Şimdi Ara

iphone 3gs mi Alcatel QT 995 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Alcatel-OT-995-vs-Apple-iPhone-3GS

donanim olarak alcatel ciddi oranda ağır basiyor. 1.4 ghz işlemci 512 mb ram (işlemci ve ram 3gs in iki kati) 2 gb dahili hafiza (androidler için baya iii)
    4.3" gibi devasa ekran 699TL fiyat

iphone 3gs. işletim sistemine göre tel. tele göre işletim sistemi olayından daha stabil ios. Bol aksesuar. 2 kati kadar fazla program (725000 app store da var 400,000 android de)
    fiyat: 739TL

iphone 140 tl daha pahali donanim olarak yari gücünde. Ama apple cazibesi midir android endisesi midir kala kaldım.

Alcatel markasi eski bi marka olsa da acabalarım var. ama performans teslerinde samsung W ile kafa kafaya (bazen geçio) Efsane Galaxy S i de eziyor. Atrix i geçtiği noktalar da var.

http://www.androidbenchmark.net/passmark_chart.html
    grafik disk vs testleri :http://www.androidbenchmark.net/

ayrica alcatel in arayüzü biraz kasıyor. bi ince ayar sart zten arastırınca böle oldugu denmişti. bazi şeyleri freeeze etmek gerek.

alcatelde :büyüklük (4.3")ve performans
    iphone da stabilite ve marka(kafadaki pozitif imaj) apple in hala arkasında durması

alcatelin - ler (büyüklük biraz el için büyük düşer die korkuom yani hem avantaj hem dezavantaj) - android olması (aslında android VS ios savasında kazanan olmaması arkadaslarımın ios ios demesi ve HTC chacha ile dahili hafiza yetersizliği ve sarj sorunları yaşamıs olmam)

iphone un -leri eski tel. donanim yetersiz kalabilir gibi. bi de tipi kayik. herkesin elindeki bi oyuncak. ve kronik kasa kırılması.

• Iphone'ları donanımla karşılaştırıyorsan alcatel almalısın.

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Iphone'ları donanımla karşılaştırıyorsan alcatel almalısın.

Peki söyle deyim iphone kullanmamış biri olsaniz siz neyle kıyas ederdiniz? on numara kullanım var cok kolay demek çözmüyor dostum. kisa cevaplar kafa karıştııyo. bi konuda da hurdaya para verme (3gs için) neo V al Ray al denmişti. yani anlatabildim mi? kafalar leyla gittim kulllanayım göreyim diye media markt a 3gs in sarjı yok. :S

bi de 3gs ile ilgili en büyük endisem sarj cabuk biterse? cünki push mail viber bunlar sürekli acık olcak. HTC chacha da 2 btarya ile geziyordum. 3gs de batarya değiştirme sansim yok ama cidden gönlümde 3gs var sadece yeni model olmayısı kafami karıstırıyor eğer misal 4g 750 falan olmus olsa bu baslik olmaz cooktaan alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 14 Temmuz 2012; 0:16:12 >

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Iphone'ları donanımla karşılaştırıyorsan alcatel almalısın.

Peki söyle deyim iphone kullanmamış biri olsaniz siz neyle kıyas ederdiniz? on numara kullanım var cok kolay demek çözmüyor dostum. kisa cevaplar kafa karıştııyo. bi konuda da hurdaya para verme (3gs için) neo V al Ray al denmişti. yani anlatabildim mi? kafalar leyla gittim kulllanayım göreyim diye media markt a 3gs in sarjı yok. :S

bi de 3gs ile ilgili en büyük endisem sarj cabuk biterse? cünki push mail viber bunlar sürekli acık olcak. HTC chacha da 2 btarya ile geziyordum. 3gs de batarya değiştirme sansim yok ama cidden gönlümde 3gs var sadece yeni model olmayısı kafami karıstırıyor eğer misal 4g 750 falan olmus olsa bu baslik olmaz cooktaan alirdim.

Alıntıları Göster
    Neyse tartışma çıkmasın şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 14 Temmuz 2012; 1:31:19 >

• Bide şöyle düşünün 3 gs alıp pisman olursanız çok değer kaybetmeden kolayca elden cikabileceksiniz ama diğeri için aynı şeyi söylemek zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lütfen tartışma ciksin. Hangisi mantıkli ise sebebi ile öğrenmek isterim.

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Lütfen tartışma ciksin. Hangisi mantıkli ise sebebi ile öğrenmek isterim.

PM
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim 3gs ip5 çıkınca desteği bitecek artık 3gs ler günümüz standartlarında bir telefon değil

ekranı kötü kamerası düşük donanım iyice düştü diyorsun ios telefonun donanımına göre üretiliyor fakat artık destekte kesilecek oyüzden alcatel alırdım

fakat illa alcatel demiyorsan xperia arc s yada atrix düşünebilirsin 150-200 daha ekleyip

Orijinalden alıntı: MoonDeath

tartismasiz alcatel 995 bende haftaya alcam

gittim iki teli de einceledim acikcası alcatel donanim olarak on numara ama kasıyor ilginç bi şekidle arayüz kasıyor geçişler kötü. Teknosa yetkiliisi efetkli olmasından dedi. az araştırınca bazı şeyleri freeze etmek gerektiği cıktı. gittim 3gs inceledim. ilginç bi şekilde cok akıcı. kamerasi ve ekran çözünürlüğü biraz eski doğrudur ama destek noktasında sorun yaşayacağımı sanmam 6 yi destekleyecekmiş zetn 5G de 6 ile gelecek. ama bazi teknolojilerden mahrumn olarak 3g de oalcako da olsun napalm. benim tahminim yine 5g nin cikip alinabilir seviyeye kısaca 2000 tl civarina düşmesi öbür yazi bulur o zaman da ben 3gs ile idare ederim. acikcasi tercihim iki cihazi da test ettikten sonra iphone oldu. ayrıca media mark a gittim ordaki satiş temsilcisi samsun S3 tavsiye edio ama kendine iphone var. sonra cıktım samsung mağaasına gittim adamın tlefonu beyaz 4g :D aciklaması da çok saçma oyun makinası bu dio. oyun oynayacakların psp almak neden aklına gelmez merak ederim. derken iphone un bu kadar yaygın olması iphone almaktan soğutsa DA türkcellden kısmetse 3gs alacğaım. herkese çook tskler.

ayrıca alcatel android isteyenler için gerçekten on numara gittim baktim kocaman bi cihaz.

• hayirli olsun o zaman
  • 3GS dogru tercih. Bazen parca kalitesi de cok onemlidir. Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.