Şimdi Ara

iPhone 16 ve 16 Pro'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şu 60hz olayından vazgeçmeleri lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çokta bir şey beklememek gerek tasarım 17 yıldır aynı bu yüzden tasarım yazmak tuhaf biraz

  • SLIFE S kullanıcısına yanıt

    Emlakçı veya galericinin telefonu istediği kaliteli fotoğraf çeksin hepsiemlak ve sahibinden kendi bildiği kaliteye düşürüp, fotoğrafı berbat ediyor.


    Emlakçıyım abi iphonesuz olmuyor hikaye yani. Özenti yaşantılarına kılıf uyduruyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Ne kadar cahil yorum yine.


    1-) Megapiksel ile fotoğraf kalitesi belli oluyorsa haber verseydin, benim Galaxy A73 piyasadaki en iyi fotoğraf çeken telefonmuşta haberim yokmuş valla sağolasın.

    Bu arada ben hepsiburada ya yazılım mühendisi olarak çalışıyorum, sisteme nasıl yükleniyor senden daha iyi bildiğimden eminim :)


    2-) Tüm dünyada emlakçıların oyunudur bu, wide-room şeklinde fotoğrafları çekip sattıkları daireleri, evleri insanlara daha güzel ve olduğundan daha büyük gösterebilmek için. Tabi sen hayatında iyi bir telefona yada fotoğraf makinesine hiç elin değmedi için hesap makinenle devam et. Tüm fotoğrafçılar bilir. Bilmediğin alanda konuşma.



    3-) Bu arkadaş inşaatçı ve istediği arabayı alabilir, elinden geçmediği bmw mercedes yok, ve hiçbirin parasıyla almamıştır, sattığı daireden gelmiştir. Oto.


    4-) Kedi uzanamadığı çiğere pis dermiş hesabında, cahilliğine kılıf uydurup kendini iyi hissetmeye çalışmana devam et derim.


    5-) Emlakçılar benim gibi telefonun A'dan Z'yi bilmiyor, bilmesinede gerek yok. Bana iyisini ver diyor geç diyor. Apple ise daha ne kadar fazla fiyat olsada kamerada en iyisi,


    Herşeyi geç yatırım olarak zaten mantıklı. Değer kaybetmiyor, Dolar yükseliyor. 8 bin TL'ye kardeşime aldığım iPhone 11 3 yıl sonra 12bin TL takasa gitti ve ekranı kırık halde.


    Ağlamaya devam et sen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 18 Mart 2024; 19:9:7 >




  • SLIFE S kullanıcısına yanıt

    Geniş açı ile çekim en dandik telefonda da var. Bir evi çekilen fotoğrafta geniş göstermek için iphone a ihtiyaç yok. Ayrıca, hepsiemlak ve sahibinden siteleri yüklenen fotoğrafın sadece çözünürlüğünü değil başta bitrate olmak üzere her şeyini düşürerek ilana yüklüyor. Emlak sitelerinde ilan vermek için fotoğraf yüklenecek ise ha Samsung A serisi çekmişsiniz ha iPhone ile, hiç bi fark yok. Geniş açı çekim de artık her telefonda var.


    Kedi ciğer olayına gelince de, sadece gülüyorum. Diğer ülkelerde 20 30 saat çalışarak alınan telefonlara siz 4 5 ay çalışarak almaya devam edin. Bu bana ters. Trilyonlarım olsa yine ters. Almam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    HDR10+

    Odak Takibi

    Portre Modu (Bokeh)

    Time-lapse (Hyperlapse)

    Yavaş Çekim Video Kayıt

    Hiçbiri A serilerinde yok mesela Samsung A73 20bin TL telefon, ben kullanıyorum. Samsung S serisinde var, zekan işte bu seviyede. Tek bir şey düşünüyorsun.

    HDR nedir biliyormusun bile?

    shine.lu sitesi ev için en iyi telefon kameralarını açıklıyor. Ama senin gibi dil bilmeyen boş yapan kişiler bilmez. Git bakalım HDR ne kadar önemli. Karanlık gölgeleri ortaya çıkardığı için ev çekiminde en ideali. Tabi yine senin hayatında hiç geçmedi bile. Burada faydaları tek tek sana anlatcak değilim.

    iPhone Pro serilerinde olan daha büyük resim sensörü ile senin ucuz telefonundaki aynı modu çekiyor zaten aferim sana? Kendini gülünç duruma düşürmeye devam et. Komedisin.


    Halen kendi çektiğin geniş modu, en büyük geniş mod zannediyorsun değil mi?

    Optik zoom olmayan A serisini S serisine mi koyuyorsun? Söyle varsa A serisinde görelim.


    "bitrate olmak üzere her şeyini düşürerek ilana yüklüyor"

    Zeki kardeşim, zaten düşük bitrate de iyi fotoğraf çekebilmek bu telefonların farkı. Sen burada övüyorsun ama cahillikten mi bilmiyorum halen farkında değilsin :) Kendi ayağına sıkıyorsun.


    Hadi şimdi git ucuz olarak ağlamaya devam et. Senin gibileri Apple'da almak lazım, adamlar boşuna para harcıyor.

    Boş boş cevap dönme, sana burada kamera teknolojisi anlatcak değilim.


    Git izlede gör farkı zeka fışkıran arkadaşım, senin gibi çocuklara ders verecek değiliz. Ders alman için bir kaç şey, ama tek dil bildiğinden muhtemelen anlamazsında.


    digital trends
    This is the most unusual Galaxy S23 Ultra camera test I've ever done | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/mobile/samsung-galaxy-s23-ultra-vs-galaxy-a54-camera-comparison-test/


    Techy Artistyoutube
    Samsung Galaxy S23 Vs Samsung Galaxy A73 Camera Test Don't forget to subscribe my channel for more videos #techyartist #samsunggalaxys23 #samsunggalaxya73 FOLLOW TECHY ARTIST ON INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/Coh1YI3MDvJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Like Comment Share Subscribe CameraTest CameraComparison samsung galaxy s23, samsung galaxy s23 ultra, samsung, galaxy s23, galaxy s23 ultra, samsung galaxy, samsung s23, samsung galaxy s23 plus, galaxy, samsung galaxy s23 review, samsung s23 ultra, samsung galaxy s23 ultra unboxing, samsung galaxy s23+, samsung galaxy s, galaxy s23 plus, samsung galaxy s23 unboxing, samsung galaxy s23 ultra review, samsung galaxy s23 5g, samsung galaxy s23 series, galaxy s23 ultra review, samsung galaxy s23 ultra camera test, galaxy s23, samsung galaxy s23 unboxing, samsung galaxy s23 review, samsung galaxy s23 price in, samsung galaxy s23 zoom
    https://www.youtube.com/watch?v=RZFZNxoUrXU&t=24s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 19 Mart 2024; 9:37:10 >




  • Apple samsunga mı benzemeye çalışıyor 

  • SLIFE S kullanıcısına yanıt

    Bu gerçekse hb da müşteri yorumları işlerine de bakıyorsan şu yorum düzenleme de eklense artık. Bu çok zor bir şey olmasa gerek.  Ek olarak koskoca firmaya çalışan biri olarak biraz daha üslup olarak sakin yazsaydın keşke yakışmamış 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Mart 2024; 1:37:24 >
  • Yine 12Pro ile devam desene. iPhone D tarzi bir degisim gelene dek bekleyecem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hb dediğin her 3 ayrı dala hepsipay,hepsifinans, hepsiburada içlerine ayrılıyor dostum, ayriyetten herkes HB bünyesinde değil, frontend backend test, operation, dünya dönüyor, senin mantığın ise bakkal gibi işliyor düşünüyorsun. Komedisin, ayriyetten herkes inhouse olarak hb de çalışmıyorda ve burada yazdığın yoruma göre sana kıdem verilmiyor :)


    Muhtemelen 1 kelime bile anlayamadın ama bu konudaki cahilliğine vereceğim

  • Aksiyon düğmesine deklanşör getirirlerse kamera hissiyatı acayip artar. Beni gerçekten heyecanlandırdı bu basit özellik. Kamera bu sene pek yenilenmemişti. 16 serisi ile hem kamera güçlenir hem deklanşör gelirse, profesyonel makina kullanma hissi çok cezbedici olur...

  • SLIFE S kullanıcısına yanıt

    Sen hepsiburada yazılım mühendisi falan değilsin üslubundan terbiyesizce konuşmandan belli  senin gibilerle muhatap olunmaz hadi kendini büyük görmeye devam aman dikkat kibir insanı bitirir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Mart 2024; 20:21:0 >
  • T Square kullanıcısına yanıt

    evet. kullandıgım bilgisayar da eski telefonum da 60hz idi. hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. telefona da olduğundan fazla değer vermiyorum. sizler telefonda neler yapıyorsunuz da hz muhabbetine bu kadar önem veriyorsunuz? bilmediğmden soruyorum..

    iphoneda en sevdiğim olay ise işletim sistemi oldu. muazzam akıyor ya. kullanması da keyifli

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.