Şimdi Ara

iPhone 3g süreklı donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 3g sahibiyim belirttigim gibi telefon sık sık donuyor.Her donmasında home + power tuşu ile reset atmak zorunda kalıyorum yoksa çözülmüyor.
    Bana yaşattıgı çok büyük problemler var örnegin :

-Telefon cebimde gezerken donarsa ben onu farkedene kadar beni arayan ve ulaşamayan bir çok kişi olabiliyor.
    -bi keresinde ise sabah erken kalkmam gerektigi için alarmını kurmuştum telefonun, gece donmuş, dondugu içinde sabah ötmemişti ve gidecegim yere 2 saat geç kalmıştım

Donmaların belli bir süresi ve sayısı yok.Günde hiç donmadıgıda oluyor.Bazen ise dondu diyelim reset attım 2 dk sonra tekrar donuyor

lütfen bi çözüm önerin çok rahatsızım bu durumdan..Denedigim birkaç işlem var mesela versiyonu 4.1 di 3.1.3 yaptım hala geçmedi 2 versiyonuda jbli jbsiz denedim yine donuyordu

• Yazılımsal olsaydı restore edince düzelirdi. Donanımsal bir sorunun var tahminimce. En iyisi servise ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puyik.1

Yazılımsal olsaydı restore edince düzelirdi. Donanımsal bir sorunun var tahminimce. En iyisi servise ver.

Aynen. Servise vermekte yarar var.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Son çare olarak görüyorum onu.

Belki başına böyle bişey gelmiş ve çözmüş arkadaş vardır diye açtım konuyu
  • Restore ettiniz de düzelmediyse sorun donanımsaldır.
  • arkadaşlar benim iphone 3g ekran dondu ve home tusu da bozuk n yapcam yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihokos01 -- 19 Temmuz 2011; 18:33:26 >
  • backup yapmadan dene bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    3 hafta önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sat bence telefoncuya gitsin yerine baska bir tel al servis bi ton para ister iphone 3g nin omru bitti o yuzden sutla gitsin allah servisin eline dusurmesin
  • 3gs'ye geçme zamanın gelmiş demektir...
  • Aynı Sorun Bende de var. Çözebildiniz mi??
  • en son surume guncellemeyin 4 ve ustunu hic hemde cok kasiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Aynı Sorun Bende de var. Çözebildiniz mi??

problemi çözdüm yapacak hiç bişey bulamadımdan rastgele tek tek telefonu kurcalayarak ayarları aça kapata deneye deneye bu sonucu buldum, ayarlar-genel den konum servislerini kapattıktan sonra birdaha hiç donmadı yaklaşık 2 ay oluyor sanırım
  • GÜNCEL

Yukarıda belirttigim çözümde artık fayda etmiyor telefona tekrar donmaya başladı aynı şekilde, hala bi çözüm öneriniz varsa bekliyorum..
  • Cihazınız hakkında biraz bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışayım? Versiyon? JB var mı? Vs vs... Birde restore edip denediniz mi? Restoreden sonra backup yüklüyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Cihazınız hakkında biraz bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışayım? Versiyon? JB var mı? Vs vs... Birde restore edip denediniz mi? Restoreden sonra backup yüklüyormusunuz?

en az 10 kere restore edip jbli jbsiz 3.1.3 ten 4.2.1 e kadar versiyonları backupsız 0 dan denedim, ek olarak whited00r custom fw leri de denedim.Hepsinde aynı donuyordu.

bu olaylardan sonra sorun donanımsalmış gibi gözüküyor ancak ben 3 ay önce konum servisleri özelligini kapatarak (rastgele oldu bu) yaklaşık 3 ay kadar sorunumu bu şekilde halletmiştim ancak bu hafta tekrar başladı durduk yere ve 3 ay önceki halinin aynısını aldı.

birde diyelimki servise götürdüm bu adamlar gerçekten düzeltir mi bu sorunu, yoksa sadece versiyonunu falan yükseltip fiyatı bana giydirirler mi? bu yüzden bugune kadar servise sıcak bakmadım.

• Sizin sorununuza servisin vereceği ilk tepki yazılım güncellemesi yapıp göndermek olacaktır. Siz zaten yapılmasî gereken her şeyi yapmışınız. Cihazın GPS modülünden kaynaklı bir sorun olabilir anlattığınıza göre. Servise vermek yerine işin ehli bir telefoncuya durumu özetleyip tamir için vermeniz daha mantıklı. Tabi maliyet yüksek tutmaz ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Sizin sorununuza servisin vereceği ilk tepki yazılım güncellemesi yapıp göndermek olacaktır. Siz zaten yapılmasî gereken her şeyi yapmışınız. Cihazın GPS modülünden kaynaklı bir sorun olabilir anlattığınıza göre. Servise vermek yerine işin ehli bir telefoncuya durumu özetleyip tamir için vermeniz daha mantıklı. Tabi maliyet yüksek tutmaz ise.

teşekkürler hocam yazdıklarınızı dikkate alacagım
  • servise vermedim yine, son mesajı attıgım 26 aralık günü telefon yine donmuştu home + power tuşuyla reset atarken elimden kaydı ve az bi mesafeden yere düştü 1 hafta oluyor işte bi daha donmadı çok ilginç

birdaha ki donma sezonunda görüşmek üzere hoşçakalın
  • bende iphone 4 var aynı sorun. uygulamalardan atma oluyor mu? sorun işlemci yüzde 95
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

bende iphone 4 var aynı sorun. uygulamalardan atma oluyor mu? sorun işlemci yüzde 95

donduktan sonraki resette eğer cihaz sağlıklı reset attıysa normal çalışıyordu, ancak bozuk reset attıgı zamanlar cihazdan hiç bi şekilde SES çıkmıyodu ve uygulamalardan atıyodu girince.

birde bu sağlıklı reset ve bozuk reset terimlerini ben uydurdum, yani ben öyle diyodum normalde yoktur öyle bişey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.