Şimdi Ara

İphone 3G 'ye IOS 5 yükleyin. TEST EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
4
Favori
53.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 3g var app storeden uygulama indiremiyorum bu güncellemeyi nasıl indirip kurabiliriz bu güncelleme 3g ye yuklenebilirmi whatsapp da yuklenmiyo 4.3 üzeri olması gerekli diyor benim sürüm 3.2 Apple güncellendi kaldirdimi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Bende 3g var app storeden uygulama indiremiyorum bu güncellemeyi nasıl indirip kurabiliriz bu güncelleme 3g ye yuklenebilirmi whatsapp da yuklenmiyo 4.3 üzeri olması gerekli diyor benim sürüm 3.2 Apple güncellendi kaldirdimi yoksa?

Apple 3G ler için yazılım desteğini 4.2.1 de bitirdi maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Bende 3g var app storeden uygulama indiremiyorum bu güncellemeyi nasıl indirip kurabiliriz bu güncelleme 3g ye yuklenebilirmi whatsapp da yuklenmiyo 4.3 üzeri olması gerekli diyor benim sürüm 3.2 Apple güncellendi kaldirdimi yoksa?

Apple 3G ler için yazılım desteğini 4.2.1 de bitirdi maalesef

tesekkurler artik iphone almiyacagim galaxy alicam olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun nasıl yükeleneceğini anlatabilirmisiniz detaylı yada link varmı?
  • Arkadaşlar ben denediim. Çok güzel oldu..Çok memnunum..Herkese tavsiye ederim..Bende iphone 3g vardı..sürümü 4.2.1..hiçbirşey yüklenmiyordu..
    http://www.youtube.com/watch?v=bXH66Kuxu2g bu videodaki gibi yaptım...telefon şimdi jet gibi..
  • ikinci el 3g'lerin daha önceden simlocklu olup olmadıgını nasıl anlarızki hangisi kurmak için
  • nerden indircem bunu ?
    biri yardım etsin ya şu telefonu güncelliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimgökhan -- 10 Mart 2014; 16:28:31 >
  • 3gs baya bi ezmiş ama :d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.