Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prodigyfb

Merhaba arkadaşlar

arkadaşım ingiltereden iphone 4 T-Mobile (UK) getirdi..www.allgsmunlock.com sitesinden F unlock yapma gerekiyor sanırım.. bu Aatrixj i msn adresime ekledim ama konuşamadık bir türlü.. ben bu atrixj konuşmadan direk site den Prices bolumunden credits alsam ve işlemi başlatsam olmaz mı.. paypal hesabı ve siteye üye oldum..

Paypal hesabını aktifleştirdiysen resellers kısmından atrix'in paypal adresine ihtiyacın olan krediyi transfer edebilirsin, sanırım 60 krediye ihtiyacın var, siteden 70 krediyi satın almak yerine paypal hesabını aç ordan atrix'in hesabına 65euro transfer et 60 veya 61 hesabına geçecektir. 70 satın alırsan fazladan 5 euro allgsm hesabında kalıp boşa gitmesin, eğer ihtiyacın yoksa.
    Kredi transferini yaparken allgsmunlock kullanıcı adını yazmayı sakın unutma!!!
    Şu aşamada zaten Atrixle konuşmana ihtiyacın yok.Kısa süre sonra kredin hesabına yüklenir eğer gecikirse ozaman Atrixle iletişim kurarsın.kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

arkadaşlar SFR Fransa 10.gününde Service Down - CANCELED dedi daha önce karşılaşan var mı?

Kötü haber gerçekden.
    Bugün Atrix'e birisi şöyle yazmış; Atrix Fransa sfr işlemlerini iptal etmeyi bırak, telefonları unlock yapmaya ihtiyacım var.
    Atrix de, işlemleri ben iptal etmiyorum tedarikçi artık cihazları unlock yapamadığını ve hepsini iptal ettiğini söyledi

Hakaten üzüldüm şimdi dostum, kredin hesabına geri yüklendimi?
  • evet kredi hesaba tekrar yüklendi fakat servislerin arasında gözükmüyor ve tektat online olana kadar beklemem gerekiyor sanırım.
  • arkadaşlar ALLGSMUNLOCK'ta 90 kredim var (benim hat SFR ve SFR'nin durumu şuan belli değil) Eğer telefonunu unlock etmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.
  • bayadır bakamıyodum foruma cok sevındım hayırlı olsun..beklemene degmış..ama aktıvasyon ıcın kart ıstemelerı ılgınc geldı benden ıstememıstı..
  • sanırım yaptım..

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)
  • @prodigyfb

Evet olmuşda service & imei kısmında niçin imei no yazmıyor, hatırladığım kadarıyla ben processing durumda beklerken imei no da orda yazıyordu ama sorun olacağını sanmıyorum. actions da view 'e tıkladığın zaman imei noyu orda görüyorsan sorun yoktur.

Hayırlı olsun şimdiden, en kısa zamanda alırsın sonucu umarım...
  • @meegi

imei ben sildin normalde yazıyor.. sence ne kadar sürede sonuç alabilirim? yardımların için de teşekkür ederim..
  • @prodigyfb
    Gayet güzel silmişin:) en hızlı sonuç verenler ingiltere cihazları diye biliyorum..
  • BEYLER AT&T IPHONE LİSTEYE GİRMİŞ ŞUAN DENEYEN BİRİSİNE RASTLAMADIM FAKAT , ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • At&t yi şimdiye kadar konumuzda hiç deneyen olmadı ama diger operatörlerden actırdık ve olumlu sonuçlar aldık
  • daha yeni gevey aldım lağn
  • K.K.T.C de bir telefoncu At&t yi bu yolla actigini soyledi ama cihazi gozumle gormeden inanmak istemedim...vize'lerim bitince gidicem dükkanina umarim dogru soyluyordur da bizde yaptiririz fakat amca bana 250 $ cekti unlock icin :)

saygılar
  • 140 kredi = 140 euro yani 300 lira ediyor At&t unlock.
    Bakalım yaptıran olacak mı. Çok merak ediyorum açıkçası sonucu.
  • -

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)
  • Valla gevey mevey almadım hala eger bu olay doğruysa ciddi ciddi düşünürüm ama açıkçası ne paypal hesabım var ne de kullanmayı biliyorum o olaylar karmaşık geliyor bana. En azından kalıcı çözüm. Tabii update ettiğimizde de kapanma vs olmuyor herhalde factory unlock oldugu için doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan30
    Valla gevey mevey almadım hala eger bu olay doğruysa ciddi ciddi düşünürüm ama açıkçası ne paypal hesabım var ne de kullanmayı biliyorum o olaylar karmaşık geliyor bana. En azından kalıcı çözüm. Tabii update ettiğimizde de kapanma vs olmuyor herhalde factory unlock oldugu için doğru mu?

Ayrıntılı resimin anlatımım 2.sayfada mevcut.
    Halen takiliyorsaniz ö.m atınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Valla gevey mevey almadım hala eger bu olay doğruysa ciddi ciddi düşünürüm ama açıkçası ne paypal hesabım var ne de kullanmayı biliyorum o olaylar karmaşık geliyor bana. En azından kalıcı çözüm. Tabii update ettiğimizde de kapanma vs olmuyor herhalde factory unlock oldugu için doğru mu?

hocam bu email adrese parayı gönderdikten sonra eğer unlock vs yapılmazsa ne oluyor, para gönderdiğimizle kalır mıyız?
    paypal ilk defa kullanacağım ama bu email adresine gönderip ortada kalırsak nolcak

• Ben de allgsmunlock a uye oldum da orda unlock by imei kısmında hem att usa /cingular (instant) var hem de ATT (NORMAL) var hangisi seçilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pat

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

hocam bu email adrese parayı gönderdikten sonra eğer unlock vs yapılmazsa ne oluyor, para gönderdiğimizle kalır mıyız?
    paypal ilk defa kullanacağım ama bu email adresine gönderip ortada kalırsak nolcak

Eğer unlock yapılmazsa sorun tamamen operatörden kaynaklanıyor demektir. bu durumdada paran boşa gitmiyor ancak paranıda geri vermiyorlar allgsmunlock hesabına krediyi geri yüklüyorlar.

Ben böyle bir durumla karşılaştım SFR FRANSA sorunlu operatörlerden biriydi, zaten şuanda listedende kaldırdılar, işlemi başlattım açamadılar kredi hesabıma geri döndü malesef

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.