iPhone 3G 3.1.3 versiyonu Unlock (SimLock) İşlemi -3GSlerde çalışmaz-
slm arkadaslar.bir formda gordum aynen size aktariyorum,nasil yapilacagini ben yaptim ama olmadi,belki sizler yapabilirsiniz,simdiden kolay gelsin.
evet arkadaşlar 3.1.3 çıktı ortalık karıştı jailbreak bekledik çıktı onu yaptık bu seferde telefonların çogu ipod olarak kaldı
biliyorsunuz yeni versiyonla beraber bootloader ve baseband ımızda yükseliyor ve unlock (simlock) işlemi olmuyordu bunu duyan arkadaşlar fuzzyband 3.1.3-1 versiyonunu çıkardılar
yurtdışından simlock lu gelen benim gibi cihazı Vodafone den alıp sadece vodafone ile çalışan arkadaşlar
3.1.3 de unock işlemi tamamdır
öncelikle cihazı 3.1.3 yükledikten sonra Redsn0w 0.9.4 ile Firmware 3.1.3 Jailbreak ÇIKTI...
yukarıdakileri anlatılanları harfiyen yerine getirirseniz cihazının yazılım kilidini kırmış ve cydia ya kavuşmuşunuzdur
daha sonra cydia ya giriyorsunuz.sonra alt sag köşeden search e tıklıyoruz ,arama kısmına fuz yazıyoruz zaten altta çıkıyor fuzztband programımız onu kuruyoruz direk 3.1.3 programı çıkıyor zaten ,
sonra fuzzyband programını açıyoruz ve program bilgilerimizi kontrol ediyor ve altta downgrade tuşu aktif oluyor bizde downgrade e tıklıyoruz ve 1 dakika kadar bekliyoruz sonra işlem tamamdır baseband ve bootloader versiyonumuz düşmüş oluyor ve alttaki şekilde oluyor
daha sonra blackrain i çalıştırıyoruz ve make it rain diyoruz unlock işlemimiz tamamdır
resimlerdede gördügünüz gibi vodafone kilitli cihazımı avea da sorunsuz kullanabiliyorum
şimdide emin olalım iphone bize oparöterde ne diyor,ve mutlu son