki iphone 3gs in 2. eli maksimum 800 900 tl ederken,bu telefonun sahibi ustune bi bu kadar daha ekleyebilsin ki i4 alabilsin.peki bu i4 u kimler alabilir ? sifir i 1800 den basliyor bu telefonun.benim arkadasim bundan 3 hafta once i4 aldi 32GB lik cok memnunun super diyodu yok bole bi telefon diyodu essekden indim mercedese bindim diyodu gectigimiz pazartesi bana diyo ortak tanidik varsa i4 alacak cazip biseyler ayarlarim diye niye satiyosn dedim okadar ovdun telefonu felan,store a giriyorum her sey ucretli diyo ucretsizlerde o kadar basarili degil diyo s2 yi bi inceledim dedi acayip hosuma gitti dedi hemen sahibinden e de ilan vermis satilik i4 diye.yani sen iphone alsan bi android uygulamasi gorsen aklin hemen kayabilir o yuzden bence tamanen arastirmadan i3gs alma!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

ya kardesim bak sana soyle bi yorum getireyim:
    herkes iphone u bu kadar overken neden bu internet siteleri iphone ilanlarindan yikiliyor ? bi insan telefonunu veya her hangi bir malini niye elden cikarir ?
    ihtiyaclarini karsilamadigi icin,surum yukseltmek icin,marka degistirmek icin,eskisi gibi olmadigi icin bla bla bla bole devam eder..peki iphone 3gs in 2. eli maksimum 800 900 tl ederken,bu telefonun sahibi ustune bi bu kadar daha ekleyebilsin ki i4 alabilsin.peki bu i4 u kimler alabilir ? sifir i 1800 den basliyor bu telefonun.benim arkadasim bundan 3 hafta once i4 aldi 32GB lik cok memnunun super diyodu yok bole bi telefon diyodu essekden indim mercedese bindim diyodu gectigimiz pazartesi bana diyo ortak tanidik varsa i4 alacak cazip biseyler ayarlarim diye niye satiyosn dedim okadar ovdun telefonu felan,store a giriyorum her sey ucretli diyo ucretsizlerde o kadar basarili degil diyo s2 yi bi inceledim dedi acayip hosuma gitti dedi hemen sahibinden e de ilan vermis satilik i4 diye.yani sen iphone alsan bi android uygulamasi gorsen aklin hemen kayabilir o yuzden bence tamanen arastirmadan i3gs alma!!

bencede ben desire ze bakmasında yarar görüyorum.bence çok beğenir.
    ıphone konusuysa pek girmek istemem benim düşüncelerime yakın bir şeyi yazmışın zaten

• öneriler için teşekkürler ama desire z de düşünmüyorum klavye olsun istemiyorum dokunmatik olsun sadece. daha önce hiç iphone kullanmadım bilmiyorm ama yeni yeni bu videolara bakıyorum hoşuma gitmeye başladı kolay pratik bol uygulamalı vs. ama özellikler düşük kalıyor çok kararsız kaldım yazılım-donanım konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

öneriler için teşekkürler ama desire z de düşünmüyorum klavye olsun istemiyorum dokunmatik olsun sadece. daha önce hiç iphone kullanmadım bilmiyorm ama yeni yeni bu videolara bakıyorum hoşuma gitmeye başladı kolay pratik bol uygulamalı vs. ama özellikler düşük kalıyor çok kararsız kaldım yazılım-donanım konusunda.

o zaman klavyeyi kullanma hocam
    hocam inanın ıphone alıp satanlarda senin gibi hayallerle gidip giriştiler bu işe bak yukarıda arkadaş yazmış bence onu dinle
    ekranı evet çok büyük tablet telefon karışımı ama dell streak 5 tavsiye ederim
    madem ikinci elde alabilirim diyorsun 3gs boşver sony ericsson x10,optimus black,se neo gibi modellerin ikinci eline bak
    ama bence desire zide düşün çok memnun kalırsın

• Iphone 3 bende düşündüm almayı,araştırdım epeyce çok fazla tavsiye eden olmadı
    Telefonun şarjının 1 günde bitmesinden de çok hoşlanan birisi değilim bu nedenle ve telefonun yeni modellerinin piyasada olmasından dolayı almaktan vazgeçtim

Desire z modeline de baktım fakat belli bir zamandan sonra klavyesiyle ilgili problemlerinin olduğunun söyledikleri için ondan da vazgeçtim
    Özetle benden şuan senin gibiyim araştırmaya devam ediyorum,bir model bulabilirsem yazarım buraya
  • çoğu yeni nesil telefon modellerinin sarjı sanırım zaten 1-2 gün falan gidiyormuş. android ios un yanında kötü kalıyor sanırım. samsung falanda düşünmüyorum malzeme kalitesinden ötürü. iphone iyi aslında ama donanım eski. htc başka modellerine mi baksam acaba desire s falan çook kararsızım yeni nesin telefonlarıda pek kullanmadım bilmiyorm hangisinin bana göre olabilceğini..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.