Şimdi Ara

iphone 2g yeniden yazılım nasıl yüklenir bilenlerden yardım bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar dün akşam evi toparlarken 6 sene önce kullandığım fakat kaybolduğunu sandığım iphone 2g telefonumu buldum fakat telin imeisi vs herşeyi patlamış.

Herneyse ben teli bilgisayara bağlayıp kurcalarken iyice mahvettim telefonu ve sanırım üzerindeki yazılımı silindi resimde koyduğum hatayı alıyorum.

tekrardan teli itunes falan ile bağladım fakat yükleme falan yapamadım imeisi kayıt dışı ile alakalı olabilirmi ben buna yeniden nasıl yazılım yükleme yapabilirim neler gereklidir bu iphonedan sonra hep android kullandığım için çok uzağım.

itunes şartmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 3 Ekim 2014; 13:41:58 >

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• Aktive etmek için PIN kilidi olmayan bir sim kart takın diyor. Bundan yazılımın silindiğini nerden çıkardın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Aktive etmek için PIN kilidi olmayan bir sim kart takın diyor. Bundan yazılımın silindiğini nerden çıkardın?

Cevap için teşekkürler şurdan çıkardım ;

Çünkü dün teli ilk bulup şarja taktığımda menüsü özellikleri herşeyi açıktı internette araştırma yaptım iphone 2g için olan ios çok eski hiçbirşey yok fakat white00dr adında diğer uygulamarında rahatça kurulabileceği ios 7 benzeri bir uygulama buldum onu yüklemek isterken bu hale geldi yoksa öncesinde resimdeki hatayı almıyordum.

ben sim kart taktım düzelmedi fakat taktığım simkart pin kodu soruyordu pinkodunu kapatıp birde öle deniym ozaman.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • hocam ebayda iphone 2gyi 15.000$ satışa çıkartmışlardı tarihi eser olmuş hiç uğraşmayın bence

Orijinalden alıntı: kokerax

hocam ebayda iphone 2gyi 15.000$ satışa çıkartmışlardı tarihi eser olmuş hiç uğraşmayın bence

Hocam teli şans eseri buldum evde ama sebebini bilmediğim bir mutluluk yaşadım

Ben bu teli yurt dışından getirttiğimde Türkiye'yede samsung d900ler nokia N95ler falan vardı gören o ne olum hesap makinesi gibi falan tepkiler veriyorlardı bendeki manevi değeri çok yüksek kullanıma hazır hale getirmek istiyorum ama olmuyor.

sanırım simkart kilitlenmiş itunesa bağladığımda bu iphone'da takılı olan sim kartı desteklenmiyor gibi görünüyor diye bir hata veriyor telefoncuya götürsem yapar büyük ihtimallede yapabileceğim birşey varsa boşuna para vermek istemiyorum .

• işte onu diyorum hocam şimdi bir telefoncuya götürseniz alacak 50-100 tl. koyun satışa belki alacak biri çıkar. alınmasa zararınız ne ki

Orijinalden alıntı: ylönen

Herkese iyi günler.

Arkadaşlar dün akşam evi toparlarken 6 sene önce kullandığım fakat kaybolduğunu sandığım iphone 2g telefonumu buldum fakat telin imeisi vs herşeyi patlamış.

Herneyse ben teli bilgisayara bağlayıp kurcalarken iyice mahvettim telefonu ve sanırım üzerindeki yazılımı silindi resimde koyduğum hatayı alıyorum.

tekrardan teli itunes falan ile bağladım fakat yükleme falan yapamadım imeisi kayıt dışı ile alakalı olabilirmi ben buna yeniden nasıl yazılım yükleme yapabilirim neler gereklidir bu iphonedan sonra hep android kullandığım için çok uzağım.

itunes şartmıdır ?

Hocam iphone 2 g lere fake imei atılıyor
    Arastırın netten bulursunuz yani her türlü kullanıma açılır merak etmeyin
    Yalnız biraz arastırın netten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokerax

işte onu diyorum hocam şimdi bir telefoncuya götürseniz alacak 50-100 tl. koyun satışa belki alacak biri çıkar. alınmasa zararınız ne ki

100-150 tl için satmak istemiyorum dursun hatıra olur ileride daha değerlenir belki şuanda sahibindende 150tlye satan var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.