Şimdi Ara

iphone 3g cihazım bir türlü şarj almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunsuz bir sekilde kullandığım iphone 3g dün yolculuk sırasında son damlasına kadar şarjını kullanmak zorunda kaldım.
    eve geçtiğimde şarja taktım hiç bir belirti yok. 2-3 saat takılı bıraktım ama değişen bişey olmadı..
    bilgisayar'dan deniyim dedim onda da sonuç hüsran.. hem de 3 ayrı bilgisayarda denedim.
    bugün telefoncuya gittim oradaki iphone şarjı ile denedık yıne değişen bişey yok.

yardımlarınızı bekliyorum..

not: power tusuna basınca 3-4 saniye acık kalıyor sarja bağlamamı istiyor (kırmızı pil ve şimşek işareti)

• quote:

Orijinalden alıntı: qLv

sorunsuz bir sekilde kullandığım iphone 3g dün yolculuk sırasında son damlasına kadar şarjını kullanmak zorunda kaldım.
    eve geçtiğimde şarja taktım hiç bir belirti yok. 2-3 saat takılı bıraktım ama değişen bişey olmadı..
    bilgisayar'dan deniyim dedim onda da sonuç hüsran.. hem de 3 ayrı bilgisayarda denedim.
    bugün telefoncuya gittim oradaki iphone şarjı ile denedık yıne değişen bişey yok.

yardımlarınızı bekliyorum..

not: power tusuna basınca 3-4 saniye acık kalıyor sarja bağlamamı istiyor (kırmızı pil ve şimşek işareti)

Şarj portu bozulmuştur ona madraf yapcana garantiye yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up. kımsede olmadı mı böyle bi sorun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLv

up. kımsede olmadı mı böyle bi sorun??

Benim eski 3gs de arka kapağın şarj olan yer varya kapak oradı çatlamıştı zaten bunlar iphone 3g-3gs in kronik sorunları onu sat 4s al

• Pil omrunu doldurmus olmasin. Tamamen bosaldigi icin toparlayamiyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre şarjda dursun biraz home+power tuşlarına basılı tutarak açmayı deneyin bi. Cihaz 3g sonuçta pil ömrüde dolmuş olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.