Şimdi Ara

iPhone 3GS İOS 7 Tema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim elimde bir iPhone 3GS mevcut iPhone 2G ve 3G'ye whited00r ile İOS 7 arayüzü kurulabiliyor. Benim merak ettiğim şey ben İOS 7'yi 3GSime yükleyebilir miyim? Whited00r gibi bir program 3GS içinde mevcut mu? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple TR -- 29 Kasım 2014; 12:22:22 >

• Arkadaşlar ben bir tema buldum internetten hoşuma gitti ve iPhone 3GS sahiplerinin kullanmak isteyebileceklerini düşündüm.Bu bir temadır ve temayı kurmak için cihazınızın jailbreakli olması gerekmektedir. Videoda tema az çok incelenmiş. Açıklamasında kullanılan tweakler yazmaktadır. Ben de kendi cihazımdan görüntüler paylaşacağım aklınızda bir fikir oluşması için umarım beğenirsiniz. Şahsen ben çok beğendim :)
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=N4p8FAcVrCk
    Kendi Telefonumdan Görüntüler;

iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema

Uygulama İçi Görüntüler;

iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema iPhone 3GS İOS 7 Tema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple TR -- 29 Kasım 2014; 12:04:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 3gs vs Htc hd2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.