Şimdi Ara

iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok uzatmışsın. ROM yüklemeyince de uygulama desteği devam ediyor, ben cihazın donanım kapasitesini göstermek için bu durumdan bahsettim. iPhone’da YouTube uygulaması desteği bittiğinde “desteklenmiyor” uyarısı çıkıyor anca Safari’den girmeye devam ediyorsun. Samsung'un o dönemki telefonları hala native olarak güncel şekilde destekliyor. Yani mevzu yazılım değil, donanımın ömrü. “Nuh Nebi’den kalma telefon” diyorsun ama böyle yazınca alim olmuyorsun. Teknoloji diye bir sektör varsa Samsung bu sektörün en büyük oyuncularından biridir, bunu kabullenmek zor olmamalı. Apple’ın 10 yıl boyunca parça parça verdiği şeyleri “devrim” diye görüp mutlu olabilirsin ama bu işin gerçeğini değiştirmez.

• polinov kullanıcısına yanıt
    Hayatında ilk kez mi teknolojiyi takip ediyorsun, yıl değil dönem kavramı kullanılır. Ocakta s26 duyuruluyor, 3 ay için geçen yılın s25'i ile 1 yıl sonranın iphone'unu kıyaslamak mı mantıklı yani? Ayrıca senin söylediğini kabul etseydik dahi s25 de 17'den üstün hala. Haberi paylaşmışlar al tabloya kendin bak.

• asıl muadilinden bile hunharca tokatlanan, hareketli nesneleri çekmekten aciz çöp kameralı tenekeyi daha da üst versiyonuyla kıyaslamak akıl tutulması daha iyi diyebilmek de tam bir zamzunkçu ezikliği. ciddi ciddi tablodaki sayıları baz alıyorlar hala
    iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?
    iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?
    iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?iPhone 17 Pro Max vs Galaxy S25 Ultra karşılaştırması: Hangisi daha üstün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayloft H kullanıcısına yanıt

s25 ultra ile çekildiği iddia edilen ilk fotoya bak, o kadar bulutlu ve karanlık görünüyor ama nedense telefon auto flashlight açmamış, iphone'un çektiğinde sağ üstte bulutlar tatile gitti galiba. i16 ile çekilen 2. fotoda odaklayıp çekerken diğerinde odaklanmadan foto çekme tuşuna basılmış, halbuki 200mp'yi 50mpye çekince milisaniyeyi dahi odaklanmadan çekebiliyorsun bu da iphone'un 48mp'sinden hala daha iyi. Taraflı teknoloji sitelerinin paylaştığı görseller ve instagram'ın yaptığı fotoğraf kalitesini düşürme taktiği bile iphone'u kurtaramıyor artık. Boşuna çabalıyorsun. Artık veri paylaşımına da gerek yok, eline sıfır bir s25 ultra al premium kaliteyi hissedeceksin zaten.

Denklanşör gecikmesi olarak bilinen hareket bulanıklığı sorunu samsungun en bilindik sorunlarından biri reddit'te bununla ilgili yüzlerce şikayet görürsün kalite tutarsızlığı, hareket bulanıklığı, loş ışıkta leş gibi çekmesi gibi birçok bilindik sorunu var zaten aklamaya çalışma çöp tenekesini. Arkadaşım yd olarak almış inceleme fırsatım iPhone'un kalitesi premium hazzı neree o nere. Kamerası da gerçekten çöptü bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 16 Eylül 2025; 17:37:57 >

Hocam 200mp yazan kısma tıklayıp 50 yapınca gecikme olmuyor, lütfen daha fazla uzatıp komik duruma düşme. Reddit meddit önemli değil, adamlar instagramdan kalite ayarını açmayı bile bilmiyor, kullanıcların %90'ı böyle olduğu için cihazı suçlamanın manası yok. Bir de üslubuna dikkat çekmek isterim, o kadar eleştirmemize rağmen hiç kimse cihaz çöp demedi. Sen sırf bir markanın savunuculuğunu yapmak için üstüne basa basa çöp diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyenses -- 16 Eylül 2025; 17:49:13 >
    Uygulama desteği iPhone’da devam ediyor. iPhone 6s’te YouTube hala çalışıyor. Uygulama güncelleme almasa bile API desteği devam ettiği sürece kullanılabilir. Ki iPhone 6s 10 yıllık telefon. Kullanmadan gelip sallamayın bir zahmet. Hayır yani güncelleme alsa ne yazar? Niye 10 sene boyunca aynı cihazı kullanayım? Benim ne zorum var? Asıl önemli olan işletim sistemi desteği verilmesidir. Bak bakalım aynı dönemde çıkan Galaxy S6 kaç güncelleme almış? Telefonun çıkışından itibaren devam eden ilk beş yıllık süreç cihazın aktif kullanım süresidir. Aktif kullanım döneminde hiçbir uygulama kullanıcı için bir sorun teşkil etmiyor. Beş yılı geçtim üçüncü dördüncü yılında çoğu kullanıcı cihazı değiştirme eğilimine giriyor. 10 yıllık iPhone’da bile çoğu popüler uygulama zaten çalışıyor. İşletim sistemi güncellemesi uygulama güncellemesinden çok daha önemlidir. Sistem güncellemesi almayan telefon = güvenlik açığı taşıyan telefondur. Bende LG V35 var. Cihaz Android 10’da kaldı. Bu cihaza hayatta bankacılık uygulamalarımı yüklemem. Android 10’dan bu yana yüzlerce güvenlik açığı ortaya çıktı. Hatta kimileri kritik seviyede açıklar. Bir üreticinin kalitesi ürününün arkasında durmasıyla belli olur. Ürününü ne kadar güncel tutuyor ona bakarım. Samsung neden 7 yıl güncelleme sözü verdi? Adamlar Apple ile rekabet edebilmek için mecburiyetten destek süresini uzattı. Ha tabi bir de güncellemelerin eski modellere 3-4 ay sonra gelmesi sorunu var. Hatta daha geç bile oluyor. Güncelleme getirene kadar sürüm eskiyor.

Geçen yıl Samsung CEO’sunun iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. CEO’su bile kendi telefonunu kullanmıyor ötesi var mı? Sadece Samsung da değil. Xiaomi ve OnePlus yöneticilerinin de iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. Demek ki neymiş sizin bahsettiğiniz şeyler “kullanıcı deneyimi” dediğimiz şeye etki etmiyormuş. O kadar iyi olsalardı bu yöneticiler iPhone kullanmazdı. Gerisi lafügüzaf geçiniz efendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Honor 400 Pro ikisini üst üste koyup... sakal tıraşı yapar.

• jerryyyy J kullanıcısına yanıt

Aynı segment değil, farkındasın değil mi  

Aksine aslında S25 serisinin rakibi iPhone 17 serisi. Çünkü Apple iPhone 4’e kadar her yıl haziran ayında tanıtım yapıyordu. Samsung da bahar ayında tanıtım yaptığı için aralarında maksimum 2-3 ay fark oluyordu. Mesela ilk Galaxy S mart ayında çıkmıştı. iPhone 4 de haziran ayında çıkmıştı. Fakat iPhone 4s ile birlikte Apple tanıtımı eylül ayına çekti. Bu da asıl modelle arasındaki farkı açınca mevcut modeli bir sonraki Galaxy modelinin dengiymiş gibi göstermeye başladı. Velhasılı doğrusu aşağıdaki gibi.

Galaxy S - iPhone 4
    Galaxy S2 - iPhone 4s
    Galaxy S3 - iPhone 5
    Galaxy S4 - iPhone 5s
    Galaxy S5 - iPhone 6
    Galaxy S6 - iPhone 6s
    Galaxy S7 - iPhone 7
    Galaxy S8 - iPhone X
    Galaxy S9 - iPhone XS
    Galaxy S10 - iPhone 11
    Galaxy S20 - iPhone 12
    Galaxy S21 - iPhone 13
    Galaxy S22 - iPhone 14
    Galaxy S23 - iPhone 15
    Galaxy S24 - iPhone 16
    Galaxy S25 - iPhone 17

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surface Area

Aynı segment değil, farkındasın değil mi  

Çok haklısın abi, sen al hem iPhone al, hem Galaxy 25 ultra al abi, çevrende saygınlığın artar, segment atlarsın, yedek olarak da al abi birkaç tane.

güncelleme olayı koskoca bir yalan en fazla 3 yıl fazlası yaramaz evet iphone 6 güncel olabilir ama kullanabiliyor musun , günümüz ihtiyaçlarına devam edebilir mi ? tabiki hayır ..kasar donar kamerası yaramaz vesaire uzar gider
    iPhone 2 yıl önceki teknolojiye yeni yeni geçiyor , iphobe 17 deki yeniliklerden 120 hz, 12 gb ram, 65 watt hızlı şarj desteği ram bunlar Samsung tarafında 2 yıldan beri var zaten ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 17 Eylül 2025; 15:18:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar iyiydiler de neden Samsung, Xiaomi ve OnePlus yöneticileri iPhone kullanıyor? Hatta Huawei yöneticisi de ailesine iPhone aldığını itiraf etmişti. Söylediğiniz şeylerin “kullanıcı deneyimi” açısından hiçbir önemi olmadığı aşikar. Öyle olsaydı iPhone değil kendi şirketlerinin ürünlerini kullanıyor olurlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Eylül 2025; 15:29:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

bunlara laf anlatmaya çalışma hocam nefesini yorduğuna değmez bunların çoğu hayatlarında iphone bile görmemiştir o kalitenin ne olduğunu bilmezler dandroit güzellerler iphoneu android gibi 2-3 senede çöpe dönen birşey sanıyor bir 13 pro alsa eline en iyi androidden daha düzgün çalıştığını görür dünyada on milyonlarca insan 11-12-13 kullanıcısı hepsine sorsan öve öve bitiremezler bunlar da boh atarak kendilerini avutmaya çalışır artık ciddiye alamıyorum daha fazla bunları  

Sakin ol kral bu kadar atarlanmaya,gerek yok , ben hepsini kullandım , elimde yani aile içinde iPhone 16 pro, Samsung s25 ultra ve benim kendimin şu anda bu mesajı yazdığım s25 plus var hepsini biliyoruz yani o kadar da boş adam değiliz 😏😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 17 Eylül 2025; 18:40:23 >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

kral biraz kaliteden anlayan biri olsan s25'in suratına tükürmezdin kamerası videosu ses sistemi en dandik telefon

Orijinalden alıntı: deneme1

onun sebebi güvenlik , güvenlik konusunda ios tartışmasız öndedir ,
    Aslında son dönemlerde androidde güvenlik konusunda büyük ilerleme kaydetti ama özgür yazılım olduğu için bir yere kadar gidiyor sonunda tıkanıyor

Güvenlik de var ama tamamen güvenliğe bağlanamaz. Bir diğer sebep işletim sistemi altyapısında yatıyor. Android derme çatma yapılmış bir sistem. Sanal makine üzerinden çalışan ve bu sebeple performans kayıpları yaşayan, Google ve üreticilerin yazılım içersine dahil ettikleri takip kodları sebebiyle hem mahremiyet sorunu hem de sistem kaynaklarının hızlıca tükenmesine sebep olan verimsiz bir sistemdir. Özgür yazılımla güvenlik aynı şey değildir. Linux dağıtımları özgür yazılımdır ve sanılanın aksine Windows'tan daha güvenlidir. Google Android'i adeta bir takip mekanizmasına çevirdi. Attığınız her adımı telefon üzerinde yaptığınız her işlemi takip ediyor. Özetle, Android spyware işletim sistemidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.