Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametcakal
    2g 3.1.3 jb yapılmış cydia yüklü fake imei ama cydia loding datada kalıyor. itunes den cracklenmiş uygulama yüklenmiyor. ve bu cydia donması yeni oldu onunla beraber telefonda kasmaya başladı. telefonda crackli uygulama yok cydia ya giremiyorum "loding data" yazısı geçmiyor neden acaba

Uzunca süre bekleyin açılır. Olmuyorsa restore edin.
  • arkadaşlar 1.1.4ü başarılı bir şekilde yükledim ardından ziphone ile do it all dedim yani jb unlock vs.. herşey yapıldı ardından fake imei attım oda sorunsuz çalıştı yani buraya kadar herşeyi yaptım hiç hata vermeden sorunsuzca oldu, sonra itunesin son sürümü üzerinden 1.1.4 ü 3.1.3 e yükseltmeyi denedim tabi custom fw ile. Herşey sorunsuz güzel gidiyor ekrandaki elma logosunun altında bir bar var o bar sonuna kadar dolmuyor sona gelmesine 3-4 mm kala öylece duruyor biraz önce yaklaşık yarım saat bekledim fakat olduğu yerde kalmış bir hareketlenme yok idi. Şimdi tekrar deniyorum ancak yine orda kaldı, bu neden olabilir? custom fw yi yeniden indiriyorum acaba sorun custom fwdemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005
    arkadaşlar 1.1.4ü başarılı bir şekilde yükledim ardından ziphone ile do it all dedim yani jb unlock vs.. herşey yapıldı ardından fake imei attım oda sorunsuz çalıştı yani buraya kadar herşeyi yaptım hiç hata vermeden sorunsuzca oldu, sonra itunesin son sürümü üzerinden 1.1.4 ü 3.1.3 e yükseltmeyi denedim tabi custom fw ile. Herşey sorunsuz güzel gidiyor ekrandaki elma logosunun altında bir bar var o bar sonuna kadar dolmuyor sona gelmesine 3-4 mm kala öylece duruyor biraz önce yaklaşık yarım saat bekledim fakat olduğu yerde kalmış bir hareketlenme yok idi. Şimdi tekrar deniyorum ancak yine orda kaldı, bu neden olabilir? custom fw yi yeniden indiriyorum acaba sorun custom fwdemi?

Büyük ihtimalle fw'den. Farklı bir fw indirmeyi deneyin.

• bir iphone çaylağı olarak burdaki tecrübeli arkadaşlardan özellikle Altuu dan birşeyler öğrenmek istiyorum.
    telefonu abim verdi, bende bilgisayara taktım ve güncelleme yaptım. 3.1.3 sanırım.
    telefonu bir iki gün kullandım ve sonra kilitlendi ve resimdeki gibi.
    imei kontrol ettim yurtdısından pasaport kayıtlı diyor. ve sadece acil aramaya izin veriyor.
    şimdi yazılanların hepsini okudum fakat gerçekten suan ne yapmam gerektiğini hala anlamış değilim.
    telefonu kutusundaki imei numarası ile ekrandaki numara farklı ayrıca.
    eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu üç aydır kullanmadan yatıyor.

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

• Telefonun arkasında ki imei'yi sorgula eğer kayıtlıysa itunes üzerinden orjinal update yap daha sonra redsn0w ile unlock ve jailbreak yap telefonun açılacaktır. Telefonun arkasında ki imei kayıtlı değilse kesinlikle orjinal update yapma cihazın fake imei'lidir. Fake imei olanlar içinde anlatımım mevcut okuyarak tek tek aşama aşama uygulayabilirsin.
  • Telefonun arkasındaki imei kayıtlıysa yapacağın şeyler şunlar;

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7481.20100202.4orot/iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

Bunu bilgisayarına indir, telefonu DFU mod'a geçir, iTunes açılınca shift+restore tuşuna bas ve bu indirdiğin dosyayı göster.

Restore işlemi tamamlandıktan sonra;

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7268.20091008.32pNe/iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw

http://bit.ly/dbIWuF

http://iphonefreakz.com/firmware/BL-39.bin
    http://iphonefreakz.com/firmware/BL-46.bin

Bu 4 dosyayı bilgisayarına indir.

1- Redsn0w programını çalıştır, browse kısmından 1. dosyayı göster (firmware 3.1.2)

2-
     iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu

Install Cydia ve Unlock'u işaretle.

3 - Senden BL-39 ve BL-46 dosyalarını isteyecek, onları göster ve next'e bas.

4- Geri sayım yapmaya başlayacak ve telefonu dfu mod'a geçirmeni isteyecek hemen dfu mod'a gir ve Done! yazısının çıkmasını bekle.

Tüm bu işlemler bittikten sonra telefonunu kullanmaya başlayabilirsin.

• Altuu başta çok teşekkür ederim.

Anlatımın içinde sağolasın. tek soracağım telefonun arkasındaki imei derken ekranda cıkan değil, telefonun kutusunda yazan ise, telefonun kutusunda yazan ile ekranda çıkan imei nosu farklı. kusura bakma bu konuda gerçekten cahil olduğum için bu şeklide soruyorum :(
  • Sen telefonun arkasında yazana bak kayıtlı gözüküyorsa iTunes'tan restore yapınca orjinal haline döner o merak etme.
    Ama arkada ki kayıtlı değilse bu anlattıklarımı yapma sakın...
  • Altuu tesekkürler dediklerini yaptım. hepsi oldu
    sadece bu firmwareler zipten cıktıktan sonra ipsw uzantısında herhangi bir dosya bulamadım

oyuzden itunes direk restore ettim.
    redsnowda ise ipsw olarak tek bir dosya indirdim ve onu tanıttım.

TEK SORUNUM WİFİ İLE ?? bunun sebebi bu kısımda bazı seylerı yanlıs mı yaptım?

EDİT: wi fi çalışıyor ama kapsama alanı cok dusuk eskiden aynı odadan veya bilgisayarla yanyuan iken kablosuz agları gormuyor.

arada bu forumda desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara tesekkur ederim. gercekten guzel bir paylaşım oluyor. :) tabı dedıkerınızın cogunu karambole yaptım sanırım hele redsnowda dfu moda alma tam komedıydı o kadar ugrastım gecmedı
    bırsey yapmadım kendınden tanıdı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinay -- 12 Mart 2011; 17:37:59 >
  • ağ ayarlarını sıfırlamayı dene bakalım?

ayarlar > genel > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırla
  • Güzel kardeşim benim sana çok çok teşekkür ediyorum...Allah razı olsun senden...
  • teşekkürler Altuu,
    dedğini yaptım ag ayarlarını sıfırladım degısen bırsey yok,
    buna da sukur,

artık uygulamaları nasıl yuklenecegıne calısıyım.
    ınternete baglı bır bılgısayara kablo ıle bagladıgımda eskı htc telefonum otomatık baglanıyordu.
    birsey dıyım HTC telefonlarının menusu ve yaptıkları bu telefondan ıyı , ama bununda kullanıcı kolaylıgı essız yok yanı esdegeri, ıphone apple mantıgı bıraz daha farklı sanırım.

sımdı faydalı programları ucretsızlerı bıle ındırmek ıcın ınternetten kredı kaydı yaptırarak ı tunesta hesap acmak mecburı mı ?
  • Cydia'yı aç, sources bölümüne gir add butonuna tıkla "http://cydia.hackulo.us/ " kaynağını ekle.

Oradan Installous programını indir, o programla istediğin herşeyi ücretsiz olarak indirebilirsin.
  • Teşekkürler Altuu,
    en son dedğin olayda Cydia actım.
    more sources kısmına girdim.ama internete bağlanamadığım için su an hata veriyor.
    merak ettiğim bilgisayara kablo ile bağladığımda internete bağlanmasını nasıl sağlayabiliyorum.
    yani bu iphone bu yuzden zevkli herahlde hicbirseyi otomatik olarak yapamıyoruz:)
  • Ya güzel kardeşim bunu yaptık telefonu 1 hafta sorunsuz kullandık...Şimdi sınırlanmış ağ hatası alıyorum...Yardımlarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kaya1 -- 16 Mart 2011; 21:17:55 >
  • Altuu tekrar ve tekrar Merhaba,

Sen ne kadar ogretınce bır o kadar bılmedıgımız sey cıkıyor o yuzden kusura bakma

dedıgın ucretsız ındırme ıslemını yaptım ve fıledude en rahat sekılde ındırmemı saglıyor.

komık bır soru oalcak ama ıos 4 ıstıyor ıpa gonderdıgımde bu ıos 4, 3.1.3 gıbı bır versıyon mu?
    yoksa eklenmesı gereken ayrı bır versıyon mu? yada en azından bu 2g lere yuklenebılıyor mu?

Saygılar ve sonsuz TEŞEKKÜRLER, sayende hem telefonu kullanmayı hemde arızasını gıdermıs olduk
  • makinay iphone 2g'ye ios 4 yükleyemezsin malesef.

ozan_kaya1 cihaz fake imei olabilir tekrar yakalanmış olabilirsin. ayarlardan hakkında bölümüne gir şu anda kullandığın imei'yi kontrol et kayıtsız görünüyorsa tekrar fake imei işlemini yapman gerekecek malesef...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben iphone 2g mi, redsn0wla belirtildiği gibi kurdum. Ancak No SIM diyip duruyor. Telefonu amerika'dan getirtmiştim 4 yıl önce hep 1.1.4le kullanıyordum. 3.1.3e upgrade edeyim dedim telefon yalan oldu.
    IMEIsi kayıtlı kontrol ettim. Ancak neden SIM'i göremediğini çözemedim. Redsn0w 0.9.2 ve 0.9.4 ikisiyle de denedim. iTunes 10.0.1.22 versiyonu ile restore ettim.

Sorun ne olabilir telefonsuz kaldım
  • Başka bir sim kartıyla denedin mi ? Yeni bir sim kart ile dene bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: predouret

Başka bir sim kartıyla denedin mi ? Yeni bir sim kart ile dene bence...

Denedim 3 ayrı sim kartıyla aynı sonuç.

2 farklı bilgisayardan redsnowu yaptım yine aynı.

Hatta Install Cydia & Unlock, sadece unlock, already pwned & unlock, hepsini denedim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.