Siyah renk cihazimi satiyorum,garantisi bitmis olup piyasadaki en temiz cihazdir ne kronik catlak ne de cizik degisen tamir asla yoktur kardesimin cihazi tuslarinda gomulme falan asla yok ilk gunku gibidir mukemmel durumda ignesine kadar full kutuludur
Yalniz anlamadigim bisi var alali 2 sene oldu fakat orjinal kutusundaki imei cihazdan farklidir degisen cihaz degil teknik servis yuzu gormedi bugun farkettim kutudaki imei farkli sadece genpa sitesinden hicbir sorun olmadigini gorebilirsiniz inanin neden farkli bilmiyorum
İrtibat icin 0535 293 92 90 emre Fiyat 620 tl Takas 3gs sadece Onceligim satistir
Yalniz anlamadigim bisi var alali 2 sene oldu fakat orjinal kutusundaki imei cihazdan farklidir degisen cihaz degil teknik servis yuzu gormedi bugun farkettim kutudaki imei farkli sadece genpa sitesinden hicbir sorun olmadigini gorebilirsiniz inanin neden farkli bilmiyorum
aynı sey benım cıhazımdada var bendede 3g 8gb var kutuyla tel farklı genpadan sorgulattıgında genpa cıhazıdır dıyor ama sanırım herkezde olan bısey sıkıntı olmaz o yonden..
İcim rahatladi pasam inan bugun farkettim inananamadim sorusturdum asla sikinti olmaz dediler