Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu şekilde düşünürsen Vodafone'da Türkiye'de 3Gyi bedavaya veriyordu. 0 TL'ya..

quote:

Orjinalden alıntı: HighFlyerX

iphone 3gs
    $199* dan başlayan fiyatlarla

iphone 3g
    şimdi sadece.. $99*

yukardakiler amerika fiyatları.... bunu gördükçe deli oluyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: HighFlyerX

iphone 3gs
    $199* dan başlayan fiyatlarla

iphone 3g
    şimdi sadece.. $99*

yukardakiler amerika fiyatları.... bunu gördükçe deli oluyorum....

bu fiyatlar kontratlı fiyatlar aynen TR de olduğu gibi... millet bu fiyattan sanıp sonra sapıtıyo forum kirliliği oluyor haliyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 9 Haziran 2009; 23:48:01 >
  • Edit: Yazmama gerek kalmadı benden önce 2 arkadaş yazmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 9 Haziran 2009; 23:54:40 >
  • valla eğer iphone 3gs 1.700 1800 gibi çıkarsa ben alırım ama bu fiyat 32 liğin fiyatı olsa süer olur :D aslında 16 ideal 32 şimdilik biraz fazla diyorum şahsi fikir olarak ve 3g mi 3g s mi diye soranlarada vaktin ve birazdaha katabileceğin paran varsa 3gs al şimdi 3g alsan 3 4 ay sonra 3gsalmak isticeksin bundan emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

biraz da tuttugun takimla alakali

iphone larin arkalari siyah ve beyaz .. besiktaslilar alabilir ... ozellikle 3 G leri .. yanindaki arkadasinda da diger rengi olur , ahenkli olur

yeni iphone ise fener ve besiktaslilara haram .. 3 GS .. telefonunuzda ,cebinizde , her an yaninizda rakibin ismini ve bas harflerini tasiyacaksiniz

G.sarayliysaniz 3 GS varken baska modeli alinir mi ? mantikli olalim

O SORUN COKTAN COZULDU..

AZIZ YILDIRIM STEVE İLE ANLASTI GELECEK YIL KI MODELIN ADI DA iPhone 3FB OLACAK

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ?

• bana öyle geliyor ki iphone 3Gs 16 gb 3G 8 gb bi fiyata satılır.32 gb da 3G 16 gb fiyatına satılabilir ama yine de turkcell ve vodafone'a güven olmaz.
  • 3bjk istiyoruz
  • 3.0 sürümünü iphone 3g ye yüklediğimizde 3gs ye göre farkları neler olacak?
    -Hız farkı
    3 mp kamera
    magnetometer

başka donanımsal bir özellik geldi mi ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

3.0 sürümünü iphone 3g ye yüklediğimizde 3gs ye göre farkları neler olacak?
    -Hız farkı
    3 mp kamera
    magnetometer

başka donanımsal bir özellik geldi mi ki?

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ilk defa iphone alacak olan için 3G s i öneririm... bende 3G var ve 3Gs almayı düşünüyorum fakat sıfır değilde Turkcellden veya Vodafondan kampanyalı alıp hemen satanlardan almayı düşünüyorum...

Aklın yolu bir ya
    Aynı şeyi planlıyorum.

Başlığı yazan arkadaşa söylüyorum: Biraz bekle, acele etmeEğer 3Gs geldiğinde de hala 3G almayı düşünürsen söz ben satıcam sana uygun fiyata benim 3Gyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 11 Haziran 2009; 16:00:54 >

• Aynı fikirdeyim..Acele etmeyin derim...
    quote:

Orjinalden alıntı: xXKeMaNiXx

herkes fiyat aralığını en az 1600 den başlatmış peki neden ?

Apple eskisinin fiyatını indirdi şimdikini de eskisinin şu anki fiyatındandan piyasaya sürecek.. eğer Turkcell bi ali cengiz oyunu yapmazsa 16GB 3Gs nin kontratsız fiyatları da şimdiki 8GB iPhone 3G nin fiyatıyla aynı olmalı.. (tabi normali bu) ama astronomik fiyatlarla kontratlı 3G satışları devam eden Turkcell bunu yaparmı bilinmez (en azından 3G stoğunu eritir fiyatları aşağı çekmeden önce)

dediğim gibi normal fiyatlarda olursa iPhone 3Gs 16 GB ın fiyatı şu anki iPhone 3G 8 GB ın fiyatıyla aynı olacak ve bence şu an 3G almak için iyi bir zaman değil

• Burada amaç nedir fikirlerinizden onu anlamış değilim.Amaç var olan teknolojiden faydalanmak değilmi?O çıkacak bu çıkacak diye bekleyenler kusura bakmasınlar ama çok şey kaçırırlar.Teknoloji ile yarış olmaz.3G ile 3Gs arasındaki farklar ortada zaten.Kozmetik açıdan bi fark yok.Diger yandanda aa bende en iyisi olsun en son modeli olsun,gören off harika desin die bekleniyorsa onlarada söyliyecek lafım yok.
    Tanıtımı yapıldıgı gün 3gs nin ben 3G ile ilk saatlerimi yaşıyordumBence şuan almak isteyenlerin beklemesi saçma bi seçenek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Burada amaç nedir fikirlerinizden onu anlamış değilim.Amaç var olan teknolojiden faydalanmak değilmi?O çıkacak bu çıkacak diye bekleyenler kusura bakmasınlar ama çok şey kaçırırlar.Teknoloji ile yarış olmaz.3G ile 3Gs arasındaki farklar ortada zaten.Kozmetik açıdan bi fark yok.Diger yandanda aa bende en iyisi olsun en son modeli olsun,gören off harika desin die bekleniyorsa onlarada söyliyecek lafım yok.
    Tanıtımı yapıldıgı gün 3gs nin ben 3G ile ilk saatlerimi yaşıyordumBence şuan almak isteyenlerin beklemesi saçma bi seçenek...

Katılıyorum...Kararımı verdim zaten cumartesi gidip alacağım

Bu işin sonu yok hem.3Gs çıkacak 1 ay sonra bir üst modelin haberi gelecek ... Hep böyle değil mi zaten

Bu arada sen jeilbreak yaptın mı Rdegerli ?

Kafama takılan en büyük sorun bu.Alınca acaba yapsam mı yapmasam mı diye.

Alırken sorsam mı (media markt'a) resmi sitedeki uygulamalar dışında uygulama yüklemem durumunda garanti bozulur mu diye

• jb yaptığın zaman garantiden çıkıyor ama cihazı restore ettiğin zaman jb de gidiyor ve tekrar garantiye giriyor. yani jb yap tlf bozuldğnda cihazı restore yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

jb yaptığın zaman garantiden çıkıyor ama cihazı restore ettiğin zaman jb de gidiyor ve tekrar garantiye giriyor. yani jb yap tlf bozuldğnda cihazı restore yap

Herkes aynısını söylüyor ama kimse şuna bir cavap veremiyor

Ya telefon restore edilemeyecek şekilde bozulduysa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E[x]eCute -- 11 Haziran 2009; 19:42:31 >
  • E[x]eCute

İyide arada Psp modelleri gibi sadece,dış görünüm,incelik gibi farklar yok ki aralarında gidip eski model olan 3g'yi alasın.Düpedüz donanımsal farklar var hemde çok fazla.En kısa örnekle 3GS için bundan sonra inanılmaz güzellikte(grafiksel olarakta)oyunlar çıkacak ama sen yararlanamayacaksın.Onunda yanında yazılımlardanda yeri geldiğinde yararlanamayacaksın.Bu farklar Psplerin arasındaki gibi görünüm,incelik,hafiflik değil düpedüz bir elektronik cihazın beyni olan donanımsal özellikler.Karar senin çok yanlış bir hareket ama gönlün nasıl istiyorsa.Paran yoksa tabii 3G al ama Bana şuan 3GS gibi eski modellere göre çok üstün olan modeli seçmemek çok mantıklı gelmiyor.Bu arada bu kadar donanım farkının olmasından dolayı Apple eski kullanıcılarına tekmeyi rahatça basmış bunu çok açık söylemek gerek.Oyun severler için 3GS şuan piyasanın en iyi portatif konsoluda oldu diyebiliriz.Cihazın donanımsal özelliklerini iyi kullanırlarsa çok iyi bir cihaz.Kontrolleri yok ama yinede çok iyi.

• FARK ETTİNİZ Mİ BİLMEM :D BU TELEFONDA DA 3G ÖN KAMERA Y O K :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Burada amaç nedir fikirlerinizden onu anlamış değilim.Amaç var olan teknolojiden faydalanmak değilmi?O çıkacak bu çıkacak diye bekleyenler kusura bakmasınlar ama çok şey kaçırırlar.Teknoloji ile yarış olmaz.3G ile 3Gs arasındaki farklar ortada zaten.Kozmetik açıdan bi fark yok.Diger yandanda aa bende en iyisi olsun en son modeli olsun,gören off harika desin die bekleniyorsa onlarada söyliyecek lafım yok.

Sen amaç ne anlamamışsın ama ben de senin söylediklerinden bişey anlamadım arkadaşım. Görünüm olarak zaten bir fark yok aralarında. 3Gs'e geçmek isteyen biri neden kafasını şekile taksın ki? Çünkü eğer dediğin gibi ''gören off harika desin'' diye biri alıyorsa şu diyalog kaçınılmaz olacaktır.

1: Bak lan yeni iPhone aldım, nasıl?
    2: Olm sen bunu yeni almadın ki, bu bayadır var sende.
    1: Yok bu yeni çıktı.
    2: Bana aynıymış gibi geldi.
    1: ...

Kimse de bu derece salak olamaz herhalde. Anlatabilmişimdir umarım.

Ayrıca bi alıntı da ScAnMaN arkadaşımdan yapmak istiyorum. Çok güzel açıklamış çünkü.

quote:

En kısa örnekle 3GS için bundan sonra inanılmaz güzellikte(grafiksel olarakta)oyunlar çıkacak ama sen yararlanamayacaksın.Onunda yanında yazılımlardanda yeri geldiğinde yararlanamayacaksın.Bu farklar Psplerin arasındaki gibi görünüm,incelik,hafiflik değil düpedüz bir elektronik cihazın beyni olan donanımsal özellikler.Karar senin çok yanlış bir hareket ama gönlün nasıl istiyorsa.Paran yoksa tabii 3G al ama Bana şuan 3GS gibi eski modellere göre çok üstün olan modeli seçmemek çok mantıklı gelmiyor.

Son olarak da; yeni iPhone alacak arkadaşlara kesinlike yeni çıkacak olan 3Gs modelini beklemelerini tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 12 Haziran 2009; 12:31:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ilk defa iphone alacak olan için 3G s i öneririm... bende 3G var ve 3Gs almayı düşünüyorum fakat sıfır değilde Turkcellden veya Vodafondan kampanyalı alıp hemen satanlardan almayı düşünüyorum...

Aklın yolu bir ya
    Aynı şeyi planlıyorum.

Başlığı yazan arkadaşa söylüyorum: Biraz bekle, acele etmeEğer 3Gs geldiğinde de hala 3G almayı düşünürsen söz ben satıcam sana uygun fiyata benim 3Gyi

Aynen.bugün telefoncu arakadaşımla konuştum.kullanamıycak birine sözleşmeli satcam sonra ondan geri alcam dedi :) dedim bana da öle bi kıyak yap.tamam dedi.ben yoksa 3g varken gidip de 1400-1500 vermem 3g s ye

• quote:

Orjinalden alıntı: E[x]eCute

quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

jb yaptığın zaman garantiden çıkıyor ama cihazı restore ettiğin zaman jb de gidiyor ve tekrar garantiye giriyor. yani jb yap tlf bozuldğnda cihazı restore yap

Herkes aynısını söylüyor ama kimse şuna bir cavap veremiyor

Ya telefon restore edilemeyecek şekilde bozulduysa ?

Dostum kimse cevap veremiyor değil. O durumda yapılacak bir şey yok malesef. Geçmiş olsun der herkes anca
    2008 Mart ayında iPod Touch almıştım. Defalarca kilitlenmeler, müzik çalmama, video oynatmama gibi bir çok problemle karşılaştım ama hiçbir zaman restore edilemeyecek gibi bozulmadı. Bir şekilde iTunes'a tanıtmayı başarıyordum.

3G ile henüz böyle bir sorun yaşamadım yani restore etmem gereken bir sorunum olmadı. Aslına bakarsan henüz hiç sorun çıkarmadı diyebilirim. Yani o derecede bozulması şanssızlık olur artık ne diyeyim. O yüzden jb yapmaktan çekinme. Jb'siz iPhone, ketçapsız patates gibi olur. Yenir ama tat alamazsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.