Şimdi Ara

İphone 3g versiyon 3.1.3 den 4.2.1 e 4.2.1 den 3.1.3 e inme hakkında yardım (Sadece sorularım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2. el Turkcell genpa çıkışlı bir iphone 3g aldım. Versiyonum 3.1.3 modem firmware 05.12.01 navigasyonu vs sorunsuz kullanabiliyorum. Bu uprage ve downgrade işini birazdaha öğrenmek için versiyonumu 4.2.1 veya 4.1 e yükselteceğim. Eğer Gps ve yavaşlık sorunu yaşarsam tekrar 3.1.3 e indireceğim.

Gerek google den gerek dh arama yaparak bazı şeyleri öğrendim ama takıldığım yerler var.

shsh kaydını aldım versiyonum 3.1.3 te iken tinumbrella ile aldım versiyonumuun 4.1 ve 4.2.1 shsh kaydını aldı ama 4.0.1 4.0.2 versiyonumu alamadı diye hata verdi.Muhtemelen benden önceki kayıt almamış. Suan shsh kaydı var.

Ben versiyonu yükselltiğimde modem firmware de yükselecek mi 06.000 gibi eğer yükselirse Gps im çalışırmı Gps çalışmassa 3.1.3 e indirdikten sonra modem firmware de iniyormu 05.12.01e?

Birde 3.1.3 e bildiğimiz dfu moduna alarak sadece 3g 3.1.3 için olan ipsw dosyasını gösrericez. eğer yüklemeden sonra birkaç hata alırsak tinumbrella ile recovery exit modu ile çıkıcam sanırım yanılıyormuyum?

3.1.3 ün shsh kaydına gerek varmı versiyonu indirirken onu tinumbrella alamadı da :(

Teşekkürler. biraz uzun oldu

• Merhaba,

3g için shsh kaydına gerek olmadan downgrade yapılabilir. Aradığın detayları burada bulabilirsin ;

http://lifehacker.com/5572003/how-to-downgrade-your-iphone-3g%3Cs%3E-from-ios-4-to-ios-313

• peki baseband sıkıntısı çekermiyim şimdi 05.12.01 bu update sırasında yükselince atıyorum versiyonu 06.xx.xx oldu diyelim bunda gps çalışacak mı, çalışmassa geri düşürebilecekmiyim 05.12.01e. teşekkür ederim.
  • turkcelden aldıgınız telefonu sakın ipad basebandı olan 6.xx basebande yukseltmeyin gps calısmaz 6.xx baseband simlock telefonlar için sizin bir alakanız yok
  • şu sitedenhttp://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ 3g için iPhone1_2_4.2.1_8C148_Restore.zip için bunu indirdim. bunun hiçbiyerinde baseband yazmıyor :(
  • dostum senin baseband le bir işin yok zaten cihaz turkcell sen cihazı itunes a bagla update et ama benim sahsi fikrim 3.1.3 te kalman 4.2.1 de cihaz ı kullanmak resmen iskence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

dostum senin baseband le bir işin yok zaten cihaz turkcell sen cihazı itunes a bagla update et ama benim sahsi fikrim 3.1.3 te kalman 4.2.1 de cihaz ı kullanmak resmen iskence

Hocam dün açtıgım konudan hatırlarsınız bu konu ilaç gibi geldi aksama yapıcaz inş. şu downgrade'i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @karti bütün sorularıma hızlı birşekilde cevap veriyorsun çok teşekkür ederim. peki şunu söylicem kısaca özetlemem gerekirse;

önce 3.1.3 yedeğini alıyorum.
    kabloyu iphone bağlayıp 4.2.1 güncelle diyorum
    Alet güncelleniyor sonra jb i hangi yöntemle kırayım redsnow ile mi :)

birde evimdeki internet 1 megabit sanırım akşam telefonu bağlasam sabaha anca iner güncelleme :(
    şunu sormadan duramıcam beni bağlamıyor ama ipad basebandını yüklemeyi nasıl beceriyor millet bi bunu çözemedim. özellikle 3gs lere.
  • indirdiğin 4.2.1 FW dosyasını shifte basılıyken update tuşuna basarak göster.
    restoreden sonra Redsn0w ile jb yapacaksın.
    gazan mubarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 21 Haziran 2011; 15:48:54 >
  • bu basebandı nasıl yükseltiyorlar asla yapmayacağım ama bi öğreneyim
  • İtunestan direk restore ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.