Şimdi Ara

İphone 3G 'ye IOS 5 yükleyin. TEST EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
53.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iMessage özelliği yok galiba?? bu fw için stabil olduğu söyleniyor fakat orj. 4.2.1 yazılım.. pek değiştirme yanlısı değilim.. acaba iphone 3g için imessage özelliği eklenebilecek herhangi bi cydia source var mıdır yoksa 3g bundan tamamen mahrum mu ???
  • Cihazı Jailbreakli olmuyan kişiler bu firmwareyi yüklüyemezler.
  • ben suan yaptım versiyonu 3.1.3 düsürdü bunun yüzünden son cıkan uygulamaları yükleyemiyorsunuz en büyük eksigi bu. hız konusunda daha test edemedim ama zaten iphone3g'lerde 3.1.3 hızlı bir versiyon o yüzden kullanıp denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matteo Messina

iMessage özelliği yok galiba?? bu fw için stabil olduğu söyleniyor fakat orj. 4.2.1 yazılım.. pek değiştirme yanlısı değilim.. acaba iphone 3g için imessage özelliği eklenebilecek herhangi bi cydia source var mıdır yoksa 3g bundan tamamen mahrum mu ???

Bildigim kadarıyla yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicem123

Cihazı Jailbreakli olmuyan kişiler bu firmwareyi yüklüyemezler.

Yükleken cihaza zaten JB'te yapılıyor.
  • o kadarda güzel çalışmıyor.klasörler kendiliğinden dağılıyor.yani mültitasking stabil işlemiyor. vb.
  • kardeşimin ipod unda bi deniyim
  • ben denedim yükledim.. bende iphone 3g 3.1.3 vardı ve çok yavaşlamıştı.
    4.2.1 e geçmek istememiştim.
    benimki normal turkcell den alınma telefon ve whited00r u yüklediğimde
    gsm sinyalini bulamadı. Hem normal hem de unlock versiyonu denedim ama nafile.
    evet arayüz ios 5 olmuş ama telefon sinyali bulamadığı için mecburen 4.2.1 JB versiyona döndürdüm.
    Şimdilik hızlı ama eminim yavaşlar..

Bu sorun ile karşılaşan var mı bilemiyorum ama akşam yeniden deneyeceğim. Bu defa JB olduğu için yeniden
    yükleyeceğim
  • denemek lazım
  • Ben kendim bunu kullanıyorum bir kaç eksiği var. Ne gibi derseniz , apple store'i değiştirmiş'ler orası olmamış yani whited00r'un kendi download manager'ine yönlendiriyor oda sıkıntı. Aplle Store için safari bookmarks'tan girmek gerekiyor apple store. 2 olarak multi tasking bence kapatılmalı bu cihazda kasmaya gerek yok en iyisini yapıyorsun bare + olarak yanına ekleyim mantığı ile gitme bırak m.t olmasın. kaldırmanın yolunu bulursam bizzat kaldıracağım zaten. Şuanda 4.2.1 e geçtim daha şimdi restore bitti eşzamanlama dalgası bitsin geri döneceğim whited00r'a gerçekten çok iyi ama dediğim gibi can sıkan 1-2 şey dışında pek birşey yok. Bazıları Push çalışmıyor demiş , benim cihazım türkiye çıkışlı çalışıyor bildirimler geliyor bende..
  • Denedim tekrar ama nafile...çalışmıyor!!!! unlocked versiyon harici yok sitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicem123

Cihazı Jailbreakli olmuyan kişiler bu firmwareyi yüklüyemezler.

O yuzden mi bu fw uyumlu degil hatasi veriyor shift restore ekranin da?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • web sitesindeki linklerde normal versiyon yok.. normal versiyonu yükleyip eski yedeği yüklemeden yeni telefon gibi tanıtınca problem olmadı!
  • beyler bilen varsa lütfen bana fikir versin. bugün iphone 3 g mi bi güncelleim dedim moralim sıfırlandı valla. iphone lu forumlara ilk kez giriyorum. meğer ne uyuzmuş bu telefon. şimdi 4.2.1 sürüm yüklendi ve facebook twitter vb yok. sürüm uyuşmuyormuş. sizin dediğiniz bu ios 5 i yükleince ne olacak? itunes u kullanabilecekmiyim? jailbreker da ne? deus falan bişeler yazmışsınız. valla ben bişe anlamadım. ama facebook ve twitter ı geri istiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ritimsiz

beyler bilen varsa lütfen bana fikir versin. bugün iphone 3 g mi bi güncelleim dedim moralim sıfırlandı valla. iphone lu forumlara ilk kez giriyorum. meğer ne uyuzmuş bu telefon. şimdi 4.2.1 sürüm yüklendi ve facebook twitter vb yok. sürüm uyuşmuyormuş. sizin dediğiniz bu ios 5 i yükleince ne olacak? itunes u kullanabilecekmiyim? jailbreker da ne? deus falan bişeler yazmışsınız. valla ben bişe anlamadım. ama facebook ve twitter ı geri istiyorum ben.

iphone 3gnin son sürümü 4.2.1 ios 5 kurulmaz jb yapıp internetten ios 4 uyumlu sürümünü indirmeniz lazım
  • ya öncelikle böyle saçma sapan şirket politikasımı olur arkadaş. bir telefonun son sürümünde önceki çalışan program nasıl çalışmaz. şakamı bu. cidden telefonu kırasım geldi. tüketim toplumu ya, eskidiyse kullandırtmıyor. adama bak yaa...

çok teşekür ediyorum cevap için. peki şimdi jeilbreaki nasıl kuracağım? i tunues u kullanabilecek miyim?
    cydia diye bişey var o ne?
    ben itunes tan da fazla anlamıyorum. telefon elimde kalmaz dimi? bi kapanıp açılmayan iphone doluymuş meğer etraf...
    ne yapmam gerektiğini adım adım anlatan bir site vb varmı bildiğniz?
    ama adım adım anlatacak bir yer :) yoksa sizin dilinizden anlamıyorum cidden. ios u 4 saat önce öğrendim siz düşününü:))

yardımcı olursanız çok seviririm.
  • birde benim tlfoum türkiyeden alındı. jailbreakler yurtdışından gelenler içinmiş. bi sitede öyle okudum:S
  • merhaba ben sendende kötü durumdayım. daha yeni iphone ile tanışma fırsatım oldu o da iphone 3g. şuanda bende sürüm olarak 4.2.1 var. ve sizin bahsettiğiniz sürüme nasıl geçebilirim. lütfen ritimsiz adlı arkadaşın dediği gibi tek tek anlatırsanız hem ben hem ritimsiz hemde bizim gibi birçok kişiyi mutlu edersiniz... Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanada

merhaba ben sendende kötü durumdayım. daha yeni iphone ile tanışma fırsatım oldu o da iphone 3g. şuanda bende sürüm olarak 4.2.1 var. ve sizin bahsettiğiniz sürüme nasıl geçebilirim. lütfen ritimsiz adlı arkadaşın dediği gibi tek tek anlatırsanız hem ben hem ritimsiz hemde bizim gibi birçok kişiyi mutlu edersiniz... Şimdiden teşekkürler

Merhaba eğer hala konuyu takip ediyorsanız ve bir çözüm bulamadıysanız size yardım etmek isterim.
    ilk önce ireb adlı programı googleden bulup indiriyoruz.ireb bizim telefonu jailbreak işlemi telefonumuzu hazır etmemizi sağlıyor.ve ardındanwww.whited00r.com dan telefonunuzun modelinin desteklediği dosyayı indiriyorsunuz.şimdi dosyalar elimizde herşey hazır!telefonunuzu bilgisayara bağlayıp kapatın ve ireb programını acın karşınızdaki ekrandan telefonunuzun modelini seçin ve ardından programda belirlenen komutları uygulayın(ilk 10 saniye açma kapama tuşu ile birlikte orta tuşa basıyoruz ve ardından elimizi acma kapama tusundan cekiyoruz eğer doğru yaparsanız ireb size telefonunuzun doğrulandığını bildirecektir)sıradaki işlem itunesi acıp klavyedeki shift tusuna basılı tutarak bir yandan da geri yükleme butonunu fare ile tıklıyoruz karşımıza acılan pencereye whitedoor sitesinden indirdiğiniz eklentiyi bulup secin ve kurulumunuz yavaş yavaş tamamlansın işte bu kadar!:) eğer doğru yükleyebildiyseniz telefonunuz acıldıgında ilk önce hattınızı görmeyecektir ki bu normal birşey yaklasık max. 1dk bekleyin ve herşey t
    amamdır.
    Doğacak her olumsuzluk size aittir arkadaşlar ona göre düşünün ve uygulayın.eğer forum yönetimi tarafından sorun olmazsa sizlere birebir yardımlasmak için facebook adresimi vermek istiyorum.
    facebook. com/beratuncer

• bende 3g yurtdışı versiyon cihaz var nasıl güncelleme ve jailbreak yapabilirim versiyon 3.0
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.