Bildirim
Iphone 3g 8gb yurtdışından gelen telefon

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şuan kayıt ettirsen bile telin büyük ihtimal locked olduğundan ve unlock çıkmadığından yine de kullanamayacaksın. Ümre'den gelen bir vatandaş bulabilirsen daha rahat halledebilirsin işini. Ben 4 sene önce böyle halletmiştim. -
valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S -
quote:
Orijinalden alıntı: fikriakin
valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S
hangi ildesin?= -
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
quote:
Orijinalden alıntı: fikriakin
valla kardeş hiç kimseyi bulamıyorum ya :( büyükşehir de oturmadıgımdan olsa gerek :S
hangi ildesin?=
düzce/akçakoca -
güncel
-
arkadaşım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla belli bi süre geçtikten sonra telefon bi daha pasaport kaydı ile açtırılamıyor ve yurtiçinde kullanılamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: deimos
arkadaşım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla belli bi süre geçtikten sonra telefon bi daha pasaport kaydı ile açtırılamıyor ve yurtiçinde kullanılamıyor.
ne alakası var öyle bir şey yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X