|
Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sürekli değiştiği için liste güncel değil hocam İstediğiniz modelin GÜNCEL FİYATI İÇİN WHATSAPP NUMARAMIZ 0539 571 69 96 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullcell -- 1 Nisan 2026; 14:39:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar Ahmet hocam, Çift fiziki çin olmasının; global telefonlara göre hat harici bir farkı oluyor mu? veya 1 fiziki 1 esim olursa 4 ay sonra değiştirirken ne yapıyoruz? veya 2 esim nasıl değiştiriliyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Bir de kiosk hakkında bilgi verir misiniz? nasıl çalışıyor |
|
Selamlar hocam, estağfurullah ne kusuru Çift fiziki Çin cihaz ile global cihaz arasında hat kullanımı açısından ekstra bir fark yok. Sadece Çin modellerde eSIM olmuyor, onun yerine 2 adet fiziki SIM kullanıyorsunuz. Çekim gücü, konuşma vs. aynı mantık çalışır. 1 fiziki + 1 eSIM olan modellerde ise 4 ay dolunca aktif kullandığınız hattı değiştiriyorsunuz. Yani eSIM’i silip yeniden farklı bir hat tanımlıyorsunuz veya fiziki hattı değiştiriyorsunuz. Mantık yine hat rotasyonu aslında. 2 eSIM olan cihazlarda da aynı şekilde; eSIM profili silinip yeni hat yüklenerek devam ediliyor. Operatör üzerinden QR ile tekrar kurulum yapılıyor, zor bir işlem değil. IKOS K7 konusuna gelirsek: Bu cihaz hat süresini uzatmak için kullanılan bir çözümdür. Fiziki SIM’i cihaza takıyorsunuz, uygulamasi var uygulama üzerinden ayarlamalar yapılıyor cihazida telefona yakın tutmaniz lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çok teşekkürler, kardeşimde yd 16 pro var aynı zamanda iphone 11 var 4 ay iphone 11 kullanacaktı. kiosk var ise buna gerek yok yine 16 pro yd ile kullanabilir. Bu durumda telefonla biri aradığında kiosk sayesinde 16 pro ile konusabilecek anladıgım kadarıyla |
|
|
Çin (çift SIM) model olduğu için yapay zeka özelliği aktif değildir. Apple’ın yeni yapay zeka sistemi (Apple Intelligence), şu an sadece global (tek SIM + eSIM) modellerde çalışmaktadır. Çin modellerde bu özellik Apple tarafından kapalıdır. iOS güncellemesi yapsanız da açılmaz. Bölge veya dil değiştirerek de aktif olmaz. Cihazınızda herhangi bir arıza yoktur, durum tamamen model kaynaklıdır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar değerli forum üyeleri, Forumda 'Fullcell' kullanıcı adlı, Mardin/Kızıltepe lokasyonunda bulunan üyeden iPhone 17 serisi cihaz alımı için görüşmekteyim. Kendisinin 2009 katılım yılı ve 91 adet referansı mevcut. Ancak meblağ yüksek (45.000 TL+) olduğu için ve işlem 'Önce Havale, Sonra Kargo' şeklinde ilerleyeceği için tereddütte kaldım. Yakın zamanda (son 3-6 ay içinde) kendisinden kargo yoluyla yüksek meblağlı telefon alan, ödemeyi peşin geçip sorunsuz teslimat sağlayan var mı? Cihazların kayıt durumu veya kondisyonuyla ilgili bir problem yaşayan oldu mu? Değerli yorumlarınız benim için yol gösterici olacaktır. Teşekkürler. |
|
|
|
|
Bunu o satıcıya sorsanız acaba doğru cevabı verecek mi? İlanın açıklama kısmında Avrupa Garantili Modeli 43.000₺ ABD modeli 33.000₺ Yazmış ABD modeli toplama cihaz olabiliyor Amerikada kullanılmış sıfırlanıp tekrar kutuya konulup Türkiyede satışa sunulan cihaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam piyasada 1000 dolara temiz, sorunsuz, düzgün cihaz varsa ben de kaçırmayayım 🙂 Getirin aynı kondisyon cihazı 1100 dolardan peşin alayım hatta. Çünkü insanlar sadece ilan fiyatına bakıyor ama işin cihazın durumu,kalitesi, kozmetiği, pil sağlığı, değişen parça durumu ve güvenilir satıcı kısmını pek hesaplamıyor. Piyasada “17 Pro 1000 dolar” diye görünen cihazların çoğunda ya problem çıkıyor, ya işlem geçmişi oluyor ya da sonradan ekstra masraf açıyor. Ben zaten cihazımı öldürme fiyatına koymadım, neyse hakkı onu yazdım. Alan kişi kafası rahat kullansın istiyorum 🙂 Yine de yorumunuz için teşekkür ederim hocam, denk gelirseniz o fiyatlara düzgün cihaz haber edin, biz de alalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|