Şimdi Ara

İphone 2G için İOS4 Detaylı Anlatım(Custom Fw İle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod Touch 1G & iPhone 2G için iOS4 Kurulumu (3.1.3 modifiyeli)

iPhone2G Kullanıcıları için;

http://H-o-t-f-i-l-e.com/dl/67683134/3be5253/iPhone11_whited00r3.2_HACKTIVATED.ipsw.html

iPod 1G Kullanıcıları için;

http://H-o-t-f-i-l-e.com/dl/67436368/aa28782/iPod11_whited00r1.7.ipsw.html

Aradaki "-" leri silmeyi unutmayın.

iPhone 2G ve iPod Touch 1G kullanıcılarının merakla beklediği custom diyebiliriz. Bilindiği gibi bu cihazlar 4.x versiyonlarını yüklemeyedikleri için bir çok yenilenen uygulamalarıda kullanamıyordu. Fakat bu custom sayesinde bu korkulu rüyamız bitmiş oluyor. Yüklemeside oldukça basit.

Öncelikle bu customu kurabilmemiz için cihazımızın jailbreakli olması gereklidir. Herhangi bir yöntem ile cihazınızı jailbreak yapabilirsiniz. iTunes sürümünüzün 9.2.1 olması gereklidir. Mc model kullanıcıları denemesinler. İşlemlere başlamadan önce yedekleme yapmayı unutmayınız.

Custom dosyamızı indiriyoruz ve chazımızı USB ile bağlıyoruz. iTunes'u açarak Shift tuşuna basılı tutup ekranda gördüğümüz Restore butonuna basıyoruz. Açılan pencereden indirdiğimiz firmware dosyamızı seçiyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor ve işlemleri bitirmesini bekliyoruz.

Yukarıdaki işlemi bitirince tarama çubuğumuz geliyor...

Bu tarama bittikten sonra restore kısmına geçiliyor. Bütün bunlar yapılırken herhangi birşey yapmıyoruz.

Üstteki resimdeki gibi Restoring ekranı geldiğinde cihazınızda da yükleme çubuğu belirecektir. Yüklemenin tamamlanmasını bekliyoruz. Ve işlemler bitince aşağıdaki resimde olduğu gibi bir ekran geliyor karşımıza.

Ve bu işlemden sonrada cihazımıza usb ve iTunes işareti gelecektir. Cihazınızı usb'den çıkarın ve tekrar takın. Eğer karşınıza -98... gibi bir hata çıkarsa tamam diyip geçin.

Cihazınız yeni custom ile karşınızda...

KAYNAK ikaynak

• bunu iphone 2g fake imei ile yaparsam eski imei geri mi yükleniyor sadece bunu merak ediyorum birde tekrar jb yapacakmıyız kaynak pek acıklayıcı olmamıs gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

bunu iphone 2g fake imei ile yaparsam eski imei geri mi yükleniyor sadece bunu merak ediyorum birde tekrar jb yapacakmıyız kaynak pek acıklayıcı olmamıs gibi geldi bana

Gayet açık hocam.
    Cihaza yeni bir fw atıldığı için imei orjinale döner dolayısı ile Fake imei olanlar yapmayacak.Yapsada imei değiştirmenin yollarını arayacak.
    telefona jb li fw atamayacağımız için ;3,1,3 fw olduğu için spiritle jb yapılabilir.
  • ozaman bana uymaz bu ben kendi sürümümle mutlu olayım kasınmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

ozaman bana uymaz bu ben kendi sürümümle mutlu olayım kasınmıyım

• ben bu işlemi yaptım ve şuan tel.imde no sim uyarısı var ne yapacağım :-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsea

ben bu işlemi yaptım ve şuan tel.imde no sim uyarısı var ne yapacağım :-(

telefoncu 20 ye yapıyomuş hacım
    bana da bi arkadaş söylemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim ben bişey soracam. ben itunes 9.2.1 indiriyorum .yüklüyorum ama bi hata veriyor bunu itunesin son surumu ile yapsak bi problem çıkar mı ?
  • akşam eve gidince hemen deneyeceğim mesajım bulunsun

eve geçer geçmez denedim , süper 3.1.3 den çok farklı bi telefonunuz olduğunu hissedeceksiniz...

Telefonum : İphone 2G 16GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focus447 -- 1 Mart 2012; 1:01:27 >
  • denemek lazım eski telefonda, yeni gördüm..
  • bu konudaki linklerin yenilenmesi mümkün mü acaba ? tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.