|
||||||||||||||||
iPhone 18 Pro Max'in batarya kapasitesi sızdırıldı: Büyük artış geliyor
-
-
Büyük artış 50mAh
-
Dedikleri kadarıyla silicon carbon da olacaktı
-
PM’de 500 mAh artış var yorum yazmak için yazmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Batarya boşaltma testlerinde 7000 mahlik Çinli rakipleri Vivo ve Oppo'dan 4800mahlik 17 Pro Max sadece 30-40 dakika geride. Oranlama yapılınca batarya tüketiminde en verimli olan cihaz listede iPhone öne çıkıyor. %11-%12'lik batarya büyümesi, üstelik yeni A20 ve A20 Pro çipleri yeni paketleme teknolojisiyle geliyor. Aynı performansı %25 daha düşük enerji tüketimiyle sağlıyor.
-
Hayret kimse atmamış

_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Yeni 2nm çip ve kendi modemlerini kullanacaklardı galiba. 18pm verimliliğiyle batarya canavarı olacak gibi duruyor 8000mah bataryalı çinlilere kafa atar artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu markayı kullanan kişiler neler kacırdıgını hiçbir zaman anlamayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
İşin garibi bir de iPhone’u tokatlıyor diyen matematik yoksunu tipler var. Koca 7000 mAh’lık cihazla 4800 mAh’lık cihazdan 40 dakika daha uzun gitmek acziyettir. Android’de gereksiz arka plan işlemleri ve telemetrilerden vazgeçilmediği sürece iOS gibi verimli olamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ne kaciriyorlar bir aciklarmisin ? iki platformu da kullanıyorum, kacirdiklari birsey oldugunu sanmıyorum. senin onsuz yapamam dediğin özellik baskasının umrunda bile degil. umrunda olsa zaten obur telefonu alırdı.
-
Almazlar imkanı yok. İPhonede WhatsApp yasaklansın mesajla iletişim kurarlar. Maksat o eldeki elma amblemi. Ne kacırıyolar dedin de iki yazılımdan Androidi bıraksana elinden sadece Apple kullan. Niye ikisine ihtiyac duyuyorsun. Ya da ikisini de Apple kullan madem bişey kacırmayacaklarını düşünüyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
iPhone’un çipseti ve ekranı sayesinde çok verimli olduğuna katılıyorum. Ancak söylediğiniz şeyler OPPO için geçerli değil. Söz konusu OPPO olduğunda, testler arasında en az 2 saat, en fazla 5 saat fark oluşuyor. Kaldı ki, 30-40 dakika gibi bir farktan bahsetmek anlamlı bile değil. Burada asıl önemli olan, kalan yüzdeyle ne yapıldığı.
Eğer gerçekten 40 dakikalık bir fark varsa, bu 40 dakikaya karşılık telefonda ne yapıldı? 4K 60 FPS video mu çekildi? Video çekilmediyse ve örneğin kalan yüzde ile müzik dinlenseydi kaç saat kullanım sunacaktı? Aynı batarya yüzdesinin farklı kullanım senaryolarında ne kadar süre götürdüğüne bakmadan sadece toplam ekran süresini karşılaştırmak mantıklı bile değil.
A20P bu yıl N2 ve WMCM ile geliyor. Apple, mimari konusunda artık tıkandığı noktada verimlilik ve performansı artırmak için ne yapabileceğine odaklanmış durumda. Ancak elbette rakipleri de yerinde saymıyor. Rakiplerin N2P ile geleceği, ayrıca bu yıl verimlilik çekirdeklerinin geri getirileceği söylendi. Qualcomm da küçümsenmeyecek bir değişimle geliyor: tam ARMv9 entegrasyonu, LPDDR6 RAM, UFS 5 depolama, HPB paketleme ve bunun yanında cihazların diğer donanım değişimleri. Örneğin 8000 mAh’tan başlayan yeni nesil karbon piller gibi gelişmeler de var.
Komik olan şu ki, Apple’ın ve Apple kullanıcılarının sürekli şöyle hızlı, böyle verimli diye övdüğü telefon ve çipset, Dimensity gibi bir çipsete karşı yenilebiliyor. Üstelik CPU ve GPU tarafında aralarında kağıt üzerinde ciddi farklar olmasına rağmen. Eee, o zaman nerede bu verimlilik ve performans?
Apple’ın her yıl şöyle iyi, böyle iyi diye anlattığı performansın, gerçek kullanım ve rakiplerle yapılan karşılaştırmalarda söylendiği kadar büyük bir fark yaratmadığı görüldü. Dolayısıyla Apple’ın performans avantajını her yıl olduğundan çok daha büyük gösterme söylemi, bana göre artık biraz illüzyondan ibaret.
Gün sonunda elinizdeki telefon rakiplerine karşı hem daha az ekran süresi verip hem daha az performanslı olacaksa, o sadece algıdan ibaret bir cihaz.

-
Bu yorumlarda ki uzun yazılar beni öldürecek 🥵
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Okumadım.
Videoların linklerini atın, test yöntemine bakmam lazım. Ayrıca yazılım sürümleri de önemli.
_____________________________ -
Süreyya hanımın muhteşem değişimi. Haberin devasa dediği rakama bak. Isırılmış elma kimseye kepçe ile sunmaz. Gıdım gıdım verir tabi millet de durmaz yoksunluk çekip bir yenisini alır. İnsanoğlu uslanmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kimse demiyor mu Çinliler gibi 7k mah koysun zaten verimli kullanıyor en uzun şarjı giden telefon olur diye. Yok daha fazla şarj döngüsü ile batarya daha erken ölecek kablo daha çabuk kırılacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis -
Okuyacak kadar vaktiniz yoksa videoları izleyecek hiç vaktiniz yok demektir. Düzgün bir karşı argüman sunduğunuz zaman etiketleyin.
Batarya boşaltma testlerinde 7000 mahlik Çinli rakipleri Vivo ve Oppo'dan 4800mahlik 17 Pro Max sadece 30-40 dakika geride. Oranlama yapılınca batarya tüketiminde en verimli olan cihaz listede iPhone öne çıkıyor. %11-%12'lik batarya büyümesi, üstelik yeni A20 ve A20 Pro çipleri yeni paketleme teknolojisiyle geliyor. Aynı performansı %25 daha düşük enerji tüketimiyle sağlıyor.
|
|
iPhone’un çipseti ve ekranı sayesinde çok verimli olduğuna katılıyorum. Ancak söylediğiniz şeyler OPPO için geçerli değil. Söz konusu OPPO olduğunda, testler arasında en az 2 saat, en fazla 5 saat fark oluşuyor. Kaldı ki, 30-40 dakika gibi bir farktan bahsetmek anlamlı bile değil. Burada asıl önemli olan, kalan yüzdeyle ne yapıldığı. Eğer gerçekten 40 dakikalık bir fark varsa, bu 40 dakikaya karşılık telefonda ne yapıldı? 4K 60 FPS video mu çekildi? Video çekilmediyse ve örneğin kalan yüzde ile müzik dinlenseydi kaç saat kullanım sunacaktı? Aynı batarya yüzdesinin farklı kullanım senaryolarında ne kadar süre götürdüğüne bakmadan sadece toplam ekran süresini karşılaştırmak mantıklı bile değil. A20P bu yıl N2 ve WMCM ile geliyor. Apple, mimari konusunda artık tıkandığı noktada verimlilik ve performansı artırmak için ne yapabileceğine odaklanmış durumda. Ancak elbette rakipleri de yerinde saymıyor. Rakiplerin N2P ile geleceği, ayrıca bu yıl verimlilik çekirdeklerinin geri getirileceği söylendi. Qualcomm da küçümsenmeyecek bir değişimle geliyor: tam ARMv9 entegrasyonu, LPDDR6 RAM, UFS 5 depolama, HPB paketleme ve bunun yanında cihazların diğer donanım değişimleri. Örneğin 8000 mAh’tan başlayan yeni nesil karbon piller gibi gelişmeler de var. Komik olan şu ki, Apple’ın ve Apple kullanıcılarının sürekli şöyle hızlı, böyle verimli diye övdüğü telefon ve çipset, Dimensity gibi bir çipsete karşı yenilebiliyor. Üstelik CPU ve GPU tarafında aralarında kağıt üzerinde ciddi farklar olmasına rağmen. Eee, o zaman nerede bu verimlilik ve performans? Apple’ın her yıl şöyle iyi, böyle iyi diye anlattığı performansın, gerçek kullanım ve rakiplerle yapılan karşılaştırmalarda söylendiği kadar büyük bir fark yaratmadığı görüldü. Dolayısıyla Apple’ın performans avantajını her yıl olduğundan çok daha büyük gösterme söylemi, bana göre artık biraz illüzyondan ibaret. Gün sonunda elinizdeki telefon rakiplerine karşı hem daha az ekran süresi verip hem daha az performanslı olacaksa, o sadece algıdan ibaret bir cihaz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Büyük artış 50mAh
|
|
PM’de 500 mAh artış var yorum yazmak için yazmayın. |
|
ne kaciriyorlar bir aciklarmisin ? iki platformu da kullanıyorum, kacirdiklari birsey oldugunu sanmıyorum. senin onsuz yapamam dediğin özellik baskasının umrunda bile degil. umrunda olsa zaten obur telefonu alırdı.
|
|
İşin garibi bir de iPhone’u tokatlıyor diyen matematik yoksunu tipler var. Koca 7000 mAh’lık cihazla 4800 mAh’lık cihazdan 40 dakika daha uzun gitmek acziyettir. Android’de gereksiz arka plan işlemleri ve telemetrilerden vazgeçilmediği sürece iOS gibi verimli olamaz.
|
|
Size saygı çerçevesinde yorumumu paylaştım, okumadım diyerek siz saygısızlık ettiniz, şimdi de beni laf atmakla itham ediyorsunuz ve boşa harcayacağım zamanım yok diyorsunuz. |
Benzer içerikler
- sfs ne demek instagram
- video düzenleme programı
- whatsapp yedekleme nerede
- xml to pdf
- radar noktaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt