Şimdi Ara

iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi
    Bildiğiniz gibi Apple, merakla beklenen iPhone 15 serisini bu yılın Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu noktada standart iPhone 15 modelleri Dinamik Ada desteğine kavuşurken, Pro modeller daha büyük varyasyonlarda karşımıza çıkacak. Şimdi lansman tarihi yaklaşırken, iPhone 16 Pro Max ve iPhone 15 Pro Max'i yan yana getiren yeni render görüntüleri paylaşıldı. 



    iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max render görüntüleri paylaşıldı



    Bilmeyenler için daha önce analist Ross Young ve Ming-Chi Kuo tarafından 2024 iPhone modellerinin daha büyük bir ekrana sahip olacağı ortaya atılmıştı. Yeni render görüntüleri ise söz konusu değişikliğe ışık tutuyor diyebiliriz. Nitekim bu görüntüler, iPhone 15 Pro Max ile karşılaştırıldığında iPhone 16 Pro Max'in ne kadar büyük olabileceğini gösteriyor. 



    iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi
    Bildirilenlere göre iPhone 16 Pro 6.3 inç, iPhone 16 Pro Max ise 6.9 inç boyutlarında ekrana sahip olacak. Görüntülere baktığımızda ise iPhone 16 Pro Max'in 159,8 mm'den 165,0 mm'ye çıkacağını görüyoruz. Neyse ki, cihaz kabaca 76,7 mm'den 77,2 mm'ye kadar genişleyecek. Ayrıca mevcut sızıntılar, iPhone 16 Pro Max'in Apple'ın Apple Watch Ultra'ya benzer şekilde iPhone 16 Ultra olarak lanse edileceğini belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 15 Pro Max canlı olarak görüntülendi: İşte video



    iPhone 15 ailesine dönecek olursak, bildiğiniz üzere iPhone 15 Pro modellerin ilk etapta katı hal düğmeleri ve Sessize Alma anahtarının yerini alacak bir Eylem Düğmesi içereceği söylendi. Ancak kısa süre sonra katı hal çözümünün iPhone 16 Pro modelleri için ayrıldığı ortaya çıktı. Dolayısıyla iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde yalnızca yeni eylem düğmesi bulunacak. Ek olarak amiral gemisi telefonların USB-C, kamera yükseltmeleri ve titanyum kaplamaya sahip olması bekleniyor. 




    Kaynak:https://wccftech.com/iphone-16-pro-max-cad-images-compared-against-iphone-15-pro-max-display-and-dimensions/







  • daha 15 çıkmadı 16 haberleri yapıyorsunuz. eskiden 1 seri sonrası tahmin edilirdi, şimdi ilerleme var ki bu 2'ye çıkmış. müthiş habercilik başarısı. böylece insanlar bir seri sonrasını mı alsam 2 seri sonrasını alsam mı diye düşünebilecek sayenizde. 6.9 inç olması beni ikna etti. 6.7 inç sönük kalıyor yanında.
  • daha 15 çıkmadı 16 haberleri yapıyorsunuz. eskiden 1 seri sonrası tahmin edilirdi, şimdi ilerleme var ki bu 2'ye çıkmış. müthiş habercilik başarısı. böylece insanlar bir seri sonrasını mı alsam 2 seri sonrasını alsam mı diye düşünebilecek sayenizde. 6.9 inç olması beni ikna etti. 6.7 inç sönük kalıyor yanında.

  • Bu da 17 pro max. Kaynak= Appleda çalışan gizli arkadaşım

    iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi
  • iPhone 17 Pro Max te yan yana olsaymış daha aydınlatıcı olurmuş ...

  • Nasıl bir tüketim israfıdır aman Allahım ! Daha 15 çıkmadı 16 haberleri gelmeye başladı . Apple artık yenilikte sunamiyor. Aynı telefonu ufak farklarla piyasaya sunup satıyorlar. Apple'n yerinde olsam artık 2 yılda bir model çıkarırdım . Hem telefonun değeri daha fazla korunurdu hemde daha radikal degişikliklerle piyasaya sunma zamanları olurdu . Şuan için akıllı telefon ureticileri için durum iyi gözükmüyor çünkü tıkandılar. Artık yenilik sunamiyorlar. Apple'n tek farkı marka prestiji var bu sayede satış yapabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bu boyut artışının sebebi büyüyen kamera sensörleri ve periskop lensler. 1 inç sensör ve periskop lensin iPhone 15 Pro Max’e özel olacağı iddiasına bakılırsa doğru gibi görünüyor. Şu anki mevcut boyutlarda PM modelde alan sorunu olmadığı için 1 inç sensör ve periskop sensör yerleştiriliyor. Fakat pro modelin şu anki iç hacmi buna müsait görünmüyor. Zaten 1 inç sensörlü telefonların boyutlarına bakılırsa iPhone 16 Pro 1 inç sensöre sahip en küçük telefon olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Mayıs 2023; 14:51:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 20 Pro Max kadar heyecan yaratmadı

  • güzel cihaz almak isterim ama cihazı almak ile bitmiyor magazasındaki uygulamalar çok pahalı ve özelliklerini adam akıllı kullanamıcaksam neden o kadar para veriyim 5de1 fiyatına benzer deneyimi android cihazdada yaşarım

  • 17 pro max arkadan baktı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 ile ilgili apple in daha fikri yoktur. arkadas kendi uretecek sanirim 16 i.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hergün başka bir Iphone haberi, yeter be kardeşim.

  • Teknoloji geliştiremiyorlar değil.Teknolojiyi damita damita aglayan bebelere(tüketicilere) satan vahşi emperyalizm ve her yıl bunu yiyen bebeler.

  • ekran büyüyor

  • Arkadaşım her sene apple veya samsung alacaksınız diye birşey yok. Bir telefonu her sene mi yeniliyorsunuz? Tabi azar azar ilerleyecek teknoloji. Ne yapsınlar 32gb ram mi koysunlar telefona? Veya 500mp kamera mı eklesinler? Ne istiyorsunuz anlamıyorum. Bakarsın durumuna bütçene ihtiyaçlarına göre 3-4-5-6 sene artık buna sen karar vereceksin. İhtiyacın varsa alacaksın yoksa sonraki modeli bekleyeceksin. Her sene aynı tartışmaları yapmaktan bıkmıyorsunuz. Bu iphone 15 serisi zaten 14 alanlar için çıkmıyor iphone 7 8 x kullananlar için çıkıyor yani adamlar x in altında kullanıyor hala 11 12 13 14 almamış bekliyor hala istediği özellikler geliştirmeler yok demekki en ucuz iphone 15 çıkınca dinamik ada olacak belki onun için bekliyor adam dinamik ada için gidip pro ve pro max almak istemiyor olabilir. Bu örnekler uzayıp gider. Tartışmanın hiç anlamı yok yani şu telefon ve diğer teknoloji ürünlerini ha bazı şirketler bazen yanlış hamleler yapıyor orası okey.





  • Olm bunları paintte çizmişler ben size diyim bak bende çizdim iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi 



    iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max yan yana görüntülendi
  • hadi lan oradan!

  • "15 pro ve 15 pro max" yazacağına yanlış yazmış.

  • Çok satar yine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.