Şimdi Ara

iPhone 17 tanıtımıyla Apple'ın satıştan kaldırması beklenen cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 tanıtımıyla Apple'ın satıştan kaldırması beklenen cihazlar
    Apple’ın iPhone 17 etkinliği “Awe Dropping” 9 Eylül'de gerçekleşecek. Bu etkinlikte iPhone 17 Air olarak adlandırılması muhtemel yepyeni iPhone modeliyle birlikte yeni özellikler ve ufak tasarım değişiklikleriyle Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch Series 11 tanıtılacak. AirPods Pro 3. nesil de beklenen yeni Apple ürünleri arasında. Yeni cihazların tanıtılmasıyla birlikte eski cihazlardan bazıları Apple Store üzerinden satıştan kaldırılacak. Bu, Apple’ın artık bu cihazları kendi mağazasında satmayacağı, yalnızca belli e-ticaret sitelerinde, teknoloji perakende mağazalarında bulabileceğiniz anlamına geliyor. Peki, iPhone 17 çıkışıyla birlikte hangi cihazların satıştan kaldırılması bekleniyor?

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 17 tanıtım tarihini duyurdu

Apple’ın satıştan kaldırması beklenen ürünleri

iPhone 17 tanıtımıyla Apple'ın satıştan kaldırması beklenen cihazlar

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 16 Pro

• iPhone 16 Pro Max

• Apple Watch Series 10

• Apple Watch Ultra 2

• AirPods Pro (2. Nesil)

Apple, bu yılın başlarında eski iPhone SE'yi daha modern iPhone 16e ile değiştirdi. Apple'ın giriş seviye iPhone’u en uygun fiyatlı iPhone modeli olarak satışta kalmaya devam edecektir. Ancak, iPhone 17 etkinliği sona erdiğinde iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ı satıştan kaldırılması muhtemel. Elbette bu modeller Apple Store veya Apple yetkili satıcılar dışında satılmaya devam edecek.

Hem iPhone 16 hem de iPhone 16 Plus, Apple tarafından satışı sürecek modeller olacak. Apple, genellikle iki standart amiral gemisi modelini fiyat indirimiyle satışta tutuyor. iPhone 17 ve iPhone 17 Air ise yeni seride yerlerini alacak. Pro modellerince gelince, hem iPhone 16 Pro hem de iPhone 16 Pro Max artık Apple tarafından satılmayacak. Yerlerine iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max gelecek. Apple, bir yıllık Pro modellerinin fiyatlarında indirim yapmak yerine satışlarını tamamen durduruyor.

Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 ve AirPods Pro 2, Apple mağazalarında satıştan kaldırılması beklenen diğer ürünler arasında. Apple Watch Ultra 2, iki yıl önce tanıtılan ilk Ultra modelinin yerini aldı. AirPods Pro 2, AirPods Pro'nun yerini aldı ancak AirPods 2 ve AirPods 3, AirPods 4 çıkana kadar birlikte satıldı. Apple Watch Ultra 3 ve Apple Watch Series 11’den beklentiler büyük. Apple Watch SE 3 tanıtılırsa ikinci nesil satıştan kaldırılabilir.

iPhone 17 ne zaman çıkacak?

iPhone 17 ile birlikte diğer yeni cihazları göreceğimiz Apple etkinliği “Awe dropping” 9 Eylül’de gerçekleşecek. Apple event canlı yayın TSİ 20.00’de başlayacak ve her zamanki gibi Apple YouTube kanalı ve uygulamalarından izlenebilecek.

Kaynak:https://9to5mac.com/2025/08/26/discontinued-apple-products/

• 2 yıllık düz modellerin satışları devam ediyor 15 / 15 Plus'ın satışı da devam edecektir. lightning temizliği olmasaydı şuan 14/14 plus'ın bile devam ediyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 27 Ağustos 2025; 12:13:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benden bu senede pas.20 yıla özel 2027 yılıhda bir Fold çıkartırlarsa düşünebilirim.

• "Varan haini Apple tez zamanda batması dileğiylr"

• joven kullanıcısına yanıt

2000 dolar, fazlasivar eksiği yok.

• Satıştan kaldırılsa bile diğer satıcılarda satış devam eidyor. Taa 2019'da çıkan iPhone 11'in bile hala sıfırı satılıyor. Yahu o telefonun desteği bitiyor be. iPhone 17 tanıtımıyla Apple'ın satıştan kaldırması beklenen cihazlar 

Daha Fazla Göster
  • radical kullanıcısına yanıt
    Hamama giren terler.

• Zaten iphone 11'imi de bitiriyorlar, bir de 15 ile 16'yı da kaldırın 17'yi alamayanlar ikinci ele başvuracak kesin.

• Alanlar Güle Güle Kullansın , ama bana hep aynı gibi geliyor artık Apple serileri .

• Apple'ın tez zamanda batması dileğiyle...

• Son 5 senedir mobil tarafta yenilik yok dolayısıyla her sene telefon çıkarmak gereksiz kimse heyecanlanmiyor eskisi gibi.

Beni son katlanırlar heyecanlandırıyordu. Fold 4 ile başladım, Fold 6'ya kadar geldim. Fold 5'ten her şeyiyle memnundum ama Fold 6'nın iç ekranın köşeli olmasına bayıldım geçtim. Fold 7'yi görünce de alasım geliyor ama biraz kurcalayınca bırak ya, 6'nin az daha genişi, çok da ince, açması kapaması zor deyip bırakıyorum. 10x optik falan düzgün bir şeyler koymaları lazım artık en kötü ki bir canlanma olsun. S25 Edge modelidir, Fold 7'dir; yeni bir şey koymadan şekil değiştiriyorlar sadece.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.