Şimdi Ara

Iphone 3gs mi Glaxy S1 mi? Acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bu konu daha önce açılmış, okudum fakat 2 yıl gibi bir süre geçmiş ve tam tatmin olmadım orda yazanlardan. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben de iphone 3gs var. Birisine 200 tl verip galaxy s1 ile takas edebilme şansım var ama hiç galaxy s1 kullanmadım o yüzden sizden yardım bekliyorum. Telefon ile sürekli whatsapp ve mesaj anlamında kullanıyorum. Arada sırada netten bir şeyler bakıyorum. Ve genelde günde 2 kere maillerimi kontrol ediyorum. Bu amaçla kullanıyorum iphone u ve alırsam galaxy s1 i. Fakat iphone un şarjı gerçekten beni öldürüyor. Kullanım süresi 6 saat en fazla. Ve bu yüzden takas etmeyi düşünüyorum. Sizce S1 nasıldır? Iphone 3gs ile kıyaslandığında nasıl bir sonuç çıkar?

Not: Lütfen yok iphone 4s,4 alın demeyin, maddi imkanlarım buna el vermiyor yoksa iphone 5 alırım zaten :)

• 3GS de kal bence ben 1 yıl kadar Galaxy S kullandım ,kısa süre sonra aksmalar başlıyor ve internet açıkken şarj su gibi akıp gidiyor
  • 3GS
  • Öteki konuna da yazmıştım ama bu 200 lira olayını burada görüyorum.200 lira bence çok.Galaxy S 2.elde 500-550 arası giden bir cihaz.Bu mantıkla 3 GS 300-350 lira demek yalan olur.Kafa kafaya ya da maksat para trafiği olsun diye max.70-80 lira verilerek takas yap.Yoksa Galaxy S pahalıya gelmiş olur.
  • Eyvallah arkadaslar ilginiz ve cevaplarınız için. Telefonumu degistirmemeye karar verdim. Jb yaptım bir böyle deneyim dedim. Ve hayran kaldım tele. İlerde belki değiştiririm maddi imkanıma göre. Çok sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.