her şeyi tamamladık fakat şu anda hala cihazda fazla ve üst düzey programlar, oyunlar yüklü değil. ve eminim ki benim gibi bir çok arkadaş daha vardır. önerilerinizi bekliyoruz gerek program gerek oyun olarak. mesela msn'e bağlanmak için hangi programı kullanıyorsunuz ve ne kadar kullanışlı? önereceğiniz programlar itunes'un free arşivinden de olabilir yeter ki donanımlı, kullanışlı bir iphone'umuz olsun. bir de (evet forumda araştırmadım) herhangi bir mp3 dosyamızı nasıl zil sesi yapabiliyoruz acaba? çok teşekkürler
up
quote:
Orjinalden alıntı: phlegmTR
(evet forumda araştırmadım)
Up up yazana kadar forumda araştırmayı denesen?
Öncelikle cydia dan mipatch3.0 ı indir bir source eklemen gerek bende tam bilmiyorum forumda araştır sonra appulo.us dan begendiğim oyun program vs.. pc,2ne indir sonrada itunes ile sync et
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
Orjinalden alıntı: phlegmTR
(evet forumda araştırmadım)
Up up yazana kadar forumda araştırmayı denesen?
sadece mp3'ü zil sesi yapmayı aramamıştım, onu da buldum zaten. saol üstün yardımların için.
quote:
Orjinalden alıntı: KrcgN®
Öncelikle cydia dan mipatch3.0 ı indir bir source eklemen gerek bende tam bilmiyorum forumda araştır sonra appulo.us dan begendiğim oyun program vs.. pc,2ne indir sonrada itunes ile sync et
miPatch'in ismi değişti 3.0 ile birlikte, cydia.hackulo.us kaynağından Appsync for 3.0 olarak bulabilirsiniz.
miPatch'in ismi değişti 3.0 ile birlikte, cydia.hackulo.us kaynağından Appsync for 3.0 olarak bulabilirsiniz.
Bende bilmiyordum saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme