Şimdi Ara

Iphone 3g 8gb yurtdışından gelen telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler telefonu artık kaç aydır kullanmadımı hatırlamıyorum bile bıktım pasaport bulamıyorum hiç bir yerden amcam getirdi telefonu gittik açtırmaya 37 gün oldugu için açmadılar şuan sürüm 3.1.3 te iphone telefonu pasaport hariç bir alternatif açtırma yöntemi varmı yada pasaportu olan

• Şuan kayıt ettirsen bile telin büyük ihtimal locked olduğundan ve unlock çıkmadığından yine de kullanamayacaksın. Ümre'den gelen bir vatandaş bulabilirsen daha rahat halledebilirsin işini. Ben 4 sene önce böyle halletmiştim.
  • valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S

hangi ildesin?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S

hangi ildesin?=

düzce/akçakoca
  • güncel
  • arkadaşım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla belli bi süre geçtikten sonra telefon bi daha pasaport kaydı ile açtırılamıyor ve yurtiçinde kullanılamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

arkadaşım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla belli bi süre geçtikten sonra telefon bi daha pasaport kaydı ile açtırılamıyor ve yurtiçinde kullanılamıyor.

ne alakası var öyle bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.