Şimdi Ara

İndirim!! Sıfır Yurtdışı iPhone 16 Pro Max / iPhone Pro / iPhone 16 Dip Fiyatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
24
Favori
12.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bitmeyen mevzu nedir ?

Ben arz talebi anladığımı belirtiyorum. Ancak yazdığınız fiyatlar ilgi görecek fiyatlar değil. 15 serisi ile karşılaştırmanız da komik olmuş. 15 serisi çıktığında dolar her gün nasıl çıkıyordu herkesin malumu. Zaten bugün almak 1 ay sonra fiyat düşünce almaktan karlıdır çünkü kur yükselecek mantığı ile satıyordunuz. Bizde bu mantık ile aldık zaten geçen sene telefonlarımızı.

Ancak bu sene konjonktür değişti bunu artık arada kaymağı kim yiyorsa anlaması lazım. Dolar zaten zıplamayacak bu belli oldu. Üstüne faiz getirisi potansiyelini de hesapladığında şuanda bu fiyatlar soygun.

13-14-15 serileri çıktığında ülkemizdeki yapı gereği almak 2k dolar olsa da mantıklıydı. Şuanda değil. Fiyatların normale dönmesi de aralık ayını falan bulmaz. Artık değişimi anlayın ülkedeki.

• buraya gelip 16 serisi için eleştiri yaparak fiyat düşüreceğini sananlar yanılıyor sosyal medyada cümle alem 16 Pro Max için 2000 usd ile ön sipariş açmış elbette tedarikçinin belirlediği rakamlar satış yapanın suçu ne arz olmasa talep olmaz..yok ülke güllük gülistanlıkmış yok dolar zıplamayacakmış 😁 dolar ve ekonomi zıplamış zıplayacağı kadar boşa demogoji yapanlar ile kıymetli vaktimizi harcamak israftır ilanlara durduk yere salça olan tipler türedi amaçları boş muhalefet ve ilanları baltalamak iPhone 16 serisi için ön siparişe sosyal medya üzerinde devam ediyorum..
  • Dostlar sosyal medya üzerinde 2000₺ karşılığında 4 aylık süre uzatma yaptığını söyleyen herkes istisnasız dolandırıcıdır defalarca yazdım süre uzatma yöntemi şuanda pasif durumda facebook üzerinde 2000₺ verip engellenip dolandırılanlar had safhada görünce üzülüyorum para kolay kazanılmıyor süre uzatma yaptığını söyleyen kişilere intiba etmeyiniz güncel gelişmeleri sürekli duyuruyoruz buradan..
  • 16 serisi stok ürünler sayılı miktarda..
  • 15 serisi model kodu nedir? M model mi?

• 15 Pro Max fiyat düşmüştür indirimli fiyat güncellemesi yapılmıştır..
  • 16 serisi özel fiyatlar
  • Yurtdışında 16 Pro Mac ne kadar?
  • realove19 kullanıcısına yanıt

16 Pro Max 256 gb resmi satış fiyatı 1200$

• İkos 6 tek sim 140$
    İkos 6 çift sim 170$

Sadece iPhone uyumlu

Sim kartınızı takıp uygulamayı indiriyorsunuz
    Telefonunuza şebeke gelip normal kullanıma devam ediyorsunuz..

Ürünü yanınızda bulundurmak gerekli
    Şarjı 1 gün gidiyor..
  • İkos K7 çift sim 7.900₺
  • Fiyatlar dipte
  • kampanya sürüyor
  • iPhone 16 serisi en dip fiyatta
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.