Şimdi Ara

iPhone 3Gs Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell iPhone 3Gs 8GB kampanyasını 31 Ocak'a uzattı diyordum ki hala tedarikçi muhabbetine kontrat yapılamıyor, ülkenin her yerinde durum aynı mı yoksa bu BODRUM'a özel bir durum mu acaba?

• Bizim şirkette sorun yok vermeye devam ediyoruz bugün 2 tane verdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Bizim şirkette sorun yok vermeye devam ediyoruz bugün 2 tane verdim ben

Şu Mersinde nefret ettiğim 2 tane TİM var; biri Forumdaki, diğeri Mezitlideki. Adamlar sinekten yağ çıkartıyor. Herşeye ekstra ücret, herşeye şişik fiyat. Salağız ya biz. Umarım bunlardan birisinde değilsindir.
  • İkisi de aynı firmanın mağazası

Dölek Pazarlama

Ben farklı firmadayım
  • quote:

İkisi de aynı firmanın mağazası

Dölek Pazarlama

Ben farklı firmadayım

İsim çok başarılı Dölek
  • quote:

İkisi de aynı firmanın mağazası

Dölek Pazarlama

Ben farklı firmadayım

Biliyorum. En fazla yardımcı olan Marina'da olan TİM. Sen çarşı tarafındasındır tahminen.
  • Marina bizim şubemiz ben Merkezdeyim

Merkez İş Bankasının yanında ki Turkcell' de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    Alınık-Iphone 5s
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Marina bizim şubemiz ben Merkezdeyim

Merkez İş Bankasının yanında ki Turkcell' de

Şimdiye kadar Marina TİM'e 2 kere işim düştü, her ikisinde de yardımcı olmaya çalıştılar. Sağ olsunlar.
    Mezitlide olmama rağmen Mezitlideki TİM'e gitmiyorum, forumda işim olmasına rağmen Forum TİM'e gitmiyorum. O kadar bıktırdılar. 2 vasıta ile Marina'ya gidiyorum.
    Turkcell T20 almaya çalıştım, kontratsız vermediler.
    Cep-T Paracard istedim yok dediler. Soruyorsun ne zaman gelir, yuvarlak cevap veriyorlar.
    256K Sim kart istiyorum o'na da yok diyorlar. Yine yuvarlak cevaplar.
    Soru soruyorsun biz bilmeyiz diyorlar, devlet dairesi gibi diğerlerine yönlendiriyorlar.
    Telefon açıyorsun ya cevap vermiyorlar ya da sorulara adam gibi cevap alamıyorsun.

Benim bildiğim AVM'lerde bulunan şubeler daha derli toplu olur, ürün stoğu anlamında daha öncelikli olur ama bunlar Turkcell'den soğuttular. Telefonu bile 'Alo' diye açıyorlar, nereyi aradığımı anlamıyorum.

Şimdi diyorsundur "niye yazıyor ki bunu, banane" ama yazmak istedim. Çarşıya uzak olmasam işleri orada hallederdim. Maksat forumdan da olsa tanıdık biri kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 1 Şubat 2012; 0:30:52 >

• Forumda ki şubeden bize de şikayette bulunuyorlar ama yapabileceğimiz bir şey yok maalesef
    Birde o Firma için çok disiplinli diyorlar ne kadar gerçek onu bilemem

Alışverişini Marina'dan da yapabilirsin sonuçta orasıda bizim şubemiz
    Orada yaptıgın alışverişlerde de arkadaşlarımız kazanıyor pek sorun teşkil etmiyor yani.

Marina'dan memnunsanız ne mutlu bize
    Bir gün Merkez şubemize de bekleriz misafirimiz olun
  • Cihazı kontratsız satmıyoruz dediler, aradım şikayet ettim Turkcell'de birşey yapmadı. Hiç muhattap olmadığım bir TİM'e yönlendirdi orasıda kafasına göre fiyat verince anlaşamadık. İstanbul'dan almak durumunda kaldım.
    Hayır takıldığım olay; cihazı kontratsız satamıyoruz, Turkcell'in talimatı demesi. Sitesinde yazmış; fiyatı bilmem kaç $, şu kadar TL'ye tekabül ediyor. Sen hala diyorsun talimat geçtiler. Başka personelde başlıyor sallamaya. Çok fazla kontratsız satılmış o yüzden Turkcell talimat geçmiş, sadece taahhüt ile satıyoruz diyor. Zorla Turkcell hat satma çabasından başka birşey değil.

Yine geçen gün Marina TİM'e gittim, 256K sim kart kalmamış. Sadece 1 tane kalmış o da faturalı hatlar için. Bizde kalmamış ama diğer şubemizde veya depomuzda olabilir diyerek yetkili birini aradı (Konuşma sırasında ismi geçti ama hatırlayamadım) ve sordu, konuştuğu kişi emin olamadı. Telefon numaramı Marina TİM'de çalışan bayan yinede aldı, yarın sabah arayıp bilgi veririz dediler ve şubeden ayrıldım. Ertesi gün saat 11'de aradı ve maalesef depolarında da olmadığını söyledi. Uğraşması bile yeter. Forumdakiler yüzüne bile bakmıyor.
    Yani şöyle bir durum çıkıyor; siz (Marina) çok iyi değilsiniz. Forum ve Mezitli kötü. Çünkü siz olması gerekeni yapıyorsunuz şeklinde bir sonuç çıkıyor.

Neyse daha fazla başınızı ağrıtmış gibi olmayayım ama durum bu. Ayrıca çalışanlardan 1-2 tanesi böyle davransa yine iyi. Hepsi mi aynı olur. 4-5 tane bay, 2 tane bayan eleman vardı sanırım. Hepsiyle muhattap olmuşumdur (malum, yukarıda da yazdığım gibi devlet dairesi düzeniyle işliyor. kimse birden fazla konuda bilgi sahibi değil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 1 Şubat 2012; 22:18:39 >

• Herkesin ticaret anlayışı farklı tabiki 256K genel anlamda sorun var.

Bizim şirket kimseyi mağdur bırakmıyor.
    İnan o depoda bir tane dahi 256K olsa (depo ile marina arası uzaklık en az yarım saat) o sim kart depodan getittirilirdi.

iphone 4s mersin genelinde sıkıntı vardı ilk bize geldi
    Yok dediğimiz müşteriler en az 200 kişi tek tek numaralar alındı
    Bugün bir eleman sırf o müşterileri aradı iphone 4s geldi diye.

Turkcellin öyle bir talimat verdiğini düşünmüyorum o talimat gelse bize de gelirdi
    Şuan en çok terminal ve hat veren şirket biziz
    O o firmanın kendi uyguladığı bir şeydir.
    Normal satışa prim olmadığı için satışı durdurmuş olabilirler.
  • Turkcell'in öyle talimat vereceğini ben de düşünmüyorum.
    Prim olmasada kar vardır elbet.
    Zaten benim takıldığım nokta lafı dallandırıp budaklandırmaları. Bir gün Turkcell talimat verdi diyor, ertesi gün kalmadı diyor, geldi şimdi bitti diyor peynir ekmek gibi satıyorlar herhalde. Tamam telefonumu alın, gelince arayın alacağım diyorum bu sefer kontratsız satmıyoruz diyor. Niye o zaman cihaz yok diyorsun ? Olsada satmayacaksan ne uğraştırıyorsun milleti. Turkcell'e şikayet olarak iletmeme rağmen fayda etmedi. Başka bir TİM'e yönlendirdi orasıda saçma bir fiyat verince kalsın dedim İstanbuldan aldım.

Sizin şubede 256K'nın son durumu nedir ? 10 gün önce Marina'ya sormuştum. Hala yok mu ? Umarım ay sonuna kadar gelir. Benim bildiğim sadece Cep-T Cüzdan servisi için 256K gerekiyor. Bu kadar NFC destekli cihaz mı var ki piyasada 256K kıtlığı var. T20'den başka dahili NFC modülü olan cihaz yok. En son çıkan T11 hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 2 Şubat 2012; 20:53:04 >

• Şimdi haftasonu tatiline girdik ben sana mail adresimi verim
    Pazartesi günü bana mail at sabah abdullah.saygili@hotmail.com

eğer Elimde varsa ayırırım gelirsin direk alırsın benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Cihazı kontratsız satmıyoruz dediler, aradım şikayet ettim Turkcell'de birşey yapmadı. Hiç muhattap olmadığım bir TİM'e yönlendirdi orasıda kafasına göre fiyat verince anlaşamadık. İstanbul'dan almak durumunda kaldım.
    Hayır takıldığım olay; cihazı kontratsız satamıyoruz, Turkcell'in talimatı demesi. Sitesinde yazmış; fiyatı bilmem kaç $, şu kadar TL'ye tekabül ediyor. Sen hala diyorsun talimat geçtiler. Başka personelde başlıyor sallamaya. Çok fazla kontratsız satılmış o yüzden Turkcell talimat geçmiş, sadece taahhüt ile satıyoruz diyor. Zorla Turkcell hat satma çabasından başka birşey değil.

Yine geçen gün Marina TİM'e gittim, 256K sim kart kalmamış. Sadece 1 tane kalmış o da faturalı hatlar için. Bizde kalmamış ama diğer şubemizde veya depomuzda olabilir diyerek yetkili birini aradı (Konuşma sırasında ismi geçti ama hatırlayamadım) ve sordu, konuştuğu kişi emin olamadı. Telefon numaramı Marina TİM'de çalışan bayan yinede aldı, yarın sabah arayıp bilgi veririz dediler ve şubeden ayrıldım. Ertesi gün saat 11'de aradı ve maalesef depolarında da olmadığını söyledi. Uğraşması bile yeter. Forumdakiler yüzüne bile bakmıyor.
    Yani şöyle bir durum çıkıyor; siz (Marina) çok iyi değilsiniz. Forum ve Mezitli kötü. Çünkü siz olması gerekeni yapıyorsunuz şeklinde bir sonuç çıkıyor.

Neyse daha fazla başınızı ağrıtmış gibi olmayayım ama durum bu. Ayrıca çalışanlardan 1-2 tanesi böyle davransa yine iyi. Hepsi mi aynı olur. 4-5 tane bay, 2 tane bayan eleman vardı sanırım. Hepsiyle muhattap olmuşumdur (malum, yukarıda da yazdığım gibi devlet dairesi düzeniyle işliyor. kimse birden fazla konuda bilgi sahibi değil).

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Turkcell'in öyle talimat vereceğini ben de düşünmüyorum.
    Prim olmasada kar vardır elbet.
    Zaten benim takıldığım nokta lafı dallandırıp budaklandırmaları. Bir gün Turkcell talimat verdi diyor, ertesi gün kalmadı diyor, geldi şimdi bitti diyor peynir ekmek gibi satıyorlar herhalde. Tamam telefonumu alın, gelince arayın alacağım diyorum bu sefer kontratsız satmıyoruz diyor. Niye o zaman cihaz yok diyorsun ? Olsada satmayacaksan ne uğraştırıyorsun milleti. Turkcell'e şikayet olarak iletmeme rağmen fayda etmedi. Başka bir TİM'e yönlendirdi orasıda saçma bir fiyat verince kalsın dedim İstanbuldan aldım.

Sizin şubede 256K'nın son durumu nedir ? 10 gün önce Marina'ya sormuştum. Hala yok mu ? Umarım ay sonuna kadar gelir. Benim bildiğim sadece Cep-T Cüzdan servisi için 256K gerekiyor. Bu kadar NFC destekli cihaz mı var ki piyasada 256K kıtlığı var. T20'den başka dahili NFC modülü olan cihaz yok. En son çıkan T11 hariç.

Merhaba,

T20 nin kontratsız satışı konusunda anlattıklarınızı okudum.Bayiinin kontratlı cihaz kotasında açık varsa elindeki cihazları hedeflerin tutması için mecburen kontrat üzerinden verecektir. Sanırım böyle bir ana denk geldiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

Merhaba,

T20 nin kontratsız satışı konusunda anlattıklarınızı okudum.Bayiinin kontratlı cihaz kotasında açık varsa elindeki cihazları hedeflerin tutması için mecburen kontrat üzerinden verecektir. Sanırım böyle bir ana denk geldiniz :)

O an hiç bitmedi. Tam 3 ay istisnasız her gün aramışımdır ama nafile. Satmamakla ısrarcılardı.
    Kafasına göre şart yaratıyor o yüzden kızıyorum. Tamam direk böyle diyemezsin ama karşıdakinide salak yerine koyma. Turkcell'in böyle bir şartı olmadığını herkes biliyor. Kalmadı, gelmiyor, üretilmiyor falan de daha inandırıcı olur.

quote:

Şimdi haftasonu tatiline girdik ben sana mail adresimi verim
    Pazartesi günü bana mail at sabah abdullah.saygili@hotmail.com

eğer Elimde varsa ayırırım gelirsin direk alırsın benden

Şu an İstanbuldayım. 20 gün sonra Mersin'e döneceğim. Yani bu ara almam mümkün değil.
    Ayrıca Marina şubesine ulaştırırsanız benim için daha kolay olur. Hat sahibi ben olmadığım için (Hat sahibi velim) mesafe uzadıkça sıkıntı olacaktır. Mezitlideyim.
    Hazır aklıma gelmişken bu konu ile ufakta bağlantısı olan bir şey sormak isterim; hat devir işlemlerinde bildiğim kadarıyla 18 yaş koşulu var. Örnek veriyorum; 6 Şubat 1994 doğumlu olsam ve 7 Şubat 2012 günü hattı kendi üzerime devir işlemini gerçekleştirsem ne olur ? Yoksa 7 Şubat 2013 tarihini mi beklemek gerekir ?
    3-4 ay sonra hattı kendi üzerime devir alacağım için yaş problemi oluyor. Ayrıca devir ücretinde son durum nedir ? 7 senelik telefon numarası olduğu için yeni hat alma taraftarı değilim.

2 Turkcell çalışanını bir arada, birinide ikametimde bulmak sevindirdi açıkçası.

• Faturalı hat ise 18 yaş sorunu var doldurmadan hat devir edilmez.

Hat devir ücreti 37 TL, Faturalı Hat devirde kendi adına yanında sabit evrak bulundurmayı unutma

256K stoklarını kontrol eder elimizde varsa Marina şubesine gönderttiririm
  • Faturasız hatlarda durum nedir ? Ön ödemeli hat kullanıyorum. Prosedür farklı mı işliyor ki ?
  • işyeri paketim var ve 3gs almayı kabul etsem sadece 24 ay 20 tl mi yansıyacak faturama ve bu telefonu aldıktan sonra istediğim hattı içine takabilirmiyim.
    malum işyeri paketimde cihaz var ve normal ev telefonu kullanıyorum.cep telefonunu şahsi kullanacağım.
  • quote:

Faturalı hat ise 18 yaş sorunu var doldurmadan hat devir edilmez.

Hat devir ücreti 37 TL, Faturalı Hat devirde kendi adına yanında sabit evrak bulundurmayı unutma

256K stoklarını kontrol eder elimizde varsa Marina şubesine gönderttiririm

Alıntı yaparak sorayım bari. Diğer türlü farkedilmiyor, arka sayfalara düşüyor.

Faturasız hatlarda durum nedir ? Ön ödemeli hat kullanıyorum. Prosedür farklı mı işliyor ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.