Şimdi Ara

iPhone 3GS iOs 5.1.1 JB[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Vodofone kampanyasından iPhone 3GS aldım ve iOs 5.1.1 sürümü yüklü buna Jailbreak yapmak istiyorum ama
    önceden yine 3GS Jailbreak yapmaya çalışmıştım ama simlock olmuştu iOs 4.1 yükleyip JB yapılmıştı ve hala o şekilde duruyor

(iOs 5.0.1 yükleyip JB yapıcaktık iOs 5.0.1 den sonra daha cihazı açamadık telefoncu arkadaş yaptı bunları :) )

Şimdi elimde hazır iOs 5.1.1 var cihaz vodofoneden alındı ( yurtdışı olunca simlock oluyor sanırım ) ben buna nasıl Jailbreak yaparım ve Jailbreak yaparsam yine sim kilitleme olur mu yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen herkese teşekkürler.

NOT: JB yapamadım tekrar eski haline donmem icin SHSH kaydı yok yedekleme falan bunlarıda anlatırsanız sevinirim forumda pek 5.1.1 için konu bulamadıgım ıcn actım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegenc -- 11 Temmuz 2012; 10:57:33 >

• yardımcı olabilicek yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegenc

yardımcı olabilicek yok mu

absinthe 2.0.4 ile yaparsın
  • dünden beri araştırdım bir kaç konu gordum inceledim genellikle oluyor absinthe 2.0.4 ile deneyeceğim simlock olursada artık şansımıza küselim :)
  • @TheFaith teşekkürler yaptım :)

Cydia yüklü şuan bir sorum daha var Cihaz şimdi 5.1.1. JB ben JB kaldırma için sadece restore mi edeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.