Şimdi Ara

İphone 3gs İos güncelleme MORT -.-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''MertS'' adlı iphone güncellenemedi bilinmeyen bir hata oluştu (3194) -.-' telefonu turkcell den almıstık normal yeni güncel itunese girip 5.1.1 i güncelle seceneğine tıkladım bişeyler oluyor gibiydi ama hata verdi baska bişey yapmadım (tabi öncesinde yedeklemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

''MertS'' adlı iphone güncellenemedi bilinmeyen bir hata oluştu (3194) -.-' telefonu turkcell den almıstık normal yeni güncel itunese girip 5.1.1 i güncelle seceneğine tıkladım bişeyler oluyor gibiydi ama hata verdi baska bişey yapmadım (tabi öncesinde yedeklemiştim)

Custom firmware oluşturup mu denediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

''MertS'' adlı iphone güncellenemedi bilinmeyen bir hata oluştu (3194) -.-' telefonu turkcell den almıstık normal yeni güncel itunese girip 5.1.1 i güncelle seceneğine tıkladım bişeyler oluyor gibiydi ama hata verdi baska bişey yapmadım (tabi öncesinde yedeklemiştim)

Custom firmware oluşturup mu denediniz ?

onu nasıl yapıyoruz hocam ? :/ turkcell den 0 olarak aldıgım için tam bilmiyorum
  • Şuanda Apple iOS 5.1.1'i onaylamaz, istesenizde direk iTunes'dan güncelle deyip 5.1.1 yapamazsınız. Şuanda güncelleme yaparsanız telefonunuz 6.0.1 olur. Eğer 5.1.1 yükleyip JB yapmak istiyorsanız telefona 5.1.1'i nasıl yükleyeceğinizle ilgili internette bir sürü sayfa var. Basit bir işlem.

3GS iOS 6'da kullanılmamalı bence, en verimli sürüm 5.1.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Şuanda Apple iOS 5.1.1'i onaylamaz, istesenizde direk iTunes'dan güncelle deyip 5.1.1 yapamazsınız. Şuanda güncelleme yaparsanız telefonunuz 6.0.1 olur. Eğer 5.1.1 yükleyip JB yapmak istiyorsanız telefona 5.1.1'i nasıl yükleyeceğinizle ilgili internette bir sürü sayfa var. Basit bir işlem.

3GS iOS 6'da kullanılmamalı bence, en verimli sürüm 5.1.1

tamam en verimli 5.1.1 bende öyle yapmak istiyorum ama tam bulamadım sen anlıyorsun ya bi el atsan hiç fena olmaz
  • Ben böyle uzaktan hiçbir müdahalede bulunamam. Telefonun 5.1.1'de shsh kaydı olması lazım. Zaten o yoksa 5.1.1'i unut. iOS 6 kullanmak zorunda kalacaksın. Şimdi telefon kapalı mı kullanılamıyor mu?
  • quote:

Ben böyle uzaktan hiçbir müdahalede bulunamam. Telefonun 5.1.1'de shsh kaydı olması lazım. Zaten o yoksa 5.1.1'i unut. iOS 6 kullanmak zorunda kalacaksın. Şimdi telefon kapalı mı kullanılamıyor mu?

kullanıyorum ama shsh kaydı yapabilir miyim :/ of
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ben böyle uzaktan hiçbir müdahalede bulunamam. Telefonun 5.1.1'de shsh kaydı olması lazım. Zaten o yoksa 5.1.1'i unut. iOS 6 kullanmak zorunda kalacaksın. Şimdi telefon kapalı mı kullanılamıyor mu?

hocam daha önce 5.1.1 sürümü için shsh kaydı alınmış ise ancak custom firmware oluşturulabilir.
  • quote:

quote:

quote:

hocam daha önce 5.1.1 sürümü için shsh kaydı alınmış ise ancak custom firmware oluşturulabilir.

valla bişey yapıldıgını sanmıyorum telefon 1 senedir bende yeni programlar için 5.1.1 i yüklemeyi düşünüyordum -.- hay iphone un... whatsapp bile dandik telefonlarda calısırken iphone da 4.3 istiyor peh

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla bişey yapıldıgını sanmıyorum telefon 1 senedir bende yeni programlar için 5.1.1 i yüklemeyi düşünüyordum -.- hay iphone un... whatsapp bile dandik telefonlarda calısırken iphone da 4.3 istiyor peh

evet hocam sürüm yükseltme konusunda haklısınız bir çok kullanıcı gerektiği için sürüm yükseltiyor shsh kaydını biraz açmak gerekirse daha önce 5.1.1 sürümünü kurmuşsunuzdur mesela telefona sonra tinyumbrella programı ile shsh kaydını almışsınızdır sürüm yükseltmişsinizdir ve geri dönmek isterseniz 5.1.1 sürümünde aldığınız shsh kaydını orjinal 5.1.1 yazılımına ekleyerek telefona yükleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.