Şimdi Ara

iPhone 17 ve 17 Pro bugüne kadarki en net haliyle görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 17 ve 17 Pro bugüne kadarki en net haliyle görüntülendi
    Apple’ın 2025 yılında tanıtacağı iPhone 17 serisi hakkında yeni sızıntılar gündemdeki yerini koruyor. Bildiğiniz gibi bu yıl iPhone 17 ve iPhone 17 Pro'ya ek olarak Plus modelinin yerini alacak "Air" isimli yeni bir model daha olacak. Son olarak iPhone 17 serisindeki tüm modelleri gösteren yeni görüntüler paylaşıldı. 

İşte iPhone 17 ve iPhone 17 Pro'nun tasarımı

Air modelinden başlayacak olursak, en öne çıkan detay, olağanüstü incelikte bir gövdeye sahip olması. Yaklaşık 5,6 mm seviyesinde ölçülen kalınlık, cihazı bugüne kadar tanıtılmış en ince iPhone modelleri arasına yerleştiriyor. Hatta USB-C portuyla neredeyse aynı seviyede bir yapıdan bahsediyoruz. Bu tasarımın ise batarya kapasitesi veya ısı yönetimi gibi başlıklarda ne gibi sonuçlar doğuracağı şimdilik belirsiz.

Cihazın alt kısmına bakıldığında, USB-C bağlantı noktasının tam ortalanmadığı görülüyor. Hoparlör ızgaralarının sayısı da azalmış. Bu da Apple'ın incelik hedefinden kaynaklanıyor olabilir. 

iPhone 17 ve 17 Pro bugüne kadarki en net haliyle görüntülendi
    iPhone 17 ve 17 Pro'ya gelirsrek, tasarım dili açısından Apple'ın klasik çizgisinden ayrılıyor. Her iki modelin arka yüzeyinde yatay konumlandırılmış yeni bir kamera dizilimi görülüyor. Daha önce gündeme gelen yekpare gövde yapısı, alüminyum çerçeve ya da ters kablosuz şarj için özel bir boşluk gibi söylentiler ise videoda yer almıyor.

iPhone 17 ve 17 Pro beklenen özellikler

iPhone 17'deki yenilikler sadece tasarımla sınırlı değil. iPhone 16 Pro modelleri için planlanan yeni bir tuş tasarımının, yukarıda da belirttiğimiz gibi iPhone 17 Pro serisinde hayata geçirilmesi muhtemel. Malzeme konusunda da önemli bir farklılık var. Yeni Pro ve Pro Max modelleri, yarı cam yarı alüminyum bir gövdeye sahip olacak. Bu sayede hem kablosuz şarj desteklenecek hem de dayanıklılık artacak.

Ayrıca Bkz.iPhone 18 ve 18 Pro'da yeni özellik: Bellek yapısı değişiyor

Performans bölümünde ise, iPhone 17 serisinin AI odaklı daha güçlü çipe sahip olacağı ve 12GB RAM ile geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra, cihazın gelişmiş bir soğutma sistemiyle destekleneceği de gündemde. Kaçıranlar için iPhone 16 serisinin düşük taleple karşılaşması iPhone 17'ye yönelik beklentileri artırmış durumda. Kısaca, hem tasarım hem de teknik anlamda Apple'ın daha cesur adımlar attığını görebiliriz.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/iphone_17_series_dummy_units_star_in_a_handson_video_check_out_how_thin_the_air_is-news-67597.php

• Çok çirkin.

• Sıktı artık tasarım karın doyurmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika olmuş.

Edit: Yorumlara baktım da Apple nefretinden dolayı gözleri körleşmiş fandrozortların yorumlarından geçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Mayıs 2025; 22:38:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok çirkin tasarımdan da etkilenip orgazm olacak bir sürü insan çıkacak

• Sadece görüntüsü degisik diye kamera tasarimini böyle yapiyorlarsa begenmedim.

Ama o tasarimi daha buyuk batarya veya periskop lens icinse daha sindirilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yandan görüntüsünde iPhone 17 yamuk mu bana mı öyle geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera adasını BMW böbreği gibi gitgide büyütüyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Mayıs 2025; 4:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiletosman kullanıcısına yanıt
    Boşaldım

• Beğenmedim

• Ben normalde 2 senede bir değiştiriyorum eskiyi satıp. Çünkü çok oyun oynuyorum. Ama 17 serisi ne özelliği olduğuna bakılmaksızın çok satacak orası kesin. Sosyeteler yenileyecek, daha sonra iş yine rölantiye dönecek. Sonraki çıkan telefonları yine satılmayacak beklendiği gibi.

• dandroitçileri pistten alalım…
    bence gayet güzel duruyor bugün yadıryanlar yarın kanıksayacak ve beğenecekler bir çıksın hele satış rekorları kırar

• 11den beri aynı tasarım diye millet sövüyordu ama bence o tasarım bundan daha iyiydi.

• Bok gibi tasarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayet derli toplu alışılmış tasarımın devamı, katlanır telefondan başka bir tasarım çılgınlığı beklemek saçmalık olur zaten çoğu şey denendi. Motorize kamera, dönen kamera, tuşlu, tuşsuz, pili çıkan, kamerası ayrı satılan, katlanan vs.

• Air ben 3 ayda büküleceğim diye bağırıyor.

• Fena değil, pixel telefonları anımsattı bana

• çok iyi.

• Apple heyecanlandırmıyor artık vaadettiklerini yerine getiremiyor ve bu tasarım çok kötü.

• iphone üzerinde hala google uygulamalarını kullanıyorsam sorun tasarım değildir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.