Şimdi Ara

Iphone 2g 8gb Satilik 340 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki senedir kullandigim iphone 2g 8gb satiyorum. Urun kutusu ile gelmektedir. Kutunu icin usb kablosu ve dock vardir. Kulaklik veya fis yoktur. Telefonu usb kullanarak sarj ediyorum.
    Telefonda herhangi bir olu pixel yoktur. Sadece operatorun yazdigi yerde bir aydinlik vardi,bu olu pixer kesinlikle deildir.Sadece bir aydinlik var. Telefonun ekrarninda hicbir sorun yoktur.Arkasinda ise normal kullanimdan dolayi cizikler vardir. Vurgu cikigi yoktur.Ama kapagin arkasinda cizikler vardir. Telefon pasaporta kayitlidir. Telefonda hala 1.1.4 bulunmaktadir,telefonu turkcell olarak kullaniyorum,sadece aramak ve mesaj cekmek icin kullandigimdan sistemi yukseltme geregi gormedim. Telefonun pili yeni gibi hic sorunsuzdur. Isteyen bana pm atip telefonun resimlerini mail araciligi ile atabilirim.

Fiyati 340 tl
    Taka dusunmuyorum,istanbul avrupa yakasinda oturuyorum ve takas dusunmuyorum. Elden teslim ederim,sikitinti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rifat Can -- 25 Eylül 2010; 20:19:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam resim ekleyebilir misin
  • kardesim resim eklemesini bilmiyorum,yarim saat arastirdim bulamadim,biliyorsan sen soylermisin?foruma upload edebilirmiyiz?
    Bu arada e-mail adresini bana ona gondereyim istersen.

• pm
  • pm cvplandi,son surat devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.