|
Bildirim

|
Bir an ekstra ücret ile kısıtlamayı kaldırıyoruz diye açıklama yapacaklarından korktum . Apple bu herşeyi yapabilir imkanı olsa kamerayı ayrı bir ücretle satar.
|
|
Sene ye iphone 16 ya özellik koyamaz o zaman :D yavaş yavaş bu sene usb c 2.0 verdi mesela önümüzdeki yıl 3.0 ı düz modellere verir Pro lara da 20 gbps hız gelir öyle bütün özellikler hemen verilir mi olm hiç kapitalist düşünmüyorsun dostum |
|
Yahu arkadaş sen ver 10x zoom millet bir çaresine bakar çok aptalca bir açıklama olmuş.
|
|
Samsung nasıl yapıyor o zaman? Benim S22 ultra gayet stabil 10x videolar kaydediyor. |
|
İyi de zoomla birlikte diyafram açıklığı azalır zaten? Neden böyle bir bilgiye ihtiyaç var?
|
|
Başka markalar bizden önde bu konuda maalesef diyecek hali yok.
|
|
inanacak s.lak çok nasılsa, çıkıpta gelecek telefonlara koyacak özellik kalsın diyecek değildi ya :D
|
|
Aldığınız haberdeki Galaxy S23 Ultra'nın 10x telefotosunun f/4.9 diyafram açıklığı olduğunu yazma gereğinde duysaydınız keşke.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kullanıcıyı bu kadar düşünme be |
|
Sene ye iphone 16 ya özellik koyamaz o zaman :D yavaş yavaş bu sene usb c 2.0 verdi mesela önümüzdeki yıl 3.0 ı düz modellere verir Pro lara da 20 gbps hız gelir öyle bütün özellikler hemen verilir mi olm hiç kapitalist düşünmüyorsun dostum |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Eylül 2023; 16:46:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 21 Eylül 2023; 17:14:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Somut bir örnek olduğu için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|