Şimdi Ara

///\\\ IPHONE 3GS ANA BAŞLIK ///\\\ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
15.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple bilişim dünyasında ilklerin peşinde koşan bir firma olarak tanınır. Bunun bir örneği de iPhone ve iPod Touch cihazlarındaki birden fazla dokunma hareti ile farklı eylemler gerçekleştirilmesine olanak veren düşüncesi. Fakat Apple bununla yetinmedi ve ABD Patent Ofisi'ne parmağı telefonun ekranına sürterek farklı eylemlerin meydana gelmesine olanak tanıyacak bir buluşu için patent almak üzere başvuruda bulundu.

Başvurda örneğin yukarı, aşağı ve sağa - sola doğru parmağı çekmeden yapılacak hareketlerin enter, boşluk, shift ve paragraf gibi işlemleri otomatik yapabilmesinden bahsediliyor. Bu sayede özellikle telefonda SMS ve benzeri yazılı işleri yapan kullanıcılar, işlemlerinde hız kazanabilecekler.
    Babanın fazileti çocukların servetidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar 3g ve 3gs bataryaları hakkında bilginiz var mı? Bu iki iphone'nin bataryaları kaç mAh?

ben 3g nin 1400 mAH oldugunu biliyorum ama eminde dehilim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 16 Ağustos 2009; 1:47:36 >

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Arkadaşlar 3g ve 3gs bataryaları hakkında bilginiz var mı? Bu iki iphone'nin bataryaları kaç mAh?

ben 3g nin 1400 mAH oldugunu biliyorum ama eminde dehilim hocam

O zaman 3gs en aşağı 1500 mAh.
  • GPS yani küresel konum belirleme sistemleri pazarında dünya devi isimlerden birisi olan Hollanda merkezli TomTom, iPhone 3G ve iPhone 3Gs için hazırladığı yeni navigasyon yazılımını kullanıma sundu. İngilizce, Türkçe, Fransızca, Almanca, Norveçce gibi geniş bir dil desteğine sahip olan uygulamanın en hızlı rota hesaplaması için IQ Routes teknolojisini kullandığı belirtiliyor.

TomTom iphone navigasyon yazılımının diğer özellikleri şu şekilde;

- iPhone için optimize edilen kullanıcı ara birimi.
    - Manzara ve portre de dahil olmak üzere çoklu görüntü modu.
    - Gündüz ve gece renk modları ile farklı ışık duurmları için optimize edilmiş görünürlük.
    - Değiştirilebilir görüntü ayarları 2D veya 3D görüntü modu.
    - Yakınlaştırma, büyütme ve genişletme gibi farklı fonksiyonlar için multi-touch desteği.
    - Adres defterindeki kontaktlar için navigasyon desteği.
    - İlgi noktaları için arama özelliği.
    - Otomatik yeniden yönlendirme, yol tarifi.
    - Seyahat planları için harita veya güzergah demosu.

TomTom iPhone navigasyon yazılımı Amerika ve Kanada, Batı Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda için sırasıyla 100$, 140$, 80$ ve 95$ seviyesinden satışa sunuluyor.

• Turkcell'de 28 Ağustos tarihinde 3gs satışına başlayacak arkadaşlar. Bekleyenlerin gözü aydın.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone3GS

iPhone ise akıllı telefonlar arasındaki liderliğini sürdürüyor. Gartner'ın araştırma direktörü Carolina Milanesi, akıllı telefon piyasasındaki kullanıcı tercihlerinin artışı ve fiyatlardaki düşüş ile marketin büyüyeceğine inanıyor. Apple 5.400.000 adet ile satış konusunda ki liderliğini sürdürüyor. Fakat diğer üreticiler bugünden daha iyi değil. Nokia N97 haziran da piyasadaydı ve çok hoş karşılanmadı, Palm Pre yalnızca 205.000 satıldı.

Mobil telefon satışında kontrast görülmeyebilir, iPhone müşterilerinin pozisyonu hala çok önemli, yüksek fiyat, kurum ile anlaşma gibi sorunlar iPhone satışını düşürebilir. Fakat Nokia hala akıllı telefonların en büyük üreticisi, piyasa paylaşımının yüzde 45'ine sahip olan firmanın geçen yıl aynı periyotta açıklanan değerden daha düşük bir performans sergiledi. Ama ilk çeyrekteki yüzde 41.2'den daha iyi. İleri teknolojiye sahip Nokia mobil telefonların problemi hala var.

Nokia'dan sonra BlackBerry'in arkasında yapıcı RIM, Apple ve HTC geliyor. Bu firmaların market paylaşım değerleri sırasıyla yüzde 18.7, yüzde 13.3 ve yüzde 6. Apple'ın paylaşımı ve HTC'nin durumu geçen yılın aynı periyodunda karşılaştırıldığında ve bu yılın ilk çeyreğinde Palm 10. Sırada yer alıyor. Microsoft'un problemi küçük değil. Gartner istatistiklerine göre iphone OS ve Windows Mobile ilk çeyrekte yaygın olarak kullanılmaya devam ediyor.

Kaynak: shiftdelete.net

• En hızlı ve en yetenekli yeni iPhone 3GS Turkcell ayrıcalığıyla 28 Ağustos''ta Türkiye''de

Turkcell müşterileri, yeni iPhone 3GS 16GB ve iPhone 3GS 32GB modeliyle 28 Ağustos''ta Turkcell farkıyla buluşuyor.

Türkiye''nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, en hızlı ve en yetenekli iki yeni iPhone modelini 28 Ağustos''ta müşterileriyle buluşturuyor.

iPhone 3GS, Turkcell''in 3G''de sunduğu en hızlı mobil internet ve en geniş kapsama sayesinde Turkcell''lilere 3G tecrübesini üst düzeyde yaşatacak. iPhone 3GS 16GB ve 32GB modelleri; web sayfalarını, ekleri ve uygulamaları daha hızlı açıyor, video çekim özelliğinin yanı sıra çekilen videoları düzenlemeyi, sonrasında ise e-posta, MMS ya da MobileMe ile paylaşmayı mümkün kılıyor. iPhone 3GS 3 megapiksel otofokuslu kamerasıyla daha kaliteli fotoğraflar çekiyor. Sesle denetim özelliğiyle kullanıcılara cihazı sesleriyle kontrol etmelerine olanak sağlıyor.

Turkcell Terminal Yönetimi Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt, Türkiye''nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak, iPhone 3GS''i de Türkiye''ye getirmekten ve Apple ile yine başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Öğüt; ''iPhone 3G''yi Apple ile yaptığımız anlaşma sonucu Türkiye''de geçen yıl Eylül ayından bu yana Turkcell farkıyla sunuyoruz. Bu ürüne, Turkcell kalitesi ve ayrıcalıklı servisleri ile sahip olmak müşterilerimiz açısından önemli bir unsur, bu nedenle şimdiye kadar geçen sürede çok yoğun taleple karşılaştık ve yaklaşık 150.000 Turkcell müşterisini iPhone 3GB ile buluşturduk. Şimdi de iPhone 3GS''i Turkcell müşterilerine Turkcell ayrıcalıklarıyla sunmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

iPhone 3G''de yüzde 70''e varan indirim

iPhone 3G modeli 3.0 işletim sistemiyle birlikte iPhone 3GS''in sahip olduğu Kes, Kopyala/Yapıştır, MMS, Sesli Not Kaydetme, Spotlight Arama gibi bazı ek özelliklere sahip olabiliyor. Üstelik Turkcell, iPhone 3G 8GB''ı kontratlı paketlerle alan müşterilerine yüzde 70''e varan indirim fırsatları sunuyor.

Turkcell, iPhone 3GS''i de iPhone 3G''de olduğu gibi müşterilerine farklı alternatifler ile sunuyor. iPhone modellerine kontratlı alternatiflerle sahip olunabileceği gibi; kontratsız olarak iPhone 3GS modellerine 719�''dan başlayan fiyatlarla; iPhone 3G 8GB''a ise 599�''ya sahip olma fırsatı veriyor.

Yeni iPhone 3GS 16GB, iPhone 32GB ve iPhone 3G 8GB Paketleri

• Arkadaşlar saat 10.45 itibariyle içinizde 3gs alan oldu mu? Alan olduysa kaça aldınız?
  • Evet bende okuyorumda ışık sızması nereden ?? yani neresinden ışık sızdırıyor... bu arada çatlaklar beyaz olanlarda çok belli oluyor muş selülit gibi... usb yerinin girişindeki çatlaklar ise cihaza değer vermeden haldırs diye söküp takan kullanıcılarda sanırım ki ben ikisinide öyle düzenli kullanıyorum ki çizik olmasın diye Zagg firmasından koruyucu film aldım ön arka korumada, ayrıca usbyi söküp takarken özen gösteriyorum ve halen tek çatlak yok..birde telefonu pantalon ceplerinde değil kılıf içinde, boyuna asılan çantamın içinde muhafaza ediyorum...bu şekilde özenle kullanırsak sanırım bazı sorunlar kendiliğinden çözülür.. :))
    herşeyide apple'dan beklemeyelim...biraz daha kibar kullanalım sonuç sokakta bulmadık elimizdeki cihaz dünyanın günlerce peşinde koştuğu ve üzülerek söylemek gerekirki tüm rakiplerinin korkulu rüyası olan bir cihaz...yani elimizde tuttuğumuz cihazın değerini bilmeliyiz.. herkes bize özeniyor...:)))

• Iphone cihaz kullanan dostlarım, bu ışık sızması olayını bilen yada bizzat yaşayan varmı? yeni bir cihaz alacağız ve bunu görerek alalım... teşekkürler....
  • Arkadaslar 3gunluk cihaz ekranda Işık sizmasi olmadıgı halde toz girmeye başladı bu nasıl iştir ya nerden girer bu toz su an rahatsız etmiyor ama çoğalırsa rezalet olur ekran su an için 3 tane toz var ekranda önce ölü piksel sandim ama değil bildigin toz parçası sadece Güneş'te belli bı acıdan bakınca farkediliyor.Dediğim gibi şimdilik bı sorun yok ama ekranın ici toz dolarsa genpa garanti dahiline alır mı bu olayı acaba
  • mrb arkadaşlar daha yeni hattımı telefona takıp kullanabildim bugün bi yarım saat cebimde kaldı çok ısındı telefon nedendir bu? birde edge açık avea kullanıyorum edge i kapama programları var ama bikaç kişi yakınıyor bossprefsten falan bana şu edge i kapatmamın yollarını doğru şekilde anlatacak biri varmıdır ve sizde de cebinizdeyken telefon ısınıyormu böyle arkada apple logosunun olduğu yer ver ahize kısmı?unuttum şunuda yazayım ben simdeki rehberimi iphone a tek tek girmek zorundamıyım yoksa kıssadan hisse direk rehberi nasıl gösteririm bulamadım bir türlü

sürekli editliyorum kusura bakmayın ama ayrıca aranamıyorum da yav arkadaşlar ne bu böyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inholecondom -- 1 Eylül 2009; 20:30:52 >

Arkadaslar 3gunluk cihaz ekranda Işık sizmasi olmadıgı halde toz girmeye başladı bu nasıl iştir ya nerden girer bu toz su an rahatsız etmiyor ama çoğalırsa rezalet olur ekran su an için 3 tane toz var ekranda önce ölü piksel sandim ama değil bildigin toz parçası sadece Güneş'te belli bı acıdan bakınca farkediliyor.Dediğim gibi şimdilik bı sorun yok ama ekranın ici toz dolarsa genpa garanti dahiline alır mı bu olayı acaba

bende de lastiğin olduğu kısımda toz birikmeye başladı.3gde de vardı bu olay ama hemen başlamamıştı.umarım başımıza iş açmaz bu durum

günde 2-3 saat msn çok nadir gps için harita yüklenmesi günde 4-5 site birde world football pro ntvmsnbc haber programı vs. bu tür programları kullanmak için yeterlimi ..

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Arkadaslar 3gunluk cihaz ekranda Işık sizmasi olmadıgı halde toz girmeye başladı bu nasıl iştir ya nerden girer bu toz su an rahatsız etmiyor ama çoğalırsa rezalet olur ekran su an için 3 tane toz var ekranda önce ölü piksel sandim ama değil bildigin toz parçası sadece Güneş'te belli bı acıdan bakınca farkediliyor.Dediğim gibi şimdilik bı sorun yok ama ekranın ici toz dolarsa genpa garanti dahiline alır mı bu olayı acaba

bende de lastiğin olduğu kısımda toz birikmeye başladı.3gde de vardı bu olay ama hemen başlamamıştı.umarım başımıza iş açmaz bu durum

evet bende de var lastigin tozlanması ama o dogal lastige yapışır herşey çünkü acaba kulaklık girişi yada dock girişinden mi kaçıyor diye düşünüyorum ancak onlarında toz koruması var anlamadım gitti walla öyle ekranın içi toz dolu iphone olmaz ya

• lastik dediğiniz yer neresi

http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone
    http://www.phonearena.com/htmls/Apple-iPhone-3GS-Review-review-r_2202-p_4.html
    3G:1150 mAh
    3GS:1219 mAh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.