arkadaşlar iphone 3g de turbo simle 2.1 versiyon kullanıyorum herşey güzel çalışıyor tek sorun turkcelloperatör logosunu bir türlü ayarlıyamadım onun yerine tr turkcell yazısı scroll oluyor sol üst köşede unknown carrier klasörüne alakalı dosyaları kopyaladım ama işe yaramadı acaba turbo simle ilgili bir problem mi ? turbo simle 2.1 3g kullananlar arkadaşlar cevap yazabilirse sevinirim
bendede aynısı kardeş
iTunes'dan carrier update yap. En azından sinir bozucu kayan yazıdan kurtulursun.
itunes dan update yaptım gene olmadı bir gün boyunca uğraştım kafayı yedim ama en sonunda buldum çözümü forumda anlatıldığı gibi turcell operator logosunu aynen unknown bundles ın içine koplayayın sonra gidin cydia dan Make it Mine (erica sadun un) adlı uygulamayı yükleyin operator logosu olarak büyük harflerle TURKCELL yazın ve uygula deyin ondan sonra böcüklü turkcell logosu gözüktü bende (TURKCELL yazınca olmazsa birde TR TURKCELL yazın) :) şimdi tek sorunum 2.1 de app uzantılı uygulamalı winscp den kopyalayınca summerboard da gözükmemesi sadece cydia dan yeni bir program kurunca geliyor :( onuda çözersek değmeyin keyfime :)
Turkcell_tr.bundle klasörünün içindeki iki tane png dosyasını silin, şu bahsi geçen değiştirdiğiniz dosyalardaki png dosyalarını bu klasöre atın, fakat sizin attığınız dosyaların adları
FSO_..._TURKCELL bunu FSO_..._Turkcell olarak değiştirin aynını DEFAULT içinde yapın.. makineyi yeniden başlatın logolar gözükmeye başlayacak..
onuda denemiştim olmamıştı bende
Teşekkürler dostum. Aynı sorun bendede vardı. 3G iPhone umda 2.1 version yükledim ve ne yaparsam yapayım operatör logolarını çıkaramadım. Şimdi senin dediğin MakeItMine programını yükledim ve oldu. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)