Şimdi Ara

iphone 3gs kendi şarkını melodi yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3gs lerde kendi yüklediğin şarkıyı melodi yapma özelliği var mı acaba? ayrıca wireless var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut23 -- 26 Mart 2010; 0:18:50 >

• iTunes aracılığı ile bir kaç aşamada melodi yapıyorsun.

Kablosuz ağ olmadan olur mu hiç :)
  • melodi yapma derken yanlış anladınız sanırım. yani demek istediğim istediğim bir şarkıyı zil sesim yapabiliyor muyum onu soruyorum mesela ibrahim tatlıses - sarhoş bu şarkıyı zil sesi yapmak istiyorum yapabilcek miyim? iphone 2g 3g lerde olmuyordu yoktu bu özellik sadece iphoneun melodilerini kullanabiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut23
    melodi yapma derken yanlış anladınız sanırım. yani demek istediğim istediğim bir şarkıyı zil sesim yapabiliyor muyum onu soruyorum mesela ibrahim tatlıses - sarhoş bu şarkıyı zil sesi yapmak istiyorum yapabilcek miyim? iphone 2g 3g lerde olmuyordu yoktu bu özellik sadece iphoneun melodilerini kullanabiliyorduk.

Bak işte. Bilmiyorsan konuşma kardeşim. Tüm
    iPhone'larda iTunes üzerinden istediğin şarkıyı parçayı zil sesi yaparsın..
  • iTunes üzerinden satin alınmamış şarkılar da zil sesi olarak atanabiliyor mu?
  • Evet istediğiniz her şarkı veya sesi melodi olarak kullanabilirsiniz.. iPhone 2G, 3G ve 3GS hepsi dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Evet istediğiniz her şarkı veya sesi melodi olarak kullanabilirsiniz.. iPhone 2G, 3G ve 3GS hepsi dahil
    teşekkürler paylaşım için,keşke herkes sizin gibi olsa(bilmeyenlere yardım edilse ama bu topic dahil o kötü olayı gördüm)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE'A FİLM ATMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım eger telefonun jailbreaklıysa cydia dan repo.beyouriphone.com sourcesinden mytones ı indirebilirsiniz o programla tam bir müziği istediğin herşeyi zil sesi yapabilirsin proğrama girince Go To Your Songs diyorsun bir müzik seçiyorsun sonra make ringtone ye tıkla zil sesi yapar :) sonra ayarlar sesler den aşagıya dogru inin marimba felan var ya o sıraya kaydediyor

orda müziği ayarlıyorsun 30 sn değil zaten başta tam müzik şeklinde tamamı seçili ayarlıdır öyle yapın tam müzik zil sesiniz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafiz_33187 -- 26 Mart 2010; 23:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187
    Arkadaşım eger telefonun jailbreaklıysa cydia dan repo.beyouriphone.com sourcesinden mytones ı indirebilirsiniz o programla tam bir müziği istediğin herşeyi zil sesi yapabilirsin proğrama girince Go To Your Songs diyorsun bir müzik seçiyorsun sonra make ringtone ye tıkla zil sesi yapar :) sonra ayarlar sesler den aşagıya dogru inin marimba felan var ya o sıraya kaydediyor

orda müziği ayarlıyorsun 30 sn değil zaten başta tam müzik şeklinde tamamı seçili ayarlıdır öyle yapın tam müzik zil sesiniz olur

Teşekkürler kardes paylaşım için;)
  • Xilisoft iPhone Ringtone Maker programı ile istediğiniz MP3 dosyasını süre kısıtlaması olmaksızın zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Programla ayarladığınız zil sesini WinSCP aracılığıyla library / ringtones içine atarsanız telefonu iTunes ile her senkronize ettiğinizde yüklediğiniz zil sesleri silinip gitmez. Yazdığım bilgiler jailbreakli telefon için geçerli. Jailbreak yapılmışsa istediğimiz mesaj sesini yükleyebileceğimizi de ekleyeyim.

Telefonda WI-FI 802.11 b/g bağlantısı mevcut.
  • jailbreak yok benim telefonumda daha yeni aldım.. 3gs 16 gb.. versiyonu 3.1.3 ve 50 hafta üretimi.. başka bir şekilde istediğim şarkıyı zil sesi yapabilir miyim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.