Şimdi Ara

iPhone 2G/3G FW 2.2 Jailbreak | QuickPwn 2.2 [Adım Adım-Resimli] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
56.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Porthios

öncelikle konuyu tebriği bir borç biliyorum, ve sizlere başımdan geçenleri kronolojik bir sırayla aktarıyorum..

Ben iphonumu 1 sene önce almıştım versiyonu 1.1.2, sonra 1.1.3 e yükseltmiştim. Bir sene kadardır da 1.1.3 de kullanıyordum. Artık update etmenin vakti gelmişti. Konudaki bilgiler ışığında update etmeye başladım. Önce dosyaları indirdim. Sonra itunesta son bi kere sync dedim. (o sırada iphonun back upını almış). Sonra update tuşuna shift e basarak tıkladım(dosyadan update için). İndirdiğim dosyayı gösterdim ve update dedim. Sonra extract etmeye başladı. Başladığımda harddiskte 1gb yer olmasına rağmen low disk space uyarısı gördüm(baktım 84mb yer kalmıştı c: de) ve o yüzden midir bilmem hata verdi ve update sona erdi. Iphone ise recovery modda kaldı. Bir iki kere takıp çıkardım ve restart ettim ama bi işe yaramadı. itunes u açtığımda karşıma recovery modda bir iphone takılı uyarısı geldi ve restore etmek isteyip istemediğimi sordu. ben de çaresiz update and restore dedim. Sonra son sürüm versiyonu internetten indirdi. (belki de benim update ettiğim dosya bozuktur diye indirmeyi özellikle istedim.) Sonra versiyon 2.2.1 i indirdi ve iphona kurdu. Sonra dedim jailbreake edeyim. Açtım quickpwn yi ve uygulamaya başladım. doyayı sorunca ben itunestan update ettiğim için otomatikman buldu fakat string hatası verdi. Ve o zaman fark ettim ki quickpwn versiyon 2.2.1 i desteklemiyordu. O zaman dedim eski dosyadan bi kere daha kurmayı deneyeyim. Sonra shift ile restore a basarak mesajda linki olan 2.2 dosyasını gösterdim ve kurdum. Sonra quick pwn yi çalıştırdım ve unlock seçeneğini de tikleyerek resimlerdeki adımları izledim. bootloader dostyalarını da istedi ve mangey arkadaşın linklerini yazdığı dosyaları da gösterdim ve program sorunsuz çalıştı. İphonumu açtığımda ne bir tane contact ne bir mesaj ne bir resim ne de bir müzik vardı ama versiyon 2.2.0 a sahip bir iphonum olmuştu. Sonra dedim ki bari müzikleri atayım. Itunesi çalıştırdım ve karşıma bir soru geldi. "Bu bağladığım iphone şu şu isimli eski iphonun mu yoksa yeni bir cihaz mı?" diye. Ben de eskisi diye yanıtladım ve bana restore etmek isteyip istemediğimi sordu. Ben de kaybedecek bişeyim olmadığı için restore dedim.
    Restore olayı hakikaten çok uzun sürdü. Sanırım 2saat sonra bitti. Restore ettikten sonra telefona baktım ve bütün contactlarım bütün smslerim ve bütün resimlerim geri gelmişti!! evet sanki bir mucize oldu.. Bu restore telefonumu en son sync dediğim zamanki haline döndürdü ama versiyonu 2.2 olarak kaldı. Burda söylemeliyim ki programlarım ve müziklerim geri dönmedi. Sonra son bi kez sync dedim ve tikli olan müzklerim de iphona a eklendi. (ama bu sync olayı önce back up yaptığı için biraz uzun sürdü).

İşte arkadaşlar sırasıyla böyle oldu yani hiç karamsarlığa gerek yok apple kullanıcıya az alan sağlıyor ama hiçbişeyi kaybetmiyorsunuz..
    arkadaşlar ben firmware dosyamı bulamıyorum tekrardan indircem de nasıl indiricem?

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

tüh ya o zaman yedeğini alayım ben sonra yaparım

Alıntıları Göster
    mrb acil yardım edin lütfen. iphone 2g 1.1.4 kulanıyordum 2 ay önce 2.2 ye yükselttim sonra quickpwn ile jailbreak ettim. herşey düzeldi ve 2 aydır sorunsuz kullanıyordum taki düne kadar.dün telim birden takıldı ben de kapattım tekrar açtığımda "geri yükleme gerekiyor. iphone arama yapamıyor veya aranamıyor.itunes'u kullanarak geri yükleyin" diyor fakat itunes'a bağladımda telefonumu görmüyor.tekrar jailbreak yapmaya çalıştım ama son adımda hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi- -- 6 Mart 2009; 17:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi-

mrb acil yardım edin lütfen. iphone 2g 1.1.4 kulanıyordum 2 ay önce 2.2 ye yükselttim sonra quickpwn ile jailbreak ettim. herşey düzeldi ve 2 aydır sorunsuz kullanıyordum taki düne kadar.dün telim birden takıldı ben de kapattım tekrar açtığımda "geri yükleme gerekiyor. iphone arama yapamıyor veya aranamıyor.itunes'u kullanarak geri yükleyin" diyor fakat itunes'a bağladımda telefonumu görmüyor.tekrar jailbreak yapmaya çalıştım ama son adımda hata veriyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    sonunda bi iphonumuz oldu gibi tabi çalıştırabilirsem yardımlarınız bekliyorum...

1-abd alınma kayıtlı 2g 8 gb
    2-arkadaşım turbo sim le kullanıyormus bana verdikten sonra nerdeyse kırma noktasında turbo simi zorla çıkardık..
    3-şimdi turbo simisiz kullnabilirmiyim..?
    4-üsündeki versiyonu bilmiyorum fabrika ayarların nasıl dönerim?
    5-hangi firmware versiyonu yüklemem lazım custom falan gibi çeşitleri var..
    6-bi arkadaşım ilk önce 2 versiyonu sonra 2.2 yükle dedi doğrumu....
    7-itunes la restore yapmaya başladım shifte bassamda basmasamda aynı ekranlar çıkıyo ve download ediyo doğrumu yapıyorum...

teşekkürler...

not : QuickPwn dosyası için itunes kurulu olması gerekiyor..

------------------------------------------------------------------

itunes dan update yaptım QuickPwn ile de denilenleri yaptım açıldı
    ama sol üst köşede no sim diyo yani kartı görmedi .
    turbo sim çıkartırken zarar mı gördü acaba yuvası....

en son zipphone ilemi denesem......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 7 Mart 2009; 20:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

arkadaşlar
    sonunda bi iphonumuz oldu gibi tabi çalıştırabilirsem yardımlarınız bekliyorum...

1-abd alınma kayıtlı 2g 8 gb
    2-arkadaşım turbo sim le kullanıyormus bana verdikten sonra nerdeyse kırma noktasında turbo simi zorla çıkardık..
    3-şimdi turbo simisiz kullnabilirmiyim..?
    4-üsündeki versiyonu bilmiyorum fabrika ayarların nasıl dönerim?
    5-hangi firmware versiyonu yüklemem lazım custom falan gibi çeşitleri var..
    6-bi arkadaşım ilk önce 2 versiyonu sonra 2.2 yükle dedi doğrumu....
    7-itunes la restore yapmaya başladım shifte bassamda basmasamda aynı ekranlar çıkıyo ve download ediyo doğrumu yapıyorum...

teşekkürler...

not : QuickPwn dosyası için itunes kurulu olması gerekiyor..

------------------------------------------------------------------

itunes dan update yaptım QuickPwn ile de denilenleri yaptım açıldı
    ama sol üst köşede no sim diyo yani kartı görmedi .
    turbo sim çıkartırken zarar mı gördü acaba yuvası....

en son zipphone ilemi denesem......

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biri yardım etsin lütfen telefonsuz kaldım iphone bi kenarda yatıyor. yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi-

arkadaşlar biri yardım etsin lütfen telefonsuz kaldım iphone bi kenarda yatıyor. yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    2.2 (5G77) yazılımı olan bir cihazım var, fakat bir türlü sim kartları okumuyor. cihaz aciliyor. cyindia, installer, yellow snow. 0,98 surumu yuklu.
    sorun nedir? nasil sim karti gormesini saglayabilirim?

saygilarimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

sağol dostm

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Eşimin iphone'u var. 2G ve jailbreak'le kırılmış.
    Versiyonu 1.1.3. Modem firmware 04.04.05.G
    1 sene kadar önce abd'den almıştım. Kırdıktan sonra sorun olmaksızın kullandık.

İşin açıkçası iphone'u pek kurcalamadım o yüzden pek de anladığım söylenemez. Üzerinde yüklü installer'ı kullanarak yüklediğimiz 1-2 programı saymazsak hiç bir program yüklemedik.

Bu foruma yeni yeni bakmaya başladım ama tüm forumu incelemeden önce kısa bir-iki sorum olacak, cevabınıza göre hareket edeceğim.

1. jailbreak'li telefona itunes üzerinden program yüklemek mümkün mü?
    2. ver 1.1.3 olan telefonlara program yüklemek mümkün mü?
    galiba bazı programlar ver 2.0 ve üstünü istiyorlar.
    3. Versiyonu arttırmak istersek, nasıl yapabiliriz. Bu forumda anlatılan yöntem sanırım versiyon arttırmak için değil yüksek versiyonlu telefonları kırmak için? Sanırım telefonlara itunes ile yazılım güncellemesi yapılabiliyor ama kırıklara da yapılabiliyor mu - problemsiz bir şekilde-?
    4. evdeki bilgisayarın işletim sistemi XP. Yapacağımız işlemler için önemli olabilir diye bunu da belirttim.

Artık daha verimli kullanmak istiyoruz. Biraz geç oldu ama işin doğrusu kırılan telefonlara doğru dürüst program yüklenemiyor sanıyordum -yanlış şekilde-. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler,
    alpman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpman -- 7 Mart 2009; 21:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpman

Merhaba,

İşin açıkçası iphone'u pek kurcalamadım o yüzden pek de anladığım söylenemez. Üzerinde yüklü installer'ı kullanarak yüklediğimiz 1-2 programı saymazsak hiç bir program yüklemedik.

Bu foruma yeni yeni bakmaya başladım ama tüm forumu incelemeden önce kısa bir-iki sorum olacak, cevabınıza göre hareket edeceğim.

3. Versiyonu arttırmak istersek, nasıl yapabiliriz. Bu forumda anlatılan yöntem sanırım versiyon arttırmak için değil yüksek versiyonlu telefonları kırmak için? Sanırım telefonlara itunes ile yazılım güncellemesi yapılabiliyor ama kırıklara da yapılabiliyor mu - problemsiz bir şekilde-?
    4. evdeki bilgisayarın işletim sistemi XP. Yapacağımız işlemler için önemli olabilir diye bunu da belirttim.

Artık daha verimli kullanmak istiyoruz. Biraz geç oldu ama işin doğrusu kırılan telefonlara doğru dürüst program yüklenemiyor sanıyordum -yanlış şekilde-. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler,
    alpman

Alıntıları Göster
    tekrar gönderiyorum
    biri cevaplayabilirse sevinirim.
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: alpman

Merhaba,

şimdiden teşekkürler,
    alpman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpman -- 11 Mart 2009; 23:56:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

tüh ya o zaman yedeğini alayım ben sonra yaparım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba,

bende 2.2 versiyonlu yurtdışından gelme bir 3g iphone war.telefoncudan almıştım crack vs tüm işlemini yapmıştı sorunsuzca kullanıyordum direkt hattımı takıp.ancak neden yaptım bilmiyorum ama telefondan ayarları sıfırladım..yaklaşık 2 saat sürecek dedi bekledim ve 2 saat sürdü.kapandı tekrar açıldı ama elma ekranı gelip kalıyor.elimde at&t kartı yok..adım adım ne yapmam lazım yine eskisi gibi hattımı kullanmak için yardımcı olur musun?dfu modda iphone u açtığımda bilgisayarım aygıt olarak dfu modda iphone u buluyor ama itunes ta devices kısmında iphone u göremiyorum.ne yapmam lazım ltn yardımcı olur musun .(

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

arkadaşlar merhaba,

bende 2.2 versiyonlu yurtdışından gelme bir 3g iphone war.telefoncudan almıştım crack vs tüm işlemini yapmıştı sorunsuzca kullanıyordum direkt hattımı takıp.ancak neden yaptım bilmiyorum ama telefondan ayarları sıfırladım..yaklaşık 2 saat sürecek dedi bekledim ve 2 saat sürdü.kapandı tekrar açıldı ama elma ekranı gelip kalıyor.elimde at&t kartı yok..adım adım ne yapmam lazım yine eskisi gibi hattımı kullanmak için yardımcı olur musun?dfu modda iphone u açtığımda bilgisayarım aygıt olarak dfu modda iphone u buluyor ama itunes ta devices kısmında iphone u göremiyorum.ne yapmam lazım ltn yardımcı olur musun .(

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar,
    daha önce başka jailbreak başlığı altında sorunumu yazmıştım ama herhengi bir cevap alamadığım için burada şansımı bir kez daha denemek istiyorum
    iphone 3g 16 gb telefonumu aldıktan sonra jailbreak yapıp mutlu bir şekilde kullanmaya başladım, geçen gün bir enayilik yapıp tlf nu update ettim ve doğal olarak jailbreak sıfırlandı, daha sonra tekrar jailbreak yapmak istediğimde de firmware hatası ile karşılaştım,tlf nu incelediğimde modem firmware 02.30.03 olduğunu gördüm, sürüm 2.2.1 (5H11) olmasına rağmen tekrar jailbreak yapmam mümkün olmuyor
    yapmam gereken firmware sürümünü düşürmek mi ki bu konu ile ilgili forumda yol gösteren bir yer var, yoksa beklemek mi
    yardımcı olursanız çok sevinirim, çünkü bu tlf nu jailbreaksız kullanmak hiç tad vermiyor işin doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: skalanova

selam arkadaşlar,
    daha önce başka jailbreak başlığı altında sorunumu yazmıştım ama herhengi bir cevap alamadığım için burada şansımı bir kez daha denemek istiyorum
    iphone 3g 16 gb telefonumu aldıktan sonra jailbreak yapıp mutlu bir şekilde kullanmaya başladım, geçen gün bir enayilik yapıp tlf nu update ettim ve doğal olarak jailbreak sıfırlandı, daha sonra tekrar jailbreak yapmak istediğimde de firmware hatası ile karşılaştım,tlf nu incelediğimde modem firmware 02.30.03 olduğunu gördüm, sürüm 2.2.1 (5H11) olmasına rağmen tekrar jailbreak yapmam mümkün olmuyor
    yapmam gereken firmware sürümünü düşürmek mi ki bu konu ile ilgili forumda yol gösteren bir yer var, yoksa beklemek mi
    yardımcı olursanız çok sevinirim, çünkü bu tlf nu jailbreaksız kullanmak hiç tad vermiyor işin doğrusu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: skalanova

selam arkadaşlar,

2.2.1 versionunda jailbreak yapman için hiçbir engel yok. Quickpwn 2.2.5-2 kullanarak jailbreak yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: skalanova

selam arkadaşlar,

2.2.1 versionunda jailbreak yapman için hiçbir engel yok. Quickpwn 2.2.5-2 kullanarak jailbreak yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde merak ettiğim bir şey söz konusu yardımcı olursanız çok sevineceğim ?
    Telefonumun versiyonu 2.2.
    ITunes da yeni yazılım güncellemesi çıkmakta.
    Şimdi ben telefonu normal bir şekilde update yapıp 2.2.1 e yükseltsem, ilk sayfa da gösterilmiş olan Quickpwn ile jailbreak yapabilir miyim ?
    Telefonum 2G.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzoGS1905

Arkadaşlar benimde merak ettiğim bir şey söz konusu yardımcı olursanız çok sevineceğim ?
    Telefonumun versiyonu 2.2.
    ITunes da yeni yazılım güncellemesi çıkmakta.
    Şimdi ben telefonu normal bir şekilde update yapıp 2.2.1 e yükseltsem, ilk sayfa da gösterilmiş olan Quickpwn ile jailbreak yapabilir miyim ?
    Telefonum 2G.

Alıntıları Göster
    @MuzoGS1905

Bir yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi 2.2.1 versionunu jailbreak yapman için quickpwn 2.2.5-2'yi kullanmalısın. İlk sayfadaki quickpwn 2.2.1 versionuna jailbreak yapmaz.

• quote:

@MuzoGS1905

Bir yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi 2.2.1 versionunu jailbreak yapman için quickpwn 2.2.5-2'yi kullanmalısın. İlk sayfadaki quickpwn 2.2.1 versionuna jailbreak yapmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

@MuzoGS1905

Teşekkür ederim, bgn hepsini hallettim.
    Saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzoGS1905

quote:

@MuzoGS1905

Teşekkür ederim, bgn hepsini hallettim.
    Saol.

Alıntıları Göster
    quicpwn2.2.5-2 versiyonunu indirip işleme başladım, fakat home tuşuna basılı ve jailbreak işleminin son aşamasında quickpwn hata kodu verip kapanıyor, bu gece üç kere restore yapmak zorunda kaldım, problem pc de mi yoksa yeni versiyonda sorun mu var yardımcı olursanız sevineceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: skalanova

quicpwn2.2.5-2 versiyonunu indirip işleme başladım, fakat home tuşuna basılı ve jailbreak işleminin son aşamasında quickpwn hata kodu verip kapanıyor, bu gece üç kere restore yapmak zorunda kaldım, problem pc de mi yoksa yeni versiyonda sorun mu var yardımcı olursanız sevineceğim

Alıntıları Göster
    Anlatanın eline sağlık... Guzel anlatılmış... 1.1.4'den yükselttim versiyonu... Sadece unlock'u işaretleyip, gerekli bootloader'ları atmak gerekiyordu...Ama kolay ve sağlıklı bir şekilde hallettik... Şimdilik bir problem olmadan çalışıyor...
    Emek verenlere teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkymn

Anlatanın eline sağlık... Guzel anlatılmış... 1.1.4'den yükselttim versiyonu... Sadece unlock'u işaretleyip, gerekli bootloader'ları atmak gerekiyordu...Ama kolay ve sağlıklı bir şekilde hallettik... Şimdilik bir problem olmadan çalışıyor...
    Emek verenlere teşekkürler ...

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben de tcellden alınma telefonu jailbreak yaptım versiyon 2.2.1 idi

yalnız şu anda çekmiyor telefon ne yapmalıyım yardım gerek???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotique

Arkadaslar ben de tcellden alınma telefonu jailbreak yaptım versiyon 2.2.1 idi

yalnız şu anda çekmiyor telefon ne yapmalıyım yardım gerek???

Alıntıları Göster
    iphone3g 2.2.1 versiyonda jailbreak yapılmıyormu yoksa benmi yapamıyorum? QuickPwn-225-2 kullanıyorum indirdiğim iPhone1,2_2.2_5G77_Restore dosyasını tanımıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebze

ACİL YARDIM LÜTFEN!!

iphone 3g mi turbosim ile kullanıyordum ancak itunes ile update ettim ve sonra quickpwn22 ile jailbreak yaptım. şu an devamlı "no service" uyarısı alıyorum.. lütfen yardım edin!!

Alıntıları Göster
    Paylasım ıcın tesekkurler.Sorunsuz hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seloo_79

iphone3g 2.2.1 versiyonda jailbreak yapılmıyormu yoksa benmi yapamıyorum? QuickPwn-225-2 kullanıyorum indirdiğim iPhone1,2_2.2_5G77_Restore dosyasını tanımıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seloo_79

Tanımaz tabiki Çünkü Quickpwn'a 2.2.1 dosyasını göstermen lazım. Senin gösterdiğin dosya 2.2 ;

iPhone1,2_2.2_5G77_Restore

• quote:

quote:

Tanımaz tabiki Çünkü Quickpwn'a 2.2.1 dosyasını göstermen lazım. Senin gösterdiğin dosya 2.2 ;

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

o dosyayı nerden indirebilirim acaba? link verebilirmisiniz. söylediğiniz dosyayı yüklersem herhangi bi eksiklik olurmu? veya ikisinin arasında ne fark var? teşekkürler..

Bu arada iPhone1,2_2.1_5F136_Restore dosyasınıda tanımadı başka ne yapabilirim?
    QuickPwn_2.2 , QuickPwn-225-2 bu sürümleriyle yapmaya çalışıyorum olmuyor cihaz turkcellden alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloo_79 -- 17 Nisan 2009; 0:07:48 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.