Şimdi Ara

iPhone 17 Pro Max kamera bluru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese 15 gün önce aldığım 17 pro maxle dün akşam bi belge taratmak için fotoğraf çekerken fark ettim ki kağıdın ortası net ama onun dışında kenarları bulanık, özellikle de sol üst taraf. Eski 15 imde böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Aynı resmi tabletle de çektim onda hiçbir sıkıntı yokken telefonda bulanık çıkıyor sizce bi sıkıntı mı var yoksa yeni kameraların odak uzaklığıyla falan mı alakalı. Bi fotoğraf da annemin opposuyla çektim onu da ekliyorum o bile daha iyi çekti

İpad air

17 pro max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ön izleme uygulamasıyla belki yazılımı farklıdır diye denedim ama bir şey değişmedi. Apple destekten iki farklı kişiyle görüştüm ve birisi telefonda sorun olduğunu söyledi (bence o da şaşırdı ve yanıldı). Bunun üzerine hem arkadaşımın 17 pro maxi hem de mediamarkttaki demo 17 pro maxle çektik sonuç aynı merakımdan gidip 15 le de çektim ve daha net çekti. Diğer kişi ise son modellerde odak mesafesinden dolayı böyle olduğunu ve makro ya da yakınlaştırmayla çekmem gerektiğini söyledi hatta bunla alakalı appleın bi makalesini de gönderdi. Makro ile çektim evet blur gitti ama ana kamera kadar net değil neyse iş görür. Ayrıcahttps://www.apple.com/feedback/iphone/ sitesine geri bildirimde bulunabileceğimi de söyledi. Üstelik apple discussionda bunun adına açılmış çok başlık var. Keşke almadan önce bilseydim. O kadar bu telefonu kullanan teknoloji influencerı var ama kimse dikkat etmemiş ya da sallamamış herhalde benim de acemiliğime denk geldi bilsem almazdım 3 bin dolar para veriyoruz bi telefona şu ülkede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Amiral gemisi büyük sensörlü telefonların hepsi aynı. Sensör büyük olduğu için odaklama alanı yakın mesafede dar oluyor. 2x veya geniş açıyla çekmeyi deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 16 pro vs iphone 17
    geçen yıl açıldı
    İphone 16 pro max
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.